Katy Perry і John Mayer розбити вгору

Каті і Джон не дали ніяких докладних коментарів по інциденту, і Каті відразу відійшов на поїздці до Мілана і Лондона.

Р

Джон і Каті на американському онкологічному суспільстві. 28, 2014

Але атлас. Життя сповнена сюрпризів. У зв'язку з тим, що зв'язок між ними офіційно оголошено. Але минулого року я був таким щасливим, коли я сказав, що мої друзі про можливе залучення.

У 2012 році вони обговорювали так гарячо, що це було безпечно, щоб дати всі керівні посади у їх союзі. У 2013 році Katie happily продемонстрував захоплюючий кільце на її пальці, і Meyer тримала, поінформувавши праву і зліва, що вона швидше заміжає її подруга.

Katie вже продемонстрував нещодавно додано кільце залучення:

, м. Львів

І на День Святого Валентина минулого року, Майєр підкаже на серці Каті з розкішним рубіновим кільцем:

Ось кілька тижнів тому пара обговорювалася дата майбутнього весілля і раптом це. Румор має це те, що інстигатор розриву був Katie і, повернення з іншої поїздки, Майєр не знайшов. По суті, вона втомилася до нього. Він довго був шанувальником свого таланту, завжди захопився ним, і перед першим поцілунком проходив багато часу, бо довгий час залишатися захопленим вболівальником, невідомим вболівальником. Невідомо про те, що це відіграло роль жиру.