Ми вперше. Ні в якому місці.

І все ж, в деяких варіантах ми перші в світі. І з хорошою поломкою і надовго. Виходячи з того, що ми були провідними протягом чотирьох років і досі не існує особливих бажань, щоб конкурувати.
Я не лангуш. Це реальність оподаткування. В Україні немає такої кількості та якості податків. Але надмірність є неминучим і податковим кліматом для бізнесу вдосконалюється з року до року. Говорячи про себе клімат. Ураїна займає почесне 152 місце, попереду авторитетного Болівія і трохи за таким титаном економіки, як Ліберія.
У загальній кількості податків не можна порівняти з нами. Вже вдруге заміщена Румунія має на меті 113 податки проти нашої 135. По дорозі, з усього переліку наших податків, 108 – трудові податки, а ще 5 – доходи податків. Ми працюємо дуже добре. Що робити. Неприємно за Ямайкою з 72 виглядає дуже смішно, але вдалося потрапити в топ три. Розмова про відпочинок не має сенсу. Патетичні втрати.
Ми раді, що наші підприємці найбільш свідомі в світі. Вони добровільно дадуть 55,5% від їх доходів до держави, з яких 43,3% безпосередньо для праці.
Полегше псує загальну картину благополуччя того, що легкість сплати податків, ми все одно даємо спосіб долоні чемпіонату - 181 місце з 183 року. Але я думаю, що це неправильне можна легко усунути. І незабаром ми зустрінемо наше право.