Сильні пари

Вони говорять про шлюби з зірками не останню. Так вони живуть і йдуть. ритм життя – це і так далі. Але неприпустимо, є винятки.

1,1 км Джефф Мости і Сусан Гестон
279617

Джефф і Сусан Мости зустрілися на ранчо в Монтані 1974 року. Потім він зірвав в комедії в стилі Західного під назвою «Делюкс Ранц». Вона стала фотографом-аспірантом. Він закохався з нею на першому погляді, але вона відмовилася виходити з ним. Мости повернулися після зйомок і взяли Сусан до Канади. Вони одружилися в 1977 році і не відокремлювалися. «Я люблю її так багато», - сказав актор. Наші відносини тільки краще, ближче і більш інтимні. Не про що робити. (Peter Kramer/AP Фото) 2. Goldie Hawn і Kurt Russell

Goldie Hawn і Kurt Russell було золотою парою Голлівуду 26 років. Два зустрілися з набором оригінального сімейного оркестру One Genuine в 1968 році, але іскри перебігаються між ними, коли вони зустрілися знову на множині фільму Changeover 15 років пізніше 1983 року. За цей час вони зуміли зірвати в кінофільмі «Overboard» у 1987 році і подарували сина Віта Руссела, який зараз 23 роки. У дивовижно міцній і стабільній сім'ї, крім В'яти, є також діти з попередніх шлюбів обох батьків - Кате і Олівець Худсон (діти Золоті) і Бостон (сон Курта). Хоча їх шлюб здається ідеально, Goldie Hawn можна побачити тільки в дорогих червоних килимових суконь. "Чи щось про шлюб, що я не люблю", - сказав він. По суті, що Курт є мій хлопець дуже комерційний і інтригуючий. (Neilson Barnard/Getty Зображення для Audemars Piguet)

3. У Барак і Мікелен Обама

Вони зустрілися в 1989 році. В першу чергу, Мішель був ментором свіжого в Гарвардській юридичній школі, Барака Обама, в Чикаго. Спочатку вона не хоче йти на дату з ним, а не тільки тому, що вона була непрофесійною, але тому, на її думку, будь-який чорний хлопець, який провів свої роки, вирощуючи з дому, трохи непарно. Вона в кінцевому підсумку давала і домовилися провести день з ним в художньому музеї, а потім прогулятися на проспекті Мічигана. «Чому не намагалось зачарувати мене», - сказав Мішель в інтерв'ю. - І вона працювала. Тексти пісень, а це означає: Він буквально половив мене божевільним з його чарівністю. Через два роки, на вечерю в екстравагантному ресторані, прямо в середині своєї розмови про прийом відносин на наступний рівень, Мішель бачив невелику коробку на її пластині. Для Michelle досить серйозним, що вона заміжала Бараку через рік. Після 15 років і народження двох доньок, пара вдалося зберегти стосунки свіжими, незважаючи на зайнятість Барака. «Знайди, коли ми лежимо на одному ліжку», – коментує Барак, «Я дивлюся на неї і відчуваючи трохи запаморочення». (Susan Walsh/AP Фото)

4. У Том Ханкс і Рита Вілсон

Вперше Rita Wilson зустрілася з майбутнім чоловіком Томом Ганками на множині серіалу «Побрати друзі» у 1981 році, де вона зірвалась як сатаніст і друг Петра Сколарі. Але Вілсон закохався в нього тільки в 1985 році, на набір волонтерів фільму. Через три роки успішні актори одружилися. Ганкс і Вілсон відіграли брата і сестри в 1993 р. Безсоння в Сіетлі і не пов'язані символи в 1996 р. Що ви повинні зробити. Вони також копродукують кілька фільмів, в тому числі My Biggest Greek Wedding and Mamma Mia. У парі є два сини, честер і Труман, і навіть після 21 років шлюбу вони не втомилися один одного. «Ми завжди сміємось, ми завжди чесні один з одним, і я ніколи не беремо його за надану, - сказав Вілсон. (Jason Merritt/Getty Зображення)

6. Колін і Алма Повелл

Вечірнє весілля коліна і Алма Повелла під керівництвом одного з найсильніших політичних союзів в епоху сучасної політичної нестабільності. Колишній секретар держави зустрів Альма Джонсон у листопаді 1961 року в Бостоні. Це була перша сліпа дата для обох... і, як вона вийшла, остання. Наступного дня Colin назвав її і просить на другу дату. У своїй книзі Моїй Американській Подорожі він написав, що Алма "хто все, що йому потрібно в дружині". Я навіть не купила весіллі. Вона була мудрою, щоб дізнатися, що ці маленькі речі не створять шлюб. "Не турбуючись про кільце", - сказав він. - Ви можете дати мені пізніше. Він закінчив це. Два тижні після того, як "безкоштовна пропозиція", вони заміжні в Бірмінгемі, Алабама, 25 серпня 1962 року. Повелл назвав його щасливим днем. З тих пір, як було три дітей, і Алма завжди була приурочена дружина і мати, хоча це не завжди було легко над своїм 47-річним сімейним життям. «Ви повинні бути сильною людиною. Ви повинні мати відчуття пригоди і просто багато терпіння. Але Алма допомогла її чоловікові. «Це найсвіжіша людина, яка коли-небудь відома, – каже вона. (Геральд Герберт)

7. Про нас Принц Шарль і Camilla Parker Bowles

Він дуже рідкісний для господині, щоб стати дружиною, але історія князя Карла і Camilla Parker Bowles, як видається, були написані для британських вкладок. Вони з часом стали міцною сімейною парою. Карл і Camilla зустрілися на полозі матчу 1970 року, і хоча князь побачила її як її майбутній дружині, його оточення не розглянуло її підходящого кандидата. 3 роки пізніше одружився Андрій Паркер Боулес, а князь одружився Леді Діана Співачка у 1981 році. Карл і Camilla були ірятовані, щоб поновити свої стосунки в '80-ті роки. Після того, як їх зв'язок відбувався публічний 10 років, він потрапив на сторінки британських газет і князя Карла і Принцеси Діани. У 2005 році Карл і Camilla прив'язали вузол. Через скандали, медіа атаки і розбиті шлюби з обох сторін, пара вдалося зберегти свої відносини більш ніж 40 років. (Tristan Gregory, Rota, Camera Press/Retna Ltd.)

8. Андре Агасі і Сентффі Греф

Чоловік і дружина є тенісними гравцями, які можуть бути простіше, але відносини між Andre Agassi і Steffi Graf не розвивалися як плавно, так як я хотів би. Два рідко побачили один одному через їх життєдіяльне життя, але це не завадило потім мариновані Агасси з надсилання графа букета троянд. У той час вона побачила німецький водій. «Я подумав, що я був собакою», - сказав Агассі. Але ще й побачила щось у відносинах. «Кожна троянда була дивовижна», - сказав він в інтерв'ю. Ви можете відчути, що кожна пелюстка досягла свого піку цвітіння. І хоча вона знав, що він був одружений, він ніколи не вийшов з неї. Агассі і Брук щити незабаром розлучалися, і він почав судити Ерл. Тенісні гравці одружилися в 2001 році. (Sipa Press/AP Фото)

9. Навігація Джордж і Лаура Буш

Один барбекю в Техасі і міні-гойдалка дата, і Джордж і Лаура Буш опинився в айслі. «Ми знаємо один за 2,5 місяці», - сказав він. Але я знав, що я хотів, щоб зрадити його. Вони мали однакові інтереси і цінності, але найголовніше, вони знали, що вони хочуть бути один з одним. «Георг і я дізнався одне: Що б не сталося в житті, ми проведемо через це». І вони довели, що заява. Він був разом протягом 33 років, і він публічно підтримав його під час своєї неприємності, за яку він назавжди буде вдячний. «Я бачив елегантну красиву жінку, яка була не тільки елегантною і красивою, але і розумною і готовою до згладжування гострих кутів мого персонажа. Я повинен визнати, що вона зробила її з часом.