799
Діти війни (14 фото)
Для більшості вас, війна, що ви бачите на телевізорі, на комп'ютерах. Ви граєте його, ви подрібните знімки, але для деяких дітей, війна не гра, це сувора реальність. Сьогодні я запрошую вас подивитися на серію фотографій, де захоплюється війна і діти, без банкнот. Фотографії повні з емоцій і часто ці емоції далеко від тих, які ми звикли під час нашої тріумфальної марші через локації COD або Battlefield.
до 1 2 3 4 5+
Фотографія: Аммар Awad/Reuters
1,1 км Прогулянка додому через поле бою.
Палестинська школярка проходила на батьківщині ізраїльської прикордонної поліції на шляху її будинку з школи під час зіткнень між ізраїльськими військами та Палестиніанами, які кидають камені в Шафатському біженському таборі на Західному березі.
Фотографія: Amir Cohen/Reuters
2,2 км Перша ракета коли-небудь
Молодий хлопчик дивиться через вікно, порушену вибуховою хвилею після ракетної атаки від Гази стриптиз на місті Нетивот 12 листопада 2012 року.
Фотографія: Shaam News Мережа / Ревайдери
3. У Де мій номер?
Хлопець сидить на руїнах свого дому в Сирії. Зараз немає стін в кімнаті...
Фотографія: Дадо Рувіч / Реути
4. У Це кінець дитинства.
Хлопець з Босниї мусульмани. З 9 липня 2012 року в м. Потокарі, біля Сребряниці. Наприкінці 20-го століття сербські війська, під командуванням Ратко Младика, загинув 8,000 мусульман. Загинув тільки чоловіки і хлопці.
Р
Фотографія: Omar Sobhani/Reuters
5. Умань Я можу знову стояти.
Відключена дівчина може піти знову, але зараз на зубних протезах, завдяки Міжнародному комітету Ортопедського центру Червоного Хреста в Кабулі. Фото з 11 квітня 2012 р.
Фотографія: Umit Bektas/Reuters
6. Жнівень Головна спогади
Алі Хіба, 10, пофарбував будинок, який жив, але мав залишити через конфлікт в Сирії
р.
Фотографія: Noor Khamis/Reuters
7. Про нас Я люблю кулі.
З 14 грудня 2011 року діти Сомалі звернулися до наступної Федеральної влади (TFG)
Фотографія: Fayaz Aziz/Reuters
8. У Шкільний автобус вижили
У 13 вересня 2011 р. сльози загинув обличчя пораненого хлопчика після того, як гармати відкрили вогонь на шкільному автобусі в Пакістанському місті Пешавар. Загинув три дітей, водій і офіцер поліції. П'ятнадцять дітей поранено. Діти на автобусі були близько дев'яти років.
Фотографія: Zohra Bensemra / Реутери
9. Навігація Втрата перемоги
19 червня 2011 року в м. Місрата відбудеться сімейний похорон. У Сирії загинули відноси.
Фотографія: Мохаммед продажем / реутери
10. Потужність буклета
14 травня 2011 р. в м.Бенгайці, Лівія.
Фотографія: Сугайб Продажм/Реутери
11. Молитва за кінець війни
18 лютого 2011 р. дівчинка молиться п'ятниця молитви перед танком на площі Каїра.
552684
12. Не зайдіть.
22 лютого 2010 р. діти дивляться на військові бойовики в Газі.
Фотографія: Erik de Castro/Reuters
13.00 р. Нерівні сили
10 жовтня 2010 р. на півдні Афганістану.
Фотографія: Toby Melville/Reuters
14. Це ціна війни.
Не сльози тепер повернуться до батька Вікторії Чанта, який висихає під час труни, що переніс тіло батька, британський солдат Даррен Чант, здійснюється через вулиці Лондона 1 грудня 2009 року. 3 листопада 2009 р.
А замість того, щоб згадати весільний букет нареченої для життя, вона запам'ятає вінок на батьківщині.
до 1 2 3 4 5+
Фотографія: Аммар Awad/Reuters
1,1 км Прогулянка додому через поле бою.
Палестинська школярка проходила на батьківщині ізраїльської прикордонної поліції на шляху її будинку з школи під час зіткнень між ізраїльськими військами та Палестиніанами, які кидають камені в Шафатському біженському таборі на Західному березі.
Фотографія: Amir Cohen/Reuters
2,2 км Перша ракета коли-небудь
Молодий хлопчик дивиться через вікно, порушену вибуховою хвилею після ракетної атаки від Гази стриптиз на місті Нетивот 12 листопада 2012 року.
Фотографія: Shaam News Мережа / Ревайдери
3. У Де мій номер?
Хлопець сидить на руїнах свого дому в Сирії. Зараз немає стін в кімнаті...
Фотографія: Дадо Рувіч / Реути
4. У Це кінець дитинства.
Хлопець з Босниї мусульмани. З 9 липня 2012 року в м. Потокарі, біля Сребряниці. Наприкінці 20-го століття сербські війська, під командуванням Ратко Младика, загинув 8,000 мусульман. Загинув тільки чоловіки і хлопці.
Р
Фотографія: Omar Sobhani/Reuters
5. Умань Я можу знову стояти.
Відключена дівчина може піти знову, але зараз на зубних протезах, завдяки Міжнародному комітету Ортопедського центру Червоного Хреста в Кабулі. Фото з 11 квітня 2012 р.
Фотографія: Umit Bektas/Reuters
6. Жнівень Головна спогади
Алі Хіба, 10, пофарбував будинок, який жив, але мав залишити через конфлікт в Сирії
р.
Фотографія: Noor Khamis/Reuters
7. Про нас Я люблю кулі.
З 14 грудня 2011 року діти Сомалі звернулися до наступної Федеральної влади (TFG)
Фотографія: Fayaz Aziz/Reuters
8. У Шкільний автобус вижили
У 13 вересня 2011 р. сльози загинув обличчя пораненого хлопчика після того, як гармати відкрили вогонь на шкільному автобусі в Пакістанському місті Пешавар. Загинув три дітей, водій і офіцер поліції. П'ятнадцять дітей поранено. Діти на автобусі були близько дев'яти років.
Фотографія: Zohra Bensemra / Реутери
9. Навігація Втрата перемоги
19 червня 2011 року в м. Місрата відбудеться сімейний похорон. У Сирії загинули відноси.
Фотографія: Мохаммед продажем / реутери
10. Потужність буклета
14 травня 2011 р. в м.Бенгайці, Лівія.
11. Молитва за кінець війни
18 лютого 2011 р. дівчинка молиться п'ятниця молитви перед танком на площі Каїра.
552684
12. Не зайдіть.
22 лютого 2010 р. діти дивляться на військові бойовики в Газі.
Фотографія: Erik de Castro/Reuters
13.00 р. Нерівні сили
10 жовтня 2010 р. на півдні Афганістану.
Фотографія: Toby Melville/Reuters
14. Це ціна війни.
Не сльози тепер повернуться до батька Вікторії Чанта, який висихає під час труни, що переніс тіло батька, британський солдат Даррен Чант, здійснюється через вулиці Лондона 1 грудня 2009 року. 3 листопада 2009 р.
А замість того, щоб згадати весільний букет нареченої для життя, вона запам'ятає вінок на батьківщині.