Lupita Nyong'o отримала нагороду NAACP

Щорічно НААКП відзначає особливо чорні американці. Цього року церемонія нагородження NAACP Image Awards відвідала Вінницький дизель, Stevie Wonder, Oprah Winfrey, Kerry Washington, Idris Elba і багато інших чорної зірки. І одна з нагород отримала Любіта Ньонга за свою роль у фільмі «12 років раба».

Після церемонії Lupita розповіла журнал інтерв’ю, що вона боїться визнати себе, що вона хотіла стати актрисою:

Коли я був молодшим, я був майже боятися визнати, що я хотів бути актором. Я не знаю ніяких успішних акторів в Кенії, тому я думав, що я хочу сказати, що я хочу бути актриса. Що я зробив.

Lupita Nyong'o на премії NAACP

Незважаючи на те, що батько батько був політиком в Кенії, Лопита мала наважний час, поставивши вниз. Вона є другою дитиною шести дітей в сім'ї, а батьки, за традицією, спробували інвестувати в освіту братів Любіта. У Яльській школі драматичних мистецтв на кафедрі режисера, зробляв документальний фільм про Кения альбінос, а потім думав про те, що робити далі.

Я знаю, що якщо я не намагаюся діяти, я бажав його пізніше, тому я вирішив спробувати акторську школу. Я думав, що якщо я зробив, це буде знак, що я повинен спробувати зробити кар'єру як актриса. Якщо я не зробив, я був готовий приїхати з планом B. Luckily, я отримав.

Лупита отримує НААКП Нагороди