8577
Інтернет-меми з веселкою
Розмаїття істот, які хворіють на веселку, є дуже популярним інтернет-знімком, як російською, так і іноземною мовами. Клоуни, єдинороги, панди, кошені, казки героїв і звичайних людей – все, схоже, було спробовано в цій дивній ролі. Урочиста примітивна, іноді 8-бітна, нібито «чидно наївна» спосіб малювання також є приміткою мему.
По суті, мему зображує кого-то, чиї вирази захоплення переважають трохи менше, ніж повністю. Таке одностороннє позитивне, вболівальникичне, не заперечуючи негативні аспекти суб’єкта (навіть, що торкнеться з кіптявою) погляд або заява.
Р
З серпня 2006 року я-мокері. Він був придуманий власником, певний RoG, який колись звернувся до відвідувачів з чимось схожим на це звернення: «Район, лука ...» Я дуже люблю цей образ. Ті, хто знає, як пофарбувати, пофарбувати і відправити його на мене. Публікація.
Тема була розроблена, тисячі знімків були намальовані (і все ще мальовані), і сьогодні на офіційному сайті puking Rainbow є RainbowPuke. Ком.
У Руеті зображення зазвичай супроводжується фразою «У моєму світі клаунами puke веселки і совками метеликів» або щось схоже. І це спотворена цитата з мультфільму "Гортон", вона говорить про певну Каті. «Тільки ми живемо у світі. Вони з'їжджають з метеликами.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
116061