Сніг веселощі (7 фото)

Ніч тесту був весняним. До недавнього часу він був під -20, після чого він прогрівається різко, величезна кількість снігу впала в пару днів і температура в цілому зросла до 12 градусів Цельсієм. Як не ходити і ліпити в цю погоду. Так я вирішив... Він захопив Мері і перетягував її в ліси. Дати мені Маша сніг жінка ...

Ну, вона зробила.

Шукаю цю худобу, я був вирощений, кажучи, що це! Де є аристократичні риси? Хто такий Даня з с. Задрішево? Зав'язуйте його, Маша, щось вишукане! Залиште підставу для другого сніговика і побігти додому, щоб отримати фото.

Коли я прибув, я чекаю на деякий тигнистий хребт з арганом поглядом на обличчя.
25558618

Так - це погано. Добре, це фіксується. Послати його в село. Він відійшов від свого iPhone, кинув його глибше на сніг, на нього надійшло військовий ремінь.
229682

І телятина. І не ебать з луками в с. З цим веселощім Dunea тут.
р.

Після того, як я повернувся в цей щит. З суворого сільського життя цього кальмара, його жорстко кисло-солодка шахта очистила обличчям, розтріскається і стала його сорочка-бойфрендом в дошку.

Істини, але прийти. Він тільки має корови, щоб приїхати і сіно на корови. Він зробив. Я отримав сина, теж.

Великий моронний оніст. По суті, що ще він робить в цій пустині? Просто подрібніть бампер. Ось як вони живуть зараз.

З.С.
Ось картина для масштабу:
Р

Дихалт.ру