Як швидко заробити два зірки (5 фото)

Заробляли $250,000 за кожні 24 години свого шлюбу. І розлучився.

Американська акторка і модель Кім Кардашян розірвав її чоловік баскетболіст Кріс Гуфрейс після 72 днів разом. А вони витратили близько 10 мільйонів доларів на весілля, церемонія була трансляцією в прямому ефірі на телевізорі.

р.

"Я був сподіватися, що я б маррі назавжди, але іноді речі не йдуть як заплановані, - 31-річний сказав у прес-релізі. 26-річний чоловік сказав через популярний американський веб-сайт, який він переповнений новиною бажання дружини розлучення і готовий зробити все можливе, щоб зберегти сім'ю.

Напередодні дня, Кім з'явився з сестрами на одному з офіційних заходів, а кільце для залучення.

І тепер зірка ходиться без кільце і всіх чудес - чому все відбулося так швидко? Що кажуть, що баскетболіст, розслабляючи після весілля: «Для цього, тепер вона шахта», як законний чоловік, злий Кім, і вона відразу зрозумів, що це було над. Інші говорять про те, що в цілому це все весілля є добре продуманою PR-діяльності, особливо вчиненої на висоті ім'я Кім. Для всіх телевізійних трансляцій, інтерв'ю та фотографій, пара заробила близько $ 18 млн, тобто $ 250,000 за кожен день їхнього короткого шлюбу. Кім, до речі, твітів. Не про мій розлучення. Відкриття бутіку в Лас-Вегасі ...