Вибір професії
Я прийшов на роботу 23, щоб побачити світ, я не зацікавився зарплатою. Не дуже легко. Перший етап – інтерв’ю, потім англійський і психолог протягом трьох годин, лікарі повинні пройти всі, переконайтеся, що людина здорова і готова зіпсувати своє здоров’я. Що таке навчання. Я не знаю нічого про професію, я не знаю інших компаній, крім Aeroflot, я навіть думав, що вони були всі в Європі.
До цього працювала в ресторані, розуміючи те, що було б поспілкуватися з п'яними людьми і що воно буде гірше, адже простір закритий. Я нічого не знаю про професію. Тоді я дізнався, що не всі країни керують бачити, що це відбувається, що ви навіть не вимкнете літак. З вікна до аеропорту ви можете бачити нічого іншого.
За перші чотири місяці я летю чартерами. Ви не отримуєте достатньо сну. Для того, щоб бути в аеропорту три ранку, я мав перевірити в готелі, що надається авіакомпанією 8 п.м. Ви влаштували і спати протягом п'яти годин, після чого необхідно очистити. Повернутися назад і вперед, після чого вручну по площині, і іноді ви очікуєте два години, щоб прийняти ваші страви, отримати додому самостійно. І так кожен день, щоб зношити. За перші три-чотири місяців я шкодував - це був величезний стрес. Тоді була перша поїздка в Китай, а потім вона вийшла краще і краще. Взимку завершилися чартерні рейси. Він відчував себе як життя був красивим і любив свою роботу.
Про 10 днів в Мальдівах і два місяці в Анадирі
Перельоти різні, вони діляться на поворот і реле. Уфа в Лондон, з Лондона кудись. Поворот - коли немає навіть ночівлі, рейси до п'яти-п'яти і півгодини довга. Один і півгодинний паркінг і назад. І якщо рейс перекладається, стоянка залежить від популярності місця призначення, сезону.
Давайте будемо залишатися в Мальдівах на 10 днів влітку. Туристи, які бачать це, мають неприємну реакцію. У мене була жінка, пасажир на рейсі, який написав скаргу на авіалінію, буквально, "Як поїхати на пісок, який я сплатив."
Багато туристів думають, що ми живемо на літаку протягом тижня. Дуже дивний, коли вони дізнаються, що не на площині, але в готелях, навіть краще, ніж вони – мінімум 4-5 зірок. Політ також люди, вони повинні відпочивати. Якщо ви приїжджаєте кудись і рейс був довше шести годин, обов'язково залишайтеся на добу. І були реле в Австралію, там жив місяць. Такий непроголошений напрямок, є кілька пасажирів. Після цього було закрито непотрібно. Анадир взимку, звідти не можна. Один з екіпажів на два місяці.
Розважальна програма не надається, щоденні припуски не скрізь - розраховується в залежності від напрямку і готелю. У той же Cancun щодня мінімальний, адже готель все включено, навіть алкоголь. Я був там 10 днів. У Росії на Новий рік був реле, тиждень в Камчатці. Щоденно немає. Готель не дуже хороший, але це найкращий варіант. Таким чином, ви живете там, і ваша ставка знизиться, тому що вона залежить від рейду.
Здоров'я.
Я особисто залишив багато здоров'я в цій роботі, я був літати протягом декількох років. У мене є астма, підвищена щитовидна залоза, нервова система страждає, з'являються варикозні вени. З холодом, ви літаєте - ви вушники лопаються, є такі випадки. Дуже легко вагітна, я знаю для себе. На найсвіжіші рейси обов'язково вдарять. Ви не знаєте, де ви йдете, ви отримуєте холод від тепла, ви не отримуєте достатньо сну. Тіло не знає, що робити. Ви літаєте в Нью-Йорк, різниця є мінус вісім годин з Москвою, ви витрачаєте день там, ви полетіти назад, ви дали ще один день для відпочинку, і ви літаєте в Камчатку, і є різниця плюс вісім. Увечері немає, ви не знаєте, де ви знаходитесь. Робота з людьми є найважчою частиною. Кілька рейсів до Анталії або Хургади і ви починаєте капелюхувати всіх навколо вас. Пасажир кидає вам всі свої проблеми, його страх літати. П'яні пасажири є різною історією.
Статути.
Найгірше - чартерні напрямки для популярних масових курортів. Особливо з переказами з Новгорода, Курськ, Сибіру. Після того, як чоловік і його дружина з'явилися, вони почали зв'язувати, їх паспорти були відхилені, що вони будуть заарештовані в Хургаді. Весь салон: «Я врятував цю подорож на рік, і ви зіпсували все для мене, притулок!» Ці люди, які заощаджували на рік, від робочого класу, вважають, що вони купили квиток на 20,000 і зараз кожен навколо них кидає їх. Решта починається безкоштовно. І так, коли цей натовп збирає разом у закритому просторі, це страшно, це може призвести до непередбачуваних наслідків.
Влітку це все Туреччина, Єгипет, Греція, Кіпр, взимку це Бангкок, Пхукет, Домініканська Республіка. Найстрашнішими є Домініканська Республіка, Мексика, Куба. Політ довгий, вони встигли випити багато і кварель, і розвідувальні, і хочуть курити, хочуть конфліктувати, як чоловіки зазвичай роблять. У конфлікті з тим, хто може знайти. Проста річ з дружиною. Якщо є компанія навколо, ви можете боротися з ними. Якщо ніхто не бореться, то є польоти.
До речі, коли пасажири літають там на відпочинок, набагато гірше, ніж спини. Назад пластівці пом'якшують, заспокоїти, не пити спирту.
Я не помітив, що пасажири змінилися протягом багатьох років, культура поведінки не виросла. Це може бути пов'язано при попаданні квитків в ціну. Якщо квиток дорожчий, пасажири хороші. Дешевший квиток, чим гірше пасажира. Як тільки знижки та франчайзинг, все - площина може бути сухим.
Жінки насильницькі. Ще один страшний рейс в пам'ять Ібіца. Вони золоті молодят, 20 до 30, які мають багато грошей, і вони думають, що вони можуть зробити все. В туалеті не було нічого. 150 осіб, які мають траву з ними, інші лікарські засоби, і алкоголь на них. Увімкнено, літак летить під кутом, дівчина стрибає з неї стілець з пляшечкою шампанського, неможливо піти, вона падає на підбори, потрапляє в ляпас хлопчика, захоплює його, вона має танко: «Я боїться літати, давайте напою мені». Хоча зазвичай більш страшні, ніж чоловіки.
Жінки отримують гістеричну, коли у них виникають проблеми з чоловіками, коли є якась простота з дітьми. Якщо щось не підходить, вони можуть захопити польотом, що знаходиться на волоссі. Але частіше, звичайно, чоловіки демонструють агресію. Останнім часом завдяки тривалій затримки польоту до Домініканської Республіки одна з наших дівчаток зламала ніс.
Пасажири.
Пасажири можуть бути дуже дивними. Регулярні рейси досить спокійні, вони приємно літати. Іноземці. Якщо ви літаєте в Тель-Авів, нічого не гірше. Краще літати з росіянами. Скарги з ізраїлів прибувають в різні способи – в аудіозаписах, в письмовій формі. Пишіть на дошці, напишіть в Інтернеті, вони напишіть кожному, хто знайде. Я не люблю все.
У Нью-Йоркі були релігійні євреї. Їжа є кошером, він глибокий заморожений, оскільки він повинен бути освячений рабом, тисненим. Я підходжу до пасажира - він не схожий на все: один сухий, інший холодний, сік дуже солодкий, вода тепла, крісло вузька. Всі Що б ви не були, ви не хотіли б це. Більшість американців і європейців дуже доброзичливі. Нехай вони будуть писати щось, але вони посміхаються в очах. Поставте мішок з аварійного виходу - вони щасливі, і допоможуть один одному. Допомогло перевозити воду до пасажира.
Російські пасажири на регулярних рейсах також добре. Люди, які літають на ділові поїздки, переважно адекватні. Найгірша категорія пасажирів – правоохоронці. Вони погладжують скоринки перед носами: «Ми можемо зробити все, але ви знаєте, що я, але ви вже не працюєте тут, я приходжу і знаходжу, я буду міцним і bury». Я впала в п'ять разів.
Наші сидіння на великому літаку розташовані безпосередньо навпроти пасажирів, ми зобов'язані знімати, розтягувати. А поки ви сидите по вулиці, ви слухаєте багато цікавих речей. Я колись був чоловіком, який літав, як великий стіл. Крісло вузька. У таких випадках необхідно продати два місця, але дуже дорогі. Він був дуже некомфортний, і там ніде його пересадити. І я слухав, що поганий літак Boeing був. У будь-якому випадку, якщо учасник рейсу залишається полум'ям - для поганого харчування, для затримки рейсу, для того, що сім'я була зайнята в різних куточках.
Про ручні та інші санкції
У випадку, якщо пасажир має право говорити прямо, або занурення голосно, або, Бог заборонений, боротьба. У нас є безпека персоналу, що летить. Не всі напрямки, статут. Прогулянка по салону, підібрати боже. Якщо сусіди починають скаржитися, працівникам безпеки або резидентам рейсу вже можуть скористатися паспортом і видати попередження про відмову від поїздки. Працює в тому випадку, якщо рейс йде там. Наприклад, з Мексики буде легко літати до Москви за тією ж ціною, якщо наша авіакомпанія відмовляється і люди бояться. Хтось з комфортом друзів, родичів, дружин, які літають з ними.
Ми можемо самі зробити. Наші манжети пластикові, вони не будуть рубати нормальної людини. Якщо хтось підв'язується, вони намагаються наблизитися до лічильника, де працюють польоти. Або туалети, біля дверей є місце. Пасажири часто допомагають. Чоловіки дивляться, що я відступив, і завжди буде людина, яка буде пережити. Або ви можете викликати чоловіків, які допоможуть заспокоїти. Хоча це, безумовно, незаконно. Ми не маємо права використовувати сили, а не пасажирів.
Заборона спирту з мита безкоштовно
Якщо заборонити використання спирту, придбаного в обов'язковому порядку, проблема може бути вирішена на 80%. Якщо вони не п'ють, люди не менше розуміють можливі обов'язки. П'яні люди не знають, що це означає. Вони не подбають про те, що вони будуть передані до міліції або не подаються, їх паспорт буде вивезений або не відхилений. Важливо показати, як він крутий, і як його знайомий, і ми тут нікому не будемо. Чи є нормальні люди, але як ви визначаєте, чи є у вас нормальна людина або ні? Ви пиєте невелику пляшку шампанського і ви відчуваєте добре, або ви ви йдете і розбиваєте двері літака або двері кабіни? Не хочу літати більше. І летять над Атлантиком. Таким чином, двері згідно інструкцій повинні бути під наглядом. Інші пасажири хочуть жити. Вони розуміють, що якщо є депресуризація, наслідки можуть бути катастрофічними. Пасажири часто приймають ініціативу і боротися з бульбами.
Груша.
Це один раз. Але потім стрес викликало волосся, щоб випасти протягом трьох місяців. Колесо лопається на зльоті, а на висадці пілотів висвітлюють щит, що шасі не виходить. До Києва літати годину і навпіл, пролетіти чотири — виготовляємо паливо. Пасажири з'ясували його, дубильні труби в салоні. Ми знаходилися, але всі вони мали різні реакції на стрес, всі молоді. Два з нас просто сіли на підлогу і почали їсти. Я не хочу їсти в таких ситуаціях - Я повинен зробити щось. І я прогулявся, спілкуючись з пасажирами. В кінці з'явився шасі, але праве колесо все ще лопається, тільки ліва робота. І була ймовірність 70%, що ми будемо протирати землю, були паливні танки, все це може призвести до поганого. Це паливо виробляється для мінімізації вогню. Я просто сидів на правій стороні. Але завдяки капітану, він вирівняв літак, отримав на лівому колесах. З Амбулансами, пожежниками, поліцією, зустрілися з нами. У амбулаторстві відійшло кілька особливо вразливих дівчат.
Навіть висадки були незручними в бічному вітрі. Це часто буває на Далекому Сході. У нас є сильні вітри, погана погода. Іноді пасажири не знають, що щось відбулося, іноді здогадують, а потім носять подарунки.
Про стан повітряного судна
Глобальні поломки рідко проходять медичні огляди, якщо я можу сказати так. Вони зберігають близько очей на них. Нові літаки в розвинених країнах. І тих, хто виконував, орендувати в країни, в тому числі Росія. У Росії практично немає нового літака, вони всі 30-40 років. Великі авіалінії роблять все, що вони можуть продовжити життя. І маленькі компанії мало грошей, чому варто платити досвідчені фахівці? Вони беруть людей з гіршою освітою. Збереження всюди. Якщо ви ремонтуєте щось з стрічкою, то літаки западуть. Але ось, звичайно, агрегат - доля, технології, люди.
Про пілоти.
Пілоти не п'ють на рейсі, хоча вони переважно алкогольні напої. Під час поїздки ви посидите на тиждень. Вони закінчують пити. Але вони не приходять на п'яний рейс, лікарі контролюють його, і вони будуть вогнеті. У рейсі є все для відпочинку - ліжка, унітаз, готелі приносять їжу і напої. Робота цікава і поважна. До 400 пасажирів не входить пасажир. Вони вийшли в кабіну, знялися, сховали, сілилися, отримали їх 300000-400,000 місяць. Часті ділові поїздки, добові норми, великі зарплати, великі можливості. Вони тримають дуже щільно до своєї роботи. Коли вони проходять медичну експертизу, вони готові надати будь-яким хабарам, які будуть визнані придатними. Пілоти літати до пенсії, вимоги до здоров'я дуже високі, і в 50 років нашої роботи легко підтримувати здоров'я.