Плачу-леві - де дорогі (21 фотографія)

Сен відправив Сен.

Привіт!
Я хотів би підняти тему поганих доріг.
Р-139 в Тульській області Тула-Белев (через Одоєв)
По волі долі дуже часто доводиться їздити на ньому.
Що я можу сказати, це не доріжки або дорога - це нічний знак. Про 60% доріжки просто в надзвичайному стані (див. фото).
Фотографії чітко показують глибину і розмір ямок на поверхні дороги (для порівняння, в деяких фотографіях, в пачці сигарети поміщають в ямки для оцінки розмірів люків). На всіх треках немає маркування. Про ГОСТ Ця дорога, ймовірно, падає тільки під ГОСТом для танкового діапазону, не інакше.
Нерідко дорожній або рухомий провулок використовується для подорожі, це також видно на фото. Алас, але інакше просто не проходить. Ведуться дорога з розбитими колісними ковпаками, зламаними дисками. Є автомобілі з розбитими кульками і т.д.

Гентльмен, пан Головолом, що це прорив? Навіть якщо є проблема з грошима, неможливо зробити локальний ремонт?! Не новий асфальт, але принаймні патч вгору старий!
Для того, щоб завершити відчуття відчуттів, я збираю всіх тих, хто відповідальний в армії УАЗ-кі і розкочувати по такому треку на швидкості 90 км / год.
Хочу запитати: чому я можу сплатити транспортний податок, який входить в ціну бензину? Чому я можу оплатити ремонт підвіски на моєму автомобілі? Ось трохи дорого! Ви не розумієте це, для ваших автомобілів є обслуговування і ремонт за рахунок держави, не від власної кишені. Я дуже сподіваюсь, що цей пост прийде на увагу Голови, прем'єр-міністра і Президента.

Я не перший, щоб писати про бідний стан доріг в Тульській області. Нижче наведено посилання на відео фрагменти про стан доріг в місті Алексін та Білов, Тульській області. З Я знаю ці міста по-перше, я можу сміливо сказати, що відео не представляє повну вагу катастрофи. Моє фото в навісі.

р.

доб.

Р

р.

, Україна