3711
Національний географічний
Унікальний популярний науковий журнал National Geographic поділився кращими фотографіями, які були взяті в різних частинах нашої планети протягом минулого місяця. У цій колекції ви будете захоплені незвичайною природною красою, величними тваринами та різноманітною національною культурою в різних країнах. Імператор Пенгуїн, Антарктика
"Це здається, що ці пінгвіни ніколи не бачили людини в воді", - говорить фотограф Павло Ніклен. Але це було кілька секунд, щоб зрозуміти, що я не був небезпекою для них. Вони будуть плавати в миру і пускати мене біля них. й
Kayapo дівчина, Бразилія
Молода індійська жінка ім. Някета з вихованцем arachnid monkey на її плечах проходить через Кенджам, село на північній Бразилії. Kayapo іноді береться до освічених молодих тварин, які мисливці.
Нічний годинник, Росія
Фокси, Росія
Барракуда, Пауа Нова Гвінея
Відтінки червоного, М'янма
Монкс покривають себе парасольками з сонця в Мандалі, Мианмарі.
Логар Долина, Словенія
Ales Umek циклував 90 кілометрів, щоб захопити дивовижну пейзажі долині Logar в Словенії. "Я мріяв взяти чарівний постріл, - пояснює він. На вершині одного пагорба Умак захопив кілька будинків, якби вони приходили сюди з казки.
Грицлі Ведмідь, Канада
Ведмедик - одна з головних представників дикої природи Юкона - переросла шаром льоду.
Nereyfjord, Норвегія
Феорди Західної Норвегії – такі як північний схід від Бергену, Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО – виглядають як пальці морського скління до землі. Вони також виступають в якості отримання баків для свіжого водопроводу з гірських схилів.
(Рівне)
Silvinite в каштановому шахті, Росія
Коло діаметром п'яти метрів «зважений» в сильвініту скеля «Урал». Червоний колір дає кам'яну сіль (потасія хлорид), білу - звичайну сіль, чорно - домішки глини та інші осадові породи.
3250Р. 3700Р.
The Elegant Heron, США
З ранку я їду за національним резервом в Нью-Джерсі, і я помітив цей травень полювання.
Moika River, Росія
The Snow King, Росія
Сніжний лейпер, або irbis, в Новосибірському зоопарку.
Краб-герметика, Антарктика
«Країльні гермети є одним з найбільш цікавих тварин, які я хотів би працювати з. Коли антарктичні води в бухтах замерзають, вони захоплюють буриль. Ущільнення використовують ці несправності нижче поверхні, щоб краще орієнтуватися. й
Гармонія в усьому, Італія
Доломітес, Італія.
Ніч в Юконі, США
Аурора над будиночком Роберта Брюса на холодну осінню ніч.
Під куполом, Ісландія
Туристичні рафти під найбільшим ісландським льодовиком Ватнайокул.
Черепашки, Росія
Вечір на північному березі озера Ладога, Карелія.
Рей світла, Мексика
У районі Тулума, місто Стародавнього Майя на півострові Юкатана, Мексика.
Ідеальний момент, Кенія
«Під час сафарі ми відчували в оточенні сто бабонів. Вони скрізь і дивилися на нас з цікавою Трохи пізніше я бачив цю дитину. Після того, як я взяв цю картину, я зрозумів, що це не я навчився його, але він навчився мене. й
Джерело: www.nat-geo.ru
"Це здається, що ці пінгвіни ніколи не бачили людини в воді", - говорить фотограф Павло Ніклен. Але це було кілька секунд, щоб зрозуміти, що я не був небезпекою для них. Вони будуть плавати в миру і пускати мене біля них. й
Kayapo дівчина, Бразилія
Молода індійська жінка ім. Някета з вихованцем arachnid monkey на її плечах проходить через Кенджам, село на північній Бразилії. Kayapo іноді береться до освічених молодих тварин, які мисливці.
Нічний годинник, Росія
Фокси, Росія
Барракуда, Пауа Нова Гвінея
Відтінки червоного, М'янма
Монкс покривають себе парасольками з сонця в Мандалі, Мианмарі.
Логар Долина, Словенія
Ales Umek циклував 90 кілометрів, щоб захопити дивовижну пейзажі долині Logar в Словенії. "Я мріяв взяти чарівний постріл, - пояснює він. На вершині одного пагорба Умак захопив кілька будинків, якби вони приходили сюди з казки.
Грицлі Ведмідь, Канада
Ведмедик - одна з головних представників дикої природи Юкона - переросла шаром льоду.
Nereyfjord, Норвегія
Феорди Західної Норвегії – такі як північний схід від Бергену, Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО – виглядають як пальці морського скління до землі. Вони також виступають в якості отримання баків для свіжого водопроводу з гірських схилів.
(Рівне)
Silvinite в каштановому шахті, Росія
Коло діаметром п'яти метрів «зважений» в сильвініту скеля «Урал». Червоний колір дає кам'яну сіль (потасія хлорид), білу - звичайну сіль, чорно - домішки глини та інші осадові породи.
3250Р. 3700Р.
The Elegant Heron, США
З ранку я їду за національним резервом в Нью-Джерсі, і я помітив цей травень полювання.
Moika River, Росія
The Snow King, Росія
Сніжний лейпер, або irbis, в Новосибірському зоопарку.
Краб-герметика, Антарктика
«Країльні гермети є одним з найбільш цікавих тварин, які я хотів би працювати з. Коли антарктичні води в бухтах замерзають, вони захоплюють буриль. Ущільнення використовують ці несправності нижче поверхні, щоб краще орієнтуватися. й
Гармонія в усьому, Італія
Доломітес, Італія.
Ніч в Юконі, США
Аурора над будиночком Роберта Брюса на холодну осінню ніч.
Під куполом, Ісландія
Туристичні рафти під найбільшим ісландським льодовиком Ватнайокул.
Черепашки, Росія
Вечір на північному березі озера Ладога, Карелія.
Рей світла, Мексика
У районі Тулума, місто Стародавнього Майя на півострові Юкатана, Мексика.
Ідеальний момент, Кенія
«Під час сафарі ми відчували в оточенні сто бабонів. Вони скрізь і дивилися на нас з цікавою Трохи пізніше я бачив цю дитину. Після того, як я взяв цю картину, я зрозумів, що це не я навчився його, але він навчився мене. й
Джерело: www.nat-geo.ru