Найуспішніші новачки з російських моделей. Частина 2

Ми продовжуємо переглядати найбільш успішні моделі, які мають шанс стати найкращими світовими моделями.

Вика Фалілейєва

Коли ви подивитеся на Vika, ви відразу пам'ятаєте ці дні, коли моделі не тільки тонкі, але і красиві. З цієї рідної Іркутської є сміливість краси, впевненість в собі, витонченість та комерційність.

Чохол Еллі

до 1 2 3 4 5+

Французька назад до чорного

На додаток до показу рекламних кампаній Blumarine і Tommy Hilfiger, зйомки російської, британської та японської Vogue. Vika також вставляється для: H&M, Tommy Hilfiger, Blumarine і Diesel.

Р

Falileyeva взяла участь у багатьох шоу, в тому числі найбільш важливі - Jil Sander, Giorgio Armani, Versace і Dolce & Gabbana, але вона не мала можливості голосувати себе ще.

Олександр Мартинова

Портфоліо Олександра Мартинова може бути заслужений не тільки російською, але і всіма моделями початківця світу.

Alexandra відкрився в 2012 році і відкрив двері до основних лігій. Пізніше Саша була заброньована виключно для Calvin Klein, в Мілані - Jil Sander, і в Парижі, Мусковіте закритий Dior і все одно Givenchy.

р.

Marie Claire Італія

Калвін Клен

Оскар де ла Мар

У новому сезоні Олександра вже зробила більше десяти шоу. З таким трековим записом проблем з плівкою і, сподіваємось, кампанії Мартинова не будуть.

Микола Романова

Микола Романова – ще один «зірець» моди. Народжений Рязан, який часто порівнюється з Стефані Сеімур. По суті, ім'я дівчини є Фріда, але агентство змінила свою назву. По-перше, з натяком на прізвищу царя та останнього царя Росії. На початку своєї кар'єри в 2013 році, коли вона буквально зробила бризку, першим відкриттям шоу BCBG Max Azria, а через кілька днів закривши шоу Herve Leger - ще один бренд під керівництвом Max Azria.

Ірина Лис.

Один з найяскравіших і найбільш обговорюваних осіб сезону весна-літо 2014 року. Російська Ірина Ліс двадцять-чотирьох появ на прогулянку на тижні моди в Парижі і Мілані, діор шоу, ексклюзивний для Пради - і це тільки перший сезон, коли яра спробувала себе в новій ролі моделі, і це тільки початок.

Після шоу Prada в Мілані слідував вражаючий список шоу: Bottega Veneta, Jil Sander, Marni, Dolce & Gabbana, Missoni Elie Saab, Giambattista Valli, Céline, Kenzo, Chanel, Valentino, Alexander McQueen, Louis Vuitton, Hermès, Miu Miu, Dior - і це не всі!

Ірина Миколаївна

У 2013 році Миколаїва була оголошена сайтом Моделі.com як перспективний новачк. Яра була взята в модельне агентство з однією умовою - вона буде рости брови, які вона любила запекти.

Для кампанії Proenza Schouler Ірина мала її волосся нарізаними на плечі:

«Я щасливий про все нове. Назад в школі, коли я був в поганому настрої, я можу легко фарбувати волосся.

Вона побудувала міжнародну кар'єру всього за чотири сезони і в 2013 році входила в обличчя рекламної кампанії Proenza Schouler. Пізніше вона зробила кілька скринінгів і вирушила до Лондона, щоб працювати виключно на першому повнометражному шоу Tom Ford.

Versace шоу

Дольце & Губана

Elie Saab Весна 2014