Поу крафтмен Кріс Maynard

Художник-біолог Кріс Maynard працює з перо. Він цінує мистецьку цінність перо птахів і хоче показати людям, наскільки красиво вона.

Сам мерда - аестте, тому картини ніжні і повітряні. І самі ідеї для ручних картин вишукані і красиві.

«У своїй роботі я хочу захопити частину дива свободи, що з птаха. Я хочу, щоб показати, що почуття. й

Поу крафтмен Кріс Maynard Габаритний зображення

Він вважається віртуозом трансформацій. З одного пір'я він керує створенням блокування маленьких птахів. Він називає себе «вимагачою фанатичною». Його будинок сповнений ящиків і ручних кошиків. Він купує перо від орнітологів, підбирає в парках, отримує подарунок від друзів і знайомих, які завдяки хобі стають більш і більшими. Це важливо для Кріса, щоб дізнатися, що перо належить перед тим, як залишити його власником птахів.

Поу крафтмен Кріс Maynard Р

«Панель є коштовним. Так само, як і не два відбитки пальців однакові, не два пері однакові. І кожна робота унікальна, навіть якщо це повторити. й

499753

Поу крафтмен Кріс Maynard р.

Феатери вигнуті, і це сором'язлива, щоб зробити плоскі фотографії, коли є чудова можливість створити об'ємні.

Іноді митець працює щодня. Він нічний, і Кріс все ще сидить там, випрямляючи його практично невидимі вілі на пері. Він не допомагає йому, він вовк. Але картини поступово стали відомі в багатьох країнах світу.

З дитинства, але почав створювати картини тільки в дорослому віці.

«Жіноча робота є звиклою і ви подаруєте собі це всім вашим душі. й

4433677

Майнард в оптичному приладі батька