1566
Я практикував на мишей.
Я отримав мишу в будинку взимку. (Я живу в приватному секторі). Я не знаю, чому, але я не хочу отрути або покласти мишечку або покласти кішку на кухні. «Окай», «Я думав, «Я живу істоту». Але для того, щоб відхилити контрольовані території, він кладе на підлозі каструлю, в якому він кладе всілякі загарбники.
Сусід розумів підказку і почав захоплювати на харчовому блокі, і не стерпно іржаючі неперевершені і неприпустимо, де. Але спочатку вона заточувала її раціон як при моїй відсутності, так і (пара разів зламала) при погляді мене сірий маленький черепаха за холодильником. Крихітна, смішна, три сантиметри.
Це кілька місяців. Перший страх пішов. Відбувся певна крихкість в поведінці і своєрідне розуміння «Аха». Не змочуючи. Я шукаю, чи є власником ослаблення. Розпочався поступовий розвиток нових територій. Це, незважаючи на наявність їжі в узгодженому місці, сірий може піднятися на стіл. Взагалі нічого не ловити, навіть крихти не можна їсти. Трав'яний ніж з запахом їжі. Я думаю, що вже був принципом.
Я був просто цікавим, хоча ситуація перестала згасати повністю. Чистий інтерес до досліджень.
Під час наступного місяця це невелике, якщо вона з'явилася, була похилою і, як це було, з звички. До того ж вона мала двох партнерів.
У мене є вихідний день. Всі три красуні сидять на столі (соусалка на підлозі сповнена їжі), і сліпо зірочку на мене.
Черевики. експеримент над. Я отримую кота.
П.С. Абсолютне відстеження відносин людини. Сніффед - тестується для "мочити" - зробив деякі висновки. Не турбуючись про те, що це «заморожити» або просто цікаво.