Влаштування героїв двору

Я впевнений, що в кожному дворі жив дивний характер, хто всі боялися, або зробили задоволення, або просто уникли. У нашому будинку проживала Манія, яка прогулялася по вулиці тільки з пилкою і завжди переварюється з кожним, і один раз прокинув баночку огірків з балкона на машині. Фотографії не збереглися, але на лепросі зібрані цікаві персонажі з різних міст. Якщо ви маєте щось поділитися, то в коментарях.

Почати з невідомого персонажа:

р.

А потім з оповіданнями та містами з інших людей:
Уфа, Тітка з деревом на голові.

У Білгороді знаходиться Юра Марадона. Вентилятор Кока-Кола, вул. «аска» та власник баритону. Мега персонажа!
Він може побажати вас удачі, або він може надсилати вам ебать, але він попросить деякі зміни. Кокс.

У Кірові є один з видів пенсії, він має нові наряди щодня, слава кролика і не мріяв.
(доб. 3)

Кумедна річ в тому, що він живе в районі, де, через умови житла (двоповерхові дерев'яні бруски, побудовані в 50-х + затоплення навесні кожного року поруч річкою + тільки 1 автобус йде там раз на годину) все ще зацарював десь в 80-х-90-х: гонщики, дебаучеря, дешевий спирт і т.д. Про одяг, як правило, тримають мовчать: сорочки з взуттям - останній стек моди. А потім він виходить, одягаючи рожеву шапочку з перо, білий костюм і стильні яскраві окуляри. І ніхто не сміється на ньому і не торкається пальця, бо вони знають, що він трохи не всі. І наш герой ходить на підніжжя до центральної частини міста, де він порадує всіх своїм зовнішнім виглядом: діти сміються і попікають пальцем, дорослим просто дивують.

І до мене це дуже солодкий, завжди коли я бачу його, радісна посмішка на обличчі попросить себе, що все не втратилося. Я не знаю, якщо він ще живий, останній раз я бачив його кілька років тому.

Десь неподалік міста Кам'янськ-Шахтинський, живе Женя - Фоол. Точна діагностика Женки не зрозуміло. Тільки відомо, що його голова не завантажується непотрібними думками (начебто об'ємна пам'ять подій і обличчя - Женя практично відразу визнала мене, зателефонувавши мені ім'ям і прізвищем, хоча він не бачив мене близько 12 років), простота мислення і філософське ставлення до потреб життя, не дозволяючи Женю подорожувати за однією вулицею більше 50 років. Головний хобі Женка – квест «відвідвідати сусідів» (для цього він завжди проводить табуретку з ним) і слухає записи (Ченка – досить почесний колекціонер старовинного вінілу). Алла Пугачєва - kudlata, і Sofia Rotaru - чорна. Він добре сміється, збиває себе пальмою на коліні і барабанах на животі.

Бували частіше «вставка» мого пізнього діда, який часто заливають медом в емальований мус, а Женка заливають воду самому з колонки. Женька мала феноменальну пам'ять - пам'ятав багато людей за назвою, а також їх родичів. Дати, коли і на який день, який одружився і загинув, і навіть на який день працівник прийшов і зрізав старій людині тутину, який не дозволяв сусідству правильно рости. Коли мама загинула, там були ромби, які він переніс кудись. Але після половини десятка років, коли друг і я випадково поїхав до Ростовської області замість Києва, Женка знову сіла на власній шубі в відкритті вулиці Ґайдара між осені ягоди вишні та arbecos і сапрешів наута – «як Тітка Люда» (мами)
267890

Koktebel бабуся

Коля. Добрий чоловік. Він говорить непристойно і сини бояться його. Feis є здорово.

Познайомитися з Сургутською пам'яткою Дядько Коля-альлуя. За десять років цей характер щоденно, і без свят і вихідних ведуться його велосипед через одну з центральних вулиць міста, а з серенною посміхаючими шаутами – «Галелуя перемога, перемога Аллуха, Бог з нами!» На перший погляд ви не можете сказати, що він не ебать навколо, він виглядає досить гідно.

На Войковському, в DS, є бабуся з лялькою. Як кажуть вони - повністю ебать в результаті чогось психологічної травми в дитинстві, в зв'язку з чим вона зараз постійно ходить всюди з лялькою, ще живе з батьками, а іноді стержає інших з історіями, де вона і поп знаменитості грають основні ролі. Я ніколи не помітив свого позитиву.
124480

У Архангельську, як правило, відома по всій Росії за антетику. Татуювання на обличчі реальний. На голові з них десять.

І тільки люди на вулиці.