Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Lupita Nyong'o отримала нагороду NAACP

Щорічно НААКП відзначає особливо чорні американці. Цього року церемонія нагородження NAACP Image Awards відвідала Вінницький дизель, Stevie Wonder, Oprah Winfrey, Kerry Washington, Idris Elba і багато інших чорної зірки. І одна з нагород отримала Любіта Ньонга за свою роль у фільмі «12 років раба».

Після церемонії Lupita розповіла журнал інтерв’ю, що вона боїться визнати себе, що вона хотіла стати актрисою:

Коли я був молодшим, я був майже боятися визнати, що я хотів бути актором. Я не знаю ніяких успішних акторів в Кенії, тому я думав, що я хочу сказати, що я хочу бути актриса. Що я зробив.

Lupita Nyong'o на премії NAACP

Незважаючи на те, що батько батько був політиком в Кенії, Лопита мала наважний час, поставивши вниз. Вона є другою дитиною шести дітей в сім'ї, а батьки, за традицією, спробували інвестувати в освіту братів Любіта. У Яльській школі драматичних мистецтв на кафедрі режисера, зробляв документальний фільм про Кения альбінос, а потім думав про те, що робити далі.

Я знаю, що якщо я не намагаюся діяти, я бажав його пізніше, тому я вирішив спробувати акторську школу. Я думав, що якщо я зробив, це буде знак, що я повинен спробувати зробити кар'єру як актриса. Якщо я не зробив, я був готовий приїхати з планом B. Luckily, я отримав.

Лупита отримує НААКП Нагороди