З життя португальської кішки ...

Привіт, моє ім'я кота і я аніматор. Я з Лісабона і ...

Анонімна нарада «Салкіліка», яку я сказав: «Моя назва – кішка і я» алкогольна. й

Я дійсно аніматор. Або, щоб поставити його більш просто, ви... Моя робота така, в барі я реєструю, запрошують туристів, запрошують в бар ... Це мене стоячи на малюнку... добре, це час,...

На шляху я розповім про своє життя і роботу.

Ось, побачивши мене. Ви бачите ваші очі, як гіперболоїди, ви знаєте, це з'явиться, якщо що-небудь. Ні, звичайно, я розумію, що лояльність є там і все зроблено, але це також весело зліва. Жінка, як кажуть, хліб, але іноді ви хочете булочку.

Ну, прийти на...

Це мій сусід направо, матипа, я повинен сказати, рідкісний, другий в всьому місті не можна знайти. Він стоїть на всіх днях і дійсно думає, що він охороняє будинок.

Ми маємо вузькі вулички в Фоксі, трохи пригнічених - на обличчі з ковдрою! Так, якщо ви знаходитесь тут, будьте обережні, не розслабтеся.

Як наш португальський донор каже:

до У будь-якому випадку, великий або невеликий

Будьте обережні.

Тут ви знайдете нашу голубку. Завжди два з вас. Я толерантний, але я не буду йти в ванну з ними ... ні, ні.

Ви можете взяти трамвай, звичайно, але я прогуляю. Ви побачите так багато цікавих речей вранці.

3610Р. 4200Р.

Ось приклад. Хтось ебать його на паличці, це смішно дивитися. Ну, оленя, ти розумієш нічого?

Або ось диво, занадто... Що це таке? На мотузці, водієві або монастирі ви кладете молитву. Це знежирення, щоб подивитися на вас знову...

Я не затвердження цього. Змішані шлюби, я маю на увазі ... Все починається безневинно, а потім удар - і ви Dalmatian ... або навіть ебать знаю, хто ...

З життя португальської кішки ... р.

Що ви зараз? Ви, ви, п'ятдесят відтінків сірого ... Мулатто? Метіс? Всі права, захоплення при пам'яті, собака, один раз...

Район називається Альфама. Коли землетрус застрягнув дві сотні років тому, він був єдиним зліва від старого міста.

Хай, Педро, великий! Чи ви чорти приховування, Pedrito?

Ви можете побачити ці дзвіночки, висить навколо. Китайські політичні в’язниці, які роблять їх з грошима ЄС. Ми не маємо власних грошей, ми підпорядковуємо все, ми підсидимо все. Але це політика, ебать її.

В цілому, у нас є хороший район, хороший і цікавий ... дихання історії і так далі.

Ми любимо прикрасити наше місто...

І тому, що це не так зрозуміло, що він вже всі...

Чому ти так сумний?

Нехай не буде сумним...

В іншому випадку не виростає щит.

3610Р. 4200Р.

Ви бачите Фаду зліва від жиру-дусних тіл? Це означає, що пісні тут ввечері виконуються португальським народом. Вони відображають, вважається, наша страждаюча душа, сповнена почуття втрати і розчарування.

Ось я на роботі. Право перед баром.

Ну, тут ми, тягнемо наші коні повільно ... Тепер власник бруса вийде, чіпляючи до них ... Він, як правило, подряпини всіх, хто сьогодні має гроші, і що вони приходять, щоб поважати його. І так кожен день.

Ох, знайомий особа, що туристи привітали з нами вчора. Сардини замовили, промивають і сказали,

- О, і я використовував, щоб думати, що вони були тільки в консервованих їжі ... Так, немає слів. Я, можливо сказати, тільки через сардини в світі і існують, і я повинен слухати це ...

І я все ще намагаюся прасувати все - ви мій кошеня ... musi-pushi ...

Отримайте руки! Не подобається. У вас немає проблеми з цими ...

Ось квіти життя... Привіт, діти, я буду б...

- Чи не ви всі ебать?

О, ебать професіоналів прибули ... творчі феготи ... це буде краще, якщо фахівці були... І з таким важливим обличчям - ви всі смоктати, і я, вони кажуть, am Budenovets на червоному коні ... Багато хто з вас подобається...

- Гей, чому ваша камера так здорова? Чи є у вас достатня кількість казок?

Во, є мій клієнт, захоплюючи кожен день, пити пиво та садрини та картоплю.

І головки риби кидають мене, не жито. Не схожа на наші локальні місця. Ні, я патріот, але наша риба їсть з головою. І креветки з головою. У нас є страшні традиції в Португалії. І це добре.

Неважливо, де людина йде від ... Я не люблю англійських людей, але вони часто грають тут. Я не розумію. Втома нашого народу обговорюється.

Це те, що португальська в минулому. Вони більше не мають піонерів, науковців, командирів, композиторів, тільки пам'ятників помпусних і залишилися, і Рональдо досі.

Дивитися, це все на кінець. Ми відкрили морський маршрут в Индию з цими притулками, ми об'єднали світ для них, ми дали їм портове вино, ми дали їм дешеві раби з Африки.

І вони дають нам кредити і крадіжки ...

Життя є повним парадоксом ...

- Я кажу вам те, що ви ебать до вашого спекотного острова з королевою і принцесою і їх собаками.

Я знову повернувся в політику Всі права, кожен пішов так далеко... Я збираюся перемістити когось... Наприклад, я люблю рудоволосі. Вони мають все, щоб червоний ... Я повинен зробити це...

- Гей, ти? Ви хочете iPhone? Приходьте тут... показати свої сиськи... що ви сказали?

- Ви йдете на себе.

З Енд.

й

Джерело: