Жіноче взуття 2014

Не секрет, що ця весна проводиться під девізом комфорту і комфорту. Тому зовнішній вигляд рядків кросівки, взуття без підборів, або з підборами, але комфортні і стабільні, ніхто не був особливо несподіваним. Хоча відомі дизайнери не робили без експериментів: наприклад, дивні вигнуті каблуки і ремінці, які закріплені під коліном прикрашені взуття від Raf Simons; Chanel запропонував носити гольф в поєднанні з взуттям, і Maison Martin Margiela представила для громадськості високі черевики, нібито лиття золотом. Ми запрошуємо вас одружитися на винахід відомих брендів, прийняти модні ідеї або вибрати для себе ідеальну пару взуття сезону весна-літо 2014.

р.

1,1 км Від екстремального до екстремального: Chanel SS14

Оригінальні кросівки для будь-якого смаку

Цей бренд став законодавцем не менше двох специфічних тенденцій. Перші поважають кросівки. Дизайнери модного будинку вирішили, що кросівки є універсальною, і незалежно від того, як ви спинилися – все підійде. Заява є неоднозначною, але, очевидно, ніхто не чув.

У 2014 році за допомогою масивних колінних колод:

Цікава ідея прозорих, безважних мереж. Я не знаю з практичної точки зору, але з естетичної точки зору, це рішення виглядає дуже цікавим.

І навіть майже прозорі, іноді мереживні кросівки. Я задаю, як довго ці черевики будуть прослужені на наших дорогах.

932866

Парад кросівок від Chanel був хорошим успіхом, тому що багато ідей були оригінальними і гідними спадщини. Як тільки цей модний будинок не змивався над класичним спортивним взуттям. В результаті їх кросівки можуть бути ніжними, легкими і романтичними, не поступаються елегантним каблуковим взуттям. А чи повністю успішний їх експеримент, і чи буде він корінь поза подіумами, аудиторія.

У весняно-літо-літній колекції 2014 від Christian Dior можна побачити такі ж спортивні тренди:

Взуття + шкарпетки?

У весняно-літній колекції 2014 року приймала більш сувору критику. Смішні поєднання класичного шкіряного взуття та щільної трикотажної шкарпетки позитивно отримали не всі.

Рішення було дуже змішано. По-перше, таке поєднання як відкриті взуття і шкарпетки в багатьох країнах все ще вважається поганою формою, будучи приводом для позбавлення. А потім як принести модний тренд до життя? Мир класичний взуття з трикотажними домашніми шкарпетками для прогулянки в улюбленому місті, а потім спробувати довести, що все тонке, просто Chanel вважає його останню тенденцію в моді.

А до речі, це не просто Chanel.

Сент-Лонт Сс 2014 взуття + шкарпетки

2. Розкіш і колірне різноманіття Sergio Rossi

Ця весняно-літня колекція вражає своєю різноманітністю: є класичні човни, і яскраві сандалі з камінням, додатками, ременями, різними принтами: від квіткового до тигра.

Цікаво, що взуття дизайнера надихнула меблі від Gabriella Crespi, особливо моделі таблиці Ying Yang. Завдяки цьому ця пара взуття з'явилася яскравим елементом ян-йангової пластмаси в червоному і жовтому діапазоні.

Решта катерів не менше відсотків - вони виготовляються переважно з шкіри телят і інших природних матеріалів, тому вони зручні і практичні в носінні.

Одне взуття - це припуск до ювелірної роботи тієї ж Гавриї, дизайнера меблів. Витончене взуття металевого кольору з візерунками листя декоровані латунними брошками, обробленими в старовинній техніці, яка використовується для виготовлення ювелірних виробів.

У дизайні світлих чобіт на наступну весною 2014, є схильність до відкриття шкарпеток, а забарвлення нагадує картини сучасними артистами.

р.

3. У Експерименти з Raf Simons

Ця симетрична колекція взуття в 2014 році порадує не тільки своїми незвичайними рішеннями, але і з приємною колірною гамою. Найновіші моделі взуття м'яти, молочних і бежевих відтінків виглядають абсолютно нові завдяки незвичайному дизайну п'яти і довгих шкіряних стрічок до коліна. До речі, черевики і тут з відкритою тобою:

Я думаю, що ця ідея дизайну взуття з ременями, які закріплюються під коліном, не зникнеться без сліду і буде втілена в інших колекціях дизайнера, або в інших брендах.

Також в майбутній сезон 2014 року варто звернути увагу на шкарпетки взуття: замість довгих шкарпеток, які модні цю пружину, вони тушковані і практично прямокутні.

Ось бліда, ate помітні тварини принти:

4. У Східні візерунки від Valentino

Я думаю, що багато людей пам'ятають весняно-літній колекції 2014 Valentino, який був розроблений в східному стилі і прикрашений багатими етнічними візерунками, камінням і вишуканими ювелірними прикрасами.

130184

Кольоровий і тканинний сорт одягу був результатом того, що взуття в цій колекції є максимально простим: плоска підошва і кілька стрічок. Яскравий акцент - це велика золота декоративна пряжка, яка виділяється вигідно на тлі матової чорної шкіри чорного кольору.

Весняне взуття 2014: інші цікаві моделі

доб. 4