Різноманітні істоти, від яких набридла веселка - дуже популярне інтернет-зображення, як російське, так і зарубіжне. Клоуни, єдинороги, панди, кошенята, казкові персонажі і звичайні люди - все немов випробувано в цій дивній ролі. Нарочито примітивна, іноді 8-бітна, нібито «по-дитячому наївна» манера малювання також є візитною карткою мема.
По суті, мем зображує когось, чиї вирази обличчя трохи менш ніж повністю поширені. Такий однобічний позитивний, фанатичний, не помічає негативних сторін предмета (навіть какає веселкою) погляду або висловлювання.
Трішки історії
Мем походить з сайту I-mockery, з серпня 2006 року його вигадав власник, такий собі RoG, який одного разу звернувся до відвідувачів з приблизно таким: «Веселка, що блює веселкою... Я дуже симпатизую цьому образу. Ті, хто вміє малювати, будь ласка, намалюйте і надішліть мені. І я його опублікую».
Тема була розроблена, намальовані (і до сих пір малюються) тисячі картинок, і сьогодні офіційний сайт райдужних блювотників RainbowPuke.Com
У Рунеті зображення зазвичай супроводжується фразою «У моєму світі клоуни блюють веселками, а поні какають метеликів» або чимось подібним. А це спотворена цитата з мультфільму "Хортон", її вимовляє якась Кеті. "У моєму світі живуть тільки поні. Вони живляться веселками і какають метеликами».
youtu.be/c374gSxZQWM