Для більшості вас, війна, що ви бачите на телевізорі, на комп'ютерах. Ви граєте його, ви подрібните знімки, але для деяких дітей, війна не гра, це сувора реальність. Сьогодні я запрошую вас подивитися на серію фотографій, де захоплюється війна і діти, без банкнот. Фотографії повні з емоцій і часто ці емоції далеко від тих, які ми звикли під час нашої тріумфальної марші через локації COD або Battlefield.
до 1 2 3 4 5+
Фотографія: Аммар Awad/Reuters
1,1 км Прогулянка додому через поле бою.
Палестинська школярка проходила на батьківщині ізраїльської прикордонної поліції на шляху її будинку з школи під час зіткнень між ізраїльськими військами та Палестиніанами, які кидають камені в Шафатському біженському таборі на Західному березі.
Фотографія: Amir Cohen/Reuters
2,2 км Перша ракета коли-небудь
Молодий хлопчик дивиться через вікно, порушену вибуховою хвилею після ракетної атаки від Гази стриптиз на місті Нетивот 12 листопада 2012 року.
Фотографія: Shaam News Мережа / Ревайдери
3. У Де мій номер?
Хлопець сидить на руїнах свого дому в Сирії. Зараз немає стін в кімнаті...
Фотографія: Дадо Рувіч / Реути
4. У Це кінець дитинства.
Хлопець з Босниї мусульмани. З 9 липня 2012 року в м. Потокарі, біля Сребряниці. Наприкінці 20-го століття сербські війська, під командуванням Ратко Младика, загинув 8,000 мусульман. Загинув тільки чоловіки і хлопці.

Р
Фотографія: Omar Sobhani/Reuters
5. Умань Я можу знову стояти.
Відключена дівчина може піти знову, але зараз на зубних протезах, завдяки Міжнародному комітету Ортопедського центру Червоного Хреста в Кабулі. Фото з 11 квітня 2012 р.
Фотографія: Umit Bektas/Reuters
6. Жнівень Головна спогади
Алі Хіба, 10, пофарбував будинок, який жив, але мав залишити через конфлікт в Сирії

р.
Фотографія: Noor Khamis/Reuters
7. Про нас Я люблю кулі.
З 14 грудня 2011 року діти Сомалі звернулися до наступної Федеральної влади (TFG)
Фотографія: Fayaz Aziz/Reuters
8. У Шкільний автобус вижили
У 13 вересня 2011 р. сльози загинув обличчя пораненого хлопчика після того, як гармати відкрили вогонь на шкільному автобусі в Пакістанському місті Пешавар. Загинув три дітей, водій і офіцер поліції. П'ятнадцять дітей поранено. Діти на автобусі були близько дев'яти років.
Фотографія: Zohra Bensemra / Реутери
9. Навігація Втрата перемоги
19 червня 2011 року в м. Місрата відбудеться сімейний похорон. У Сирії загинули відноси.
Фотографія: Мохаммед продажем / реутери
10. Потужність буклета
14 травня 2011 р. в м.Бенгайці, Лівія.
Фотографія: Сугайб Продажм/Реутери
11. Молитва за кінець війни
18 лютого 2011 р. дівчинка молиться п'ятниця молитви перед танком на площі Каїра.
552684
Фотографія: Сугайб Продажм/Реутери
12. Не зайдіть.
22 лютого 2010 р. діти дивляться на військові бойовики в Газі.
Фотографія: Erik de Castro/Reuters
13.00 р. Нерівні сили
10 жовтня 2010 р. на півдні Афганістану.
Фотографія: Toby Melville/Reuters
14. Це ціна війни.
Не сльози тепер повернуться до батька Вікторії Чанта, який висихає під час труни, що переніс тіло батька, британський солдат Даррен Чант, здійснюється через вулиці Лондона 1 грудня 2009 року. 3 листопада 2009 р.
А замість того, щоб згадати весільний букет нареченої для життя, вона запам'ятає вінок на батьківщині.