Чому люди мають травматичну зброю (11 фото)

Почуття від травми чути на станціях метро, в московських джемах, в кафе і на вулицях. Вони знімають дорослих і підлітків, прип'яні і п'яні, щоб захистити себе і атакувати. Як політики дебатують легалізації зброї, здається, що більше і більше громадян вважають за принципом «броньованої і травматичної».

Анастасія Мішин

На день народження додано гармату 6 років тому. Збережіть його в сумці, коли він приходить додому пізно, зазвичай зберігає його в його машині.

Я попросив пістолета, тому що я відчуваю себе безпечним. Вечора, коли людина бразенлі змащувала мене в центрі Москви, мені довелося дістати зброю і залякати. Він відлякув його, і пішов він. На сьогоднішній день дівчата повинні бути міцними і здатні самі підходити. Зброя дають впевненість у відносинах з більш міцним сексом, особливо для красивих жінок, адже більше чоловіків звертають увагу на них. Не всі чоловіки люблять відторгнення, тому вони повинні захищати себе.

На дорозі, де людина відрізала мій автомобіль, а потім поведіла на дорогу, намагаючись показати кожен спосіб, що він був і хто був. І в трафікі він навіть вибігався і почав гойдалки і ображати, але коли витягнув гармату і загрожував йому, він побігав, потрапив в свій автомобіль і пішов з виправлених очей.

Я доброзичлива людина, і я думаю, про це кілька разів, перш ніж отримати пістолет. Я б побився тільки в цій ситуації, якщо вони намагалися вбити мене, перш за все я спробую вирішити конфлікт, погрожувати, але не більше. Важливо не тримати пістолет в домашніх умовах, якщо у вас є діти. У мене є невелика дочка, і я ніколи не дозволяю собі привезти і залишити пістолет в домашніх умовах в доступному місці. Є багато святих справ в Європі та Америці, де діти вражають гарматами.

Євген Валяєв

Він володів гарматою протягом 6 років і ніколи не його використовували. В'язниця в прихованому голстері за спиною

Я купив гармату, коли я був 19. І працював за Державну Думу в команді заступника Миколая Куряновича, ми працювали над законопроектом про легалізацію короткочасної зброї. Тоді я прийшов в питання зброї дуже щільно, а з тих пір я вважаю себе одним з людей, які вірять, що правозастосування в Росії є необхідним для збільшення рівня публічної відповідальності. З травматичною зброєю я відчуваю себе дуже безпечною. Я вірю, що носіння зброї необхідно тільки заради того, що це може врятувати життя або життя близьких.

У 6-х роках володіння гарматою, тільки займався цивільним арештом. Мій друг і я мав нейтралізувати п'яний громадянин, після чого мій друг використовував його травматичну зброю: він пострілився в повітрі, а також наказав гармату на п'яні. Він кладав на тротуар, і ми назвали поліцією. Я ще один раз збираю ганку гірок, які змащені молодими людьми в напівсолодкому автомобілі.

Але якщо я коли-небудь використовували його і вистріляв чоловіка, я, ймовірно, буде засуджений. Практика самозахисту в російських судах є депресією. Люди, які захищають себе і своїх близьких, засуджуються для перевищення лімітів необхідного самозахисту. Я відповідальний за проведення травматичної зброї так само, як я відчуваю свою цивільну відповідальність, мій турбота про те, що відбувається навколо мене. Я ніколи не дозволяв собі пити спирт з гарматою. дисципліни володіння пістолетами.

Я часто використовую мій пістолет, щоб навчити своїх друзів, як стріляти. Ми організуємо стрільби та тренуємо. У зв'язку з тим, що на службі російських збройних сил, рідко хтось зумів стріляти. Кожен чоловік повинен знати, як використовувати пістолет. І одна з десятків наших цінностей – це те, що безкоштовне громадянське суспільство є озброєним суспільством. Сильний стан може бути вільним громадянам. Ці речі з'єднуються.

Егор Єфремова

Позування гармати близько року, як правило, зношує її в голстері за гріхом або в сумці, його використовували кілька разів

Я використовував гармату тільки в самозахисті, на вулиці, при зіткненні, скажеш, непорозуміння і спроби фізично впливати на мене і друзів. Але не було травм. Найголовніший фактор, чому я купив його принаймні деяку безпеку життя для себе і близьких. На мій погляд, кожен розуміє, де і в якому місті ми живемо, тут вони можуть захопити прямо в середині Арбата. Вони можуть атакувати в в'їзді, або, як Єгор Свірідов, прогулянка по дорозі, потрапити в провокацію з гостями столиці. Ви повинні захищати себе стільки, скільки ви можете без відповіді на будь-який.

Я вірю, що це не варто гальмувати. І я знайшов його смішним і сумним, щоб бачити людей, які сидять в ресторані або кафе, демонструючи гармату в публіці, сидячи з хольстером на своїх плечах, або іншому фламінгу. Завдяки таким поставанню виникають теми про затягування обороту травматичної зброї. Це також стосується розумних людей, які знімаються, коли вони потраплять в нещасний випадок: добре, ви подряпинили машину, збили його, але ви можете виправити його, купити його, і ви не можете купити здоров'я і життя. Ступінь ненависті в суспільстві досягає клімаксу, кожен сердитися один з одним, але не зрозуміло, чому, тому що сусід або хтось інший не винний для того, що його подруга більш красивим або його автомобіль коштує дорожче.

Микита Мурашкін
6940147р.

Він носить гармату трохи протягом року, завжди в прихованому голстері, знімається тільки в тиші.

Коли у мене є гармата, я не відчуваю психологічно безпечніше, просто інший сценарій. Я не відчуваю будь-яку перевагу іншим людям. Наповнення гарматою? Це не має сенсу: будь-яка зброя має сенс використовувати кришки від ворога. Якщо у вас є гармата або щось, він буде готовий відкинути атаку. Чим менше людей ви думаєте, що ви озброєні, тим краще. У будь-якому випадку я розумію, що я буду використовувати тільки гармату, коли немає інших адекватних засобів, щоб уникнути його.

Я б сказав, що у мене є зброя, яку я можу вбити. Я ніколи не даю своїх друзів стріляти, я ніколи не залишаю гармату в рукавиці. Тільки в сейфі і під контролем. Я ніколи не використовую пістолет для вирішення будь-яких спорів. Правило - це найкраща зброя. Я проти вільного продажу зброї. Я люблю поточну систему отримання ліцензії ООП, я вважаю її своєрідним фільтром від тих людей, які хочуть купити пістолет, «холодний», але не розуміє відповідальність, яка виникає при володінні такої речі. Список літератури з нарколога і психіатр, здається, затягувати, я був адекватно перевірений особисто, і я радий про це. Я не хочу їхати на психопат, який купує його.

Роздуми, що злочинці вже мають зброю, а громадяни повинні захищати себе від цих злочинів, неперевершені. Ординарні люди, швидше за все, стикаються з вуличною шпою, але з універсальною легалізації, цей же пан все ще буде придбати гармату і використовувати його першим.

Поліна Петрова

Він має гармату протягом шести місяців, бере його з ним, якщо він йде на прогулянку пізно, більше одного разу мені довелося його використовувати.

Придбання було підключено до місця проживання – це відомий район Вихіно. Завжди краще перетворювати. І в цілому, краще залягати з пострілом, ніж витягнути перцевий спрей або ніж, який я зазвичай знаю, як використовувати тільки на кухні. Хоча насправді я не відчуваю себе максимально захищеним: Я дівчина, і ситуації в житті можуть розвиватися по-різному.

Я допомогла гарматі більше одного разу. Перша історія була майже скоро, як я отримав гармату. Ми просто пішли на велосипеді. У середині пустого парку вдень з'явилися божевільні бездомні собаки, і я думаю, що якщо вони не зашкодили нас, ми не зустрілися з ним. І так пара пострілів мого друга в повітрі — він мав гармату — і ми врятували від укусу і інших ненажерливих наслідків.

Він допоміг в інших ситуаціях. Це були бої і просто загрози. Не вдалося закінчити з щасливим закінченням. Я врівноважена людина, без психічних відхилень, і я намагаюся вирішити всі конфлікти через дипломатичні засоби. Я навіть не думаю, що є гарматою в моєму будинку, і я досить впевнений, що це ніколи не буде гасити на людину.

Сергій Мамонов
р.

Пройдіть гармату два роки тому після загроз, використовувався його один раз, знімаючи банки в лісах.

Перший раз я думав про придбання самозахисту зброї в квітні 2011 року. Я працював у Московському міському суді як журі, це був високопрофільний випадок про вбивство адвоката Маркелова та журналіста Бабурової. На деякий момент дивні текстові повідомлення почали прибути на моєму телефоні, а на правих крилах веб-сайти було безпосередньо зазначено, що потрібно зробити два додаткові отвори в голові. Про це заявив суд, і під час судового розгляду я давав безпеку. Але після того, як судовий процес не слідувати мені. За місяць або так, поки ліцензія була видана, і зброя були зареєстровані, я відчував себе дуже незручно. Я спробував отримати будинок від роботи в темряві, взяв таксі. Після того, як я став юридичним власником зброї, у мене була внутрішня впевненість. З часом гармата стала таким же атрибутом як бюлетеня і мобільний телефон.

Я ніколи не мав залягати зброї в повному розумінні слова, хоча кілька разів знаходився на мій склад. Під час ділових поїздок до Нижнього Новгорода, один місцевий ріже мене і водій: автомобілі з московськими номерами на периферії не дуже популярні. Вирізати на перетині один раз, потім інший. Тут я не можу стояти його і просто витягував гармату і ненав'язливо ставити її на панелі. Після цього всі кліпи закінчилися, і сам водій спробував відійти від нас якомога швидше. Я намагаюся не запалити мій пістолет. Я завжди підтримую, що будь-який конфлікт можна вирішити за допомогою слів. Подруга шахти, коли я купив гармату, сказав: «Якщо ви її вийшли, стріляйте». Немає нічого подібного розмови в поганих кіно. Дякую за це керівництво, я ніколи не використовую гармату в шоу.

Коли я ходжу на метро, особливо влітку, я відчуваю людей навколо мене. Після всього, навіть прикриваючи хольстер зі сорочками гармати або вітрильником, ви заворушите його. Я відчуваю відповідальність перед суспільством, тому для мене це просто інший замок безпеки. Навіть з п'яними сиськими, я спробую вести переговори. Але якщо відверто загрожують дії на їх складі, то, можливо, буде використовувати зброю. Так, а потім знімати в повітрі, а потім вбити. Я також думаю, що ми повинні затягнути систему дозволу. Я не приховує те, що я сам купив сертифікат на зброю досить розумні гроші в одному з медичних центрів на бульварі Тверського. Щось таке 1000 рублів і 20 хвилин часу. У той же час я не запросив ніяких сертифікатів.

Авторизація