Леонардо DiCaprio

Всі очі на номінантів. Герой сьогоднішніх постів, без сумніву, найбільш обговорювана людина не тільки серед переможців премії, а й серед усіх представників Голлівуду. У своєму інтерв'ю Леонардо DiCaprio спробував відповісти на всі питання, які в одному або іншому хвилюють своїх шанувальників, і розповів про свої очікування для Оскарів.

Я ніколи не знаю справжню реакцію вчених до моєї роботи.

The ac проголошено Wolf of Wall Street Вартість DiCaprio багато зусиль. Боротьба з Brad Pitt для того, щоб зробити картину, фандрейзинг для зйомки і годинно-довгих розмов з прототипом свого персонажа Йорданія Белфорту стала 5 років важкої роботи. Відомий своєю непростою, але все ж був відтворений блискучим. Не дивлячись на таку яскраву реінкарнацію, актор не бачить найменшого образу його героя в звичайному житті. Примітити протилежність.

Майже все Belfort зробив за межі моєї уяви. Він сказав мені докладно про те, як він жив у своїх кразистих бажаннях і фантазіях. Прослуховуючи деякі його історії. Але як цікаво було поставити все це на екрані! Чим більше я реінкарнувся як Belfort, тим сильніше я відчував. На території готелю є атмосфера. Однак, в кінці кожного дня зйомки, вам довелося вибити всю цю божевільність. Здавалося б, Я знаю, що я говорю про – світ Wall Street дуже схожий на Голлівуд, і я був в кінобізнесі, оскільки я був 13. Смоктати на будь-який вид препарату – чи є це влада, гроші або нелегальні речовини – не прослужить довго.

Як ви знаєте, фільм режисер Мартін Скрсес - великий друг DiCaprio, з яким вони принесли до життя 5 успішних проектів. За словами Скрса, він є актором Лева і ентузіазмом, який є джерелом його натхнення, і актор оцінить його.

Марти і я схожий на те, що фільм повинен бути. Ми маємо той же почуття гумору, своєрідний і, як деякі можуть подумати, дещо навпаки. Ми знаємо, що ми не любимо, це важливо. І ми не боїмося експериментувати. Я думаю, що Марті ніколи не було більше задоволення під час зйомки, ніж на набір Вовк.

Не проігноровано питання про те, чиє голе тіло ми бачимо на кандових сценах фільму. До захоплення багатьох жінок на планеті, Лео виконав всі ліжко сцени себе.

Я не мав ніяких перешкод. Все по собі. Тексти пісень, а це означає: Це мені скрізь. Я сподіваюсь на аудиторію, хоча. Якщо ви берете на себе роботу, як це, то воно буде сором'язливим. Я зроблю божевільний капіталіст.

Випускають рік на плівці, багато з яких навряд чи можна назвати медіокрем або проходячи, Леонардо не забуває про своє особисте життя - про своїх друзів. Серед найближчих друзів актора є колеги – Кате Вінслет, яким Лев зустрівся до титану, а друг дитинства Тобе Мавре, діти яких діКапіріо «Дядько Лев».

Кейт мій найближчий друг. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми були діти, коли ми робили титанічний разом, але навіть тоді він здавалося мені більш зрілий і мудрий, ніж я був. Вона підтримала мене під час зйомки James Cameron, де я отримав через її – я бажко погодився зірвати в цьому фільмі, якщо хтось ще був на своєму місці.
З тих пір ми стали близькими друзями, спілкуючись між собою практично щодня. Друзі, але не любителі. Kate дивний, я люблю її. Вона вірить в шлюб, який я захоплю. Вона здатна будувати своє особисте життя і знову, що дуже важко зробити в нашому бізнесі. Звісно, я домовився проголосувати, коли вона одружилася. І зберігали всі деталі секрету. Це не може бути інакше.

Але питання шлюбу все ще відкрито для Лева – актор не відмовляється від сімейного життя, але не назвеш специфічних імен. У будь-якому випадку, це ясно від своїх відповідей, що ми не побачимо його перед вівтарем з одним з його шикарних блондинки в будь-який час.

У мене є багато обов'язків і обов'язків, хоча я не одружений. З моїм графіком 6 місяців від зйомок важко побудувати серйозні, стабільні відносини. Я намагаюся не вгадати нічого, особливо в плані мого особистого життя. Я живий день після дня, не дивлячись на майбутнє. А потім ми побачимо.
77546.

Що про Оскарів? Як і будь-який сане людина, DiCaprio не випускає можливість остаточно отримувати вичерпну статуетку цього року, особливо з причини цього найбільш підходящий – «Вовк стіни вулиці» є особливим проектом для нього. У той же час, Лев не робить грандіозних планів і, звичайно, не ділиться думками, що він повинен дати Оскару просто «зловити час». У будь-якому випадку, немає нічого спільного.

Дуже приємно отримувати нагороду від колег у майстерні. А щосього не сталося. Я хотів би виграти Оскар для Вовна вулиці. Я зробив цей фільм від початку до кінця. У мене є два такі роботи: Aviator і The Wolf of Wall Street. Восьмий рік, щоб зробити Aviator, я провів п'ять років на Вовці. Я поставив все, що я міг би їх, і я можу сміливо сказати, що без моїх зусиль нічого не сталося. Я хочу сказати, що, але ці картини мої діти.