Проблема сміття (8 фото)

«Для автомобіля в дорозі,
Трамвайні кільця:
"Не пропустіть мене.
Автомобіль, ви на увазі,
Я ходию строго на рейках,
Ви не можете повернутись і вперед.
Проведення проводів надійно.
Не можна змінити маршрут.
Вимкніть маршрут.
І мені потрібна робота,
Приводні люди полювання. й

Зіальт пише: Ми на трамвайній ніч на вечерю, насолоджуючись ритмічними натисканнями коліс, а потім раптом зупиняємось.
У деяких холах кинув його трош, блокуючи трамвайні доріжки. З сюрпризу Максима Євгеновича, навіть білосніжного циліндра на боці. Не один очікуваний такий...

Проблема сміття (8 фото)

Немає телефону, де не зрозуміло холостка.

3610Р. 4200Р.

За 20 хвилин... Пасажири починають диспергувати. Проблема є ніде, щоб піти. Трамвай - єдиний громадський транспорт тут. Найближча станція метро практично кілометровий. Старші люди сидять і чекають, ніхто не хоче прогулятися кілометром в холоді в метро.

Проблема сміття (8 фото)

Чоловіча білизна, сердитися, але вони не можуть нічого робити. Я зателефоную поліцію трафіку, пообіцяю надсилати наряд, але без навантажувальної машини. У випадку, якщо у вас немає права на вилучення.

Проблема сміття (8 фото)

Вже 7 трамваїв. Люди сидять біля очікування вілли, щоб повернутися до автомобіля. Поблизу автомобіля, зібраних спеціально зміщеними пасажирами, для того, щоб завдати шкоди водію.

Проблема сміття (8 фото)

Слід зазначити, що парковка в цілому заборонено. Хтось блокує тротуар і хтось блокує шлях.

Проблема сміття (8 фото)

Незабаром з'являється драйвер. Ось 45 хвилин! За 45 хвилин на кафе чекали десятки людей. Він сказав:
Що робити? Я попросив перемістити автомобіль, він не шахта, власник все ще сидить в кафе! В той час як сердитися пасажири були відновлені від такої неправомірності, водій збігається.

Проблема сміття (8 фото)

Що робити з тими? За законом Мосгортранс може отримувати відшкодування в розмірі 50 000 рублів за простий трамвай. Я повинен писати заяву.

З точки зору концепцій в нашій країні роблять щось схоже:

Проблема сміття (8 фото)

Головна