1169
Модель: Katya Bogucharskaya
Є люди, які удачі йдуть в руки. До таких щасливих відносяться російська модель Katya Bogucharskaya, або, як її склад говорить, Кате Б. Скаут помітив її на сході будівлі, де лиття відбувалося, що Катя не підозрювала, і відразу запросив її до Москви. Що слід не складно вгадати. Непристойна фотогенність, тверда робота і удача зробила Katya одним з найбільш успішних новачків серед російських моделей.
Найновіші рекламні кампанії Katie для Оскар де ла Renta:
Разом з Емілі Дідонат стала обличчям рекламної кампанії «Оскар де ла Оренда».
До 13 років Катя була повна дівчина, але потім, очевидно, гормони заважають. І Катя перетворилася з потворної дупи в красиву лебідку. Але кар'єрна модель Катя не подумала. Після школи вона вступила в будівельний коледж, де вона збирається навчатися як ландшафтний дизайнер і флорист. Несподівана пропозиція розкидання, яка побачила її і запросив її до виливки, перевернула все навколо.
Габаритний зображення
«Це було раптово і спонтанно.» Я був 17 років, я прийшов до ракетного музею і є Мітя, наш скаут від Грейс, зробив лиття, він бачив мене, запропонував стріляти, я погодився. І я не ходив до них протягом тривалого часу, близько шести місяців.
Один з перших фотосесій – зйомки для журналу Wonderland
Тепер Катя не шкодує її рішення стати моделлю. Її кар’єра як модель була кращою, що може статися з нею.
«Я не можу пояснити, що це означає мені, але я знаю, що це мій. Так я навчаюся бути флористом, і я люблю квіти - вони красиві. Я думаю, що я в казці.
Зйомки для Vogue Russia
Анна
Катерина Богучарська в редакції Емма Піка для Jalouse:
Фільмування діамантів і дівчаток для журналу:
Katya працює з багатьма модними будиночками і дизайнерами, багато модних шоу, фотосесій, рекламних кампаній, журнальних обкладинок, але дівчина буде модно і природно. Як журналісти зауважив, «це модель спілкується в ніжному віскі, виконує запити і постійно говорить вдячність вам». Катя працює як професіонал, вона має майже неуспішний персонал, але хімія, які іноземні букмекери називають якістю зірки, достатньо.
Katya Bogucharskaya в Оскар де ла Проката осінь/зима 2013-2014 кампанія:
Кілька фото з шоу, в яких брали участь Катя:
Moschino дисплей
Elie Saab Весна 2014 Haute Couture
Альберта Фертті
Дольце & Губана
Гіамбатста Валлі
Dolce & Gabbana Весна/Літо 2014
Зовні роботи Катя воліє стриманий макіяж і комфортний одяг.
«Я не роблю укладку волосся, моє волосся природно кучеряво. І мій макіяж зволожуючий, деякі порошкові і губні вази.
Катя віддає перевагу простоті і натуральності у всьому - від вибору одягу до вибору друзів. Але плани Каті амбітні. Згідно з моделлю, вона бажала “заслужена Наталя Водідова”. Але якщо модельна кар'єра не виходить, Катя буде щось робити в житті – її улюблений ландшафтний дизайн.
Найновіші рекламні кампанії Katie для Оскар де ла Renta:
Разом з Емілі Дідонат стала обличчям рекламної кампанії «Оскар де ла Оренда».
До 13 років Катя була повна дівчина, але потім, очевидно, гормони заважають. І Катя перетворилася з потворної дупи в красиву лебідку. Але кар'єрна модель Катя не подумала. Після школи вона вступила в будівельний коледж, де вона збирається навчатися як ландшафтний дизайнер і флорист. Несподівана пропозиція розкидання, яка побачила її і запросив її до виливки, перевернула все навколо.
Габаритний зображення
«Це було раптово і спонтанно.» Я був 17 років, я прийшов до ракетного музею і є Мітя, наш скаут від Грейс, зробив лиття, він бачив мене, запропонував стріляти, я погодився. І я не ходив до них протягом тривалого часу, близько шести місяців.
Один з перших фотосесій – зйомки для журналу Wonderland
Тепер Катя не шкодує її рішення стати моделлю. Її кар’єра як модель була кращою, що може статися з нею.
«Я не можу пояснити, що це означає мені, але я знаю, що це мій. Так я навчаюся бути флористом, і я люблю квіти - вони красиві. Я думаю, що я в казці.
Зйомки для Vogue Russia
Анна
Катерина Богучарська в редакції Емма Піка для Jalouse:
Фільмування діамантів і дівчаток для журналу:
Katya працює з багатьма модними будиночками і дизайнерами, багато модних шоу, фотосесій, рекламних кампаній, журнальних обкладинок, але дівчина буде модно і природно. Як журналісти зауважив, «це модель спілкується в ніжному віскі, виконує запити і постійно говорить вдячність вам». Катя працює як професіонал, вона має майже неуспішний персонал, але хімія, які іноземні букмекери називають якістю зірки, достатньо.
Katya Bogucharskaya в Оскар де ла Проката осінь/зима 2013-2014 кампанія:
Кілька фото з шоу, в яких брали участь Катя:
Moschino дисплей
Elie Saab Весна 2014 Haute Couture
Альберта Фертті
Дольце & Губана
Гіамбатста Валлі
Dolce & Gabbana Весна/Літо 2014
Зовні роботи Катя воліє стриманий макіяж і комфортний одяг.
«Я не роблю укладку волосся, моє волосся природно кучеряво. І мій макіяж зволожуючий, деякі порошкові і губні вази.
Катя віддає перевагу простоті і натуральності у всьому - від вибору одягу до вибору друзів. Але плани Каті амбітні. Згідно з моделлю, вона бажала “заслужена Наталя Водідова”. Але якщо модельна кар'єра не виходить, Катя буде щось робити в житті – її улюблений ландшафтний дизайн.