Іграшки нашого дитинства (45 фото)

Електроніка і гаджети були найбільш цікаві іграшки. Вони зберігають їх, зберігають їх, відремонтували їх, гордістю їх володіння. У цьому розділі я також включена до звичайної побутової техніки. Для запліднення їх викликає стільки спогадів, що не можна згадати їх.

Так я вирішив використовувати ловфрак "Погляд в корені" і пам'ятайте, що наші електронні іграшки owed їх flashing-buzzing функції:

11387616

Звісно акумулятори! Вони були певною кількістю типів: пальцем, квадрат ("Планета 1"), круглим і "Крона" - рідкісним і найдорожчим акумулятором. Я любила квадрат краще. Чому? Оскільки це єдиний спосіб зробити електричні експерименти. У неї було дві довгі контакти, які були легко скручені дротом. І було просто приємно доторкнутися до тих контактів з мовою. Після того, як акумулятор завершив свою земну подорож, було ретельно вивчено. По-перше, мітка була зрізана, після чого варильний холдинг 3 блоки цинку, після чого блоки були розібрані на асфальті, розширюючи вугільний стрижень і мус-подібну електроліту, з якої руки вигорли трохи.

Постійні супутники акумулятора були лампочки:

і мотор:

доб. 2

Мотор був видалений з застарілої іграшки і почав своє життя. Він зробив лебідку, вентилятора, дрилі, заточування і просто нечітки. Коли він був нудним, він також зрозумів і два магніти і котушку тонкого мідного дроту витягували з мотора, який був ран на письмовій ручці. Магнітісти також проживали у світлі інших партнерів.

Ще один улюблений електронний напівтуй був цей ліхтар Динамо:

Його шарм було те, що ліхтар не потребує батарей і був практично вічний.

Коли дитина пішла в школу і вже знав, як додавати і відняти самостійно, він іноді дав, щоб тримати і подивитися на цей калькулятор:

Але нехай Бог використовується для розрахунку домашньої роботи. Просто поле і розум! Так як дитина, я думав про це більше, ніж корисний побутовий прилад. Я підрахував різні божевільні числа на ньому, придумуючи приклади на ходу. Я кохав спосіб червоний цифри спалений. Я ще не пам'ятаю.

Тепер для найсвіжіших побутових аплікацій:

Р

ДІАПРОДУКЦІЯ!

Скільки в цьому слові серце солодкого має...

У неділю ввечері в залі зібралися всі сім'ї, чистий, білий лист прикріпили до килима з англійськими шпильками, OH, бочки з плівковими смужками,

Книги були розміщені під проектором, світлова пляма на аркуші була вирівняна біла, знята плівка, світло було вимкнено і...

Р

Починалася одна з найбільш ефектних сімейних подій нашого дитинства.

Це був наш VCR, відеоплеєр, кабельне телебачення в одному. Знайте, що фотографії не рухалися. Не було нічого, що текст повинен був читати - це було набагато цікавіше і уява перемістила фотографії вже в голові, коли я пішов до місця після перегляду. Мама, Тато або старші сестри читати його. Вони читають з виразом, з ентузіазмом.

Я не знаю про вас, але я любив і пам'ятав цей початковий кадр фільму:

Я дуже любив цей металевий запис з отворами.

У нас багато стрічок. І Карлсон:

р.

І "Бой з пальцем", який на коробці з якоїсь причини був названий "Гуман мінімальний" - в дусі цього часу. А мій улюблений оповідання жахів «Хост білого континента» про еп-подібний монстр в Антарктиді, і пучок вірменських мультфільмів, «Морозко», «Срібна хофа», «Nikita і Mikita» – wow, не можна пам’ятати все!
Проектор ще десь. Спробувати вражати їх дітей - гипси з двома ... Немає інтересу до дітей епоху 3D-TV

Найчастіше використовується рекорд-плеєр:

«Мом, поверніть на казку» і мою матір її вивів з шафи, витягнувши з коробки запис з «Скарлетним квіткам».

... включені в розетку, укладений запис, встановив голку і ... з захопленням серця, ви починаєте слухати цей звичний іржавний тріщина першої доріжки ...

Таблиці були повністю - бортова коробка була обрамлена ємністю. Популярна музика - Леонтьєв, Пугачєва, всілякі сорти ВІА "Фламе", казки, дитячі пісні, виступи Леніна на тонких блакитних записах ... Люблю слухати виступи Леніна. Я нічого не розумію, але я хотів його говорити. Ну, так як Ленін любили дітей, ми теж любили Леніна. Якось вона була жахливо втомилася від мене слухати цей запис і вона замочувала, відштовхуючи рекордний програвач з таблиці. Так вона прийшла до кінця... Тим не менш, підсилювач збереглася і я вже з'єднав мій касетний стрічкою до нього 20 років.

Навіть дуже добре звільнитися від уроків був проведений горіння деяких картин на фанери:

У мене є синього відпочинку пальника:

Тексти пісень, а це означає: Він все ще живий, і він спалювання моєї дитини : З тих пір не було цікаво спалювати фанери, стрінг часто застрягти в себе пальника. Тому зовнішній вигляд всіх пальників про те ж саме: я також хотів розтопити його паяльником : До речі, завдяки йому зникла проблема «що подарувати мамі на день народження і 8 березня». Плівуд, картина на кальмарі, пальник, гуаш і лак вирішило цю проблему: обробні дошки, натюрморти на стіні і т.д.

Ось швидкий зовнішній вигляд нашої побутової техніки:

Циклонний пилосос:

Або Буран:

У нас був і старший брат, який використовувався в міру ваги.
Як вони робили шум... Я чув на вулиці, що хтось був вакуумом в домашніх умовах.

Промивна машина Ревструд також працювала спокійно:

Вимивання з цією машиною перетворилася квартира на добу в пральню - зливна вода в ванну через шланг, ручне пресування через ролики, гори льону на підлозі біля ванної ...

Електронна пошта:

Звісно, не так старий, але все ще пам'ятаю це:

З літерами на диску. Номери телефонів, які використовуються для розміщення листів.

ZIL холодильник:

Були також Буруша.

Радіола - казково дорогий апарат - на столі два зарплати радянського працівника:

У нас є лише те, що ВВФ. Це був пристрій для сучасного МФП — декількох функцій в одному випадку — радіо, плеєрі. У деяких моделях є також телевізор.

Орбіта стрічковий рекордер:

Моя старша братка мала одного — це його чарівність. Я не дозволяв нікому. Я завжди змащую щось. Стрічки Жана Мікеланда "Динамо" та ін. Крутицький агрегат!

Пізніше прийшов радянський касет "Електроніка":

р.

Або інший Протон:

25718

Ми пам'ятаємо, що це було схоже :

І ми знаємо, що пасіка є і чому вам потрібно мати запас :

Радіодизайнер "Youth-202":

Моє братство дав мені цей дизайнер надії пробудження свого інтересу до електроніки. Я не збираю себе, мій брат збирається :

Я отримав мій перший зап'ясний годинник у 1990 році для мого 10-го дня народження. Вони виглядали як це, тільки синій і без малюнка.

3250Р. 3700Р.

Вони були привезені з Білорусі.

І пізніше удар був "Монтана", з 16 мелодій і підсвічуванням:

р.

Звичайно, основна побутова техніка в будинку завжди була і залишається телевізором. У нас є:

Ruby 1965 реліз, який працював до початку 90-х років. Це показник радянської якості! Він дійсно стояв на ноги.

Він гармонізував дуже добре з навколишніми лакованими меблями і був його частиною. Дерев'яний чохол часто потрапив з кулаком, щоб повернути картину, що крутиться навколо екрана. За допомогою кріплень мотузок, таких як "настройки гетеродіна", вертикальна і горизонтальна ковпака, величезні лампи плавляться красиво через обшивку.

Телевізор зазвичай підключений до мережі через цей стабілізатор напруги:

Ця захищена від постійного згоряння телевізора - напруга в гнізді іноді стрибується до 250-260V.

На телебаченні, крім мультфільмів після «Міжнародної панорами» і «Гести з майбутнього» з «Електронними ресурсами» на святах, щоб подивитися небагато. О, ви, я неправильно! Що про Морозко та Мускае під час зимових свят? І "Приїжджайте до Казки Казка," з Тітом Валею?

Пам'ятайте, що вона сказала на початку? "Привіт, дорогі друзі та дорогі друзі, дорослі!" І конкурс малюнків в цій програмі, з піснею «Драв, малювати...»? І "Хородень, Діти" кожну ніч?

Пам'ятайте, як ви взяли програму і захопили час перед «М/ф» і «X/f». А потім «розшуканий» час на пасерах-на вулиці, тому Бог заборонеться пізнати за наступну серію «Діти капітана Гранту»!

Телевізор відігравав важливу роль у житті та навчанні. Так, як зараз. Сучасне телебачення вчить щось неправильне. :

На початку 90-х років телевізор придбав ще одне важливе значення - він став відображенням для телебачення.

до 1 2 3 4 5+

Так, це право - це перша популярна ігрова консоль "Данді". З'єднався через перехідник до антенного входу телевізора і часто весь вхід, який "сидить" на загальній антени, замість "Новини" пройде наступний рівень "Танчикова" : Я не знаю, як це сталося, ви можете пояснити в коментарях. У 90-ті роки дуже бідні. Але я чую багато оповідань про ці ігри в шкільних перервах. Я навіть відіграв в будинок друга. До цього друга батьки прив'язали джойстиковий шнур до ковроліну, бо він відігравав так нервово і хвиляв руки, які він витягнув штепсель з консольу. Хоча тейтер не допоміг багато - він піднімається разом з шнуром і цілим килимом ...

Легенда гри світу - "Super Mario"

Батьки знайшли спосіб їздити дитину від екрана, придуманого легендою - "Консоль висаджує кіноскоп" : Завжди працює. «Чи дійсно зробив кіноскоп». й

Але я мав просту гру: електроніка.

Виявляли кілька варіацій: «Вольф з ягами», «Раце», «Фішерман» і щось інше – пам’ятайте. :

І я був одним з перших в дворі і школах став власником на початку 90-х років цього пристрою:

Тетри

Я був привезений матір'ю з Москви, коли вона почала подорожувати на місцевому ринку. Я не знаю, що це було або що це було. : Але я любив гру на години, лежачи на ліжку :

Після того, як "Данді" прийшла ера персональних комп'ютерів. Його легенда була ZX-Spectrum:

до 1 2 3 4 5+

Ось коли наші касетні стрічки вийшли в руки, тому що головний перевізник інформації та ігор був регулярним касетом :

Р

Як боляче це завантаження... Кольорові квадрати та специфічні модемні звуки До 10 хвилин між «LOAD» і зовнішнім виглядом кольорових екранів

І сталося Дельта.

І КР-05 і БК-ашка.

Після Zenit і Smen, Polaroid перетворили світ домашньої фотографії:

Знімки були на місці і це було дуже класно.

Ну і фінальний акорд гаджетів 90-х років був стор.: