Неймовірні історії простих людей (9 фото)

В Україні знову відбулася нагорода «Прайд України»

Їх власники були звичайними Українці, які в критичних моментах показали надзвичайну силу духу і мужності, зробили важливий відкриття або щоденну роботу врятувати життя пацієнтів. Життя.

Нагорода була надана мамі Павел Бондарєва – хлопець загинув збереження життя двох одномісних школярів.
У цей день 24-річний Павло привітав матері з дня народження і пішов до роботи. Але на зупинці він побачив машину на високій швидкості управління втратою і їздити безпосередньо на двох дітей, які чекали шкільного автобуса, щоб потрапити в школу.
Не згасаючи, хлопець кинувся зустріти машину, захищаючи дітей інших людей.
«Дуже відштовхнув Артем, і він закрив мене з собою», - сказав він.

Раритетний талант

Нагорода отримала чотири студенти Донецька, які вже стали відомими у всьому світі. Антон Пастерніков, Максим Осика, Антон Степанов та Валерія Ясак створили рукавичку, що перетворює жести в голос.

Хлопці створили свій винахід на кухні квартири, а влітку 2012 року в Австрії на змаганнях з Кубку Microsoft Imagine Cup отримали основну нагороду.

В якості талановитих винахідників, вони зараз працюють, щоб переконатися, що диво-гловець переводить жести на більше мов.

Номінація дитини

Нагорода отримала Вікторія Григорівна Гриачко з маленького села Чернівці.

Вона бажала бути моделлю, але щось несподіване відбулося. Її дворічної niece впало в окропу. В той час як старша сестра Вікторії була хореографією, її дворічна дочка сходження на гарячу воду, яка була підготовлена для прання одягу. Дівчина мала дуже мало шансів вижити.

З дорослих, ніхто не був придатний для ролі донора шкіри, і 16-річної Вікторія вирішила це зробити.

В першу чергу лікарі розгубили її, але Вікторія вирішила, що короткі спідниці не варті життя дівчини.

77510.

Номінація для чоловічої дії

27-річному Антону Феденко кинувся захищати дівчину, яка збивалася на сходах господаря хлопця. В результаті він збитий на смерть. Антон каже, що він зробив той же, якщо він загинув.

Антон був у комі. Після цього був тривалий реабілітацій, тепер хлопець починає приймати перші кроки. Атак був засуджений до 7 років, під час судової слухання він посміхався і зажадав, що Антон опинився йому.

«Я не думаю, що захищаю дівчину є великим актом, це нормальний, адекватний акт», - сказав Феденко.

Номінований лікар року

Нагорода була надана опіку лікаря Емілі Фісталь. У розповіді про нього журналісти сказали, що він врятував дитину, яка народилася з рідкісною хворобою – на руках немає шкіри і ніг. Фісталь також зберіг Оксана Макар.

Номінація "Сенс мита"

капітан корабля «Полонія» Олександр Чумаков провів атаку піратів на його кораблі.

Не зацікавили пірати в суді, вони потрібні люди, для яких вони могли вимагати ransom. А пірати взяли моряки, і Олександр, який вірив, щоб померти, залишався на кораблі окремо.

Незважаючи на рани з гармати, людина зуміла взяти судно на береги Нігерії.

Номінований рекорд року

У 2012 році Наталя Прологайєва встановив два світалки та два паралімпійські записи. Шість років тому, після аварії на автомобілі, ноги її паралізували. Після цього чоловіка пішов з двома молодими синами.

Наталя згадує, що потім діти підійшли її і попросили «момі, піти на прогулянку. й

«Я здаю своє тіло і кинувся до них. Для того, щоб не піти божевільно в чотири стіни, я почав плавання, я колись любив його, згадує Наталю.

Вона ніколи не надихнула славу, вона просто бажала своїх синів, щоб бути гордим її.

Номінація «Для душі»

Нагорода отримала Даша Безсоння, хворого з тяжкою формою церебральної пальзи. Дівчина не може ходити, говорити вільно, але вона створює чудові картини, які вона малює ногами.

Після місяця її мама виходить з міста, щоб купити фарбу для дівчинки.

«Це дуже неприємний, коли вони дивляться, дражнити, вони кажуть, що дівчина велика, і йде в коляска, її мама пощастить, подивіться, її мати щаслива», - каже Даша. Тому, більшість часу дівчина проводить самостійно з матір'ю.

Вона повинна фарбувати, щоб вона не була божевільною.

Дівчина Хто Paints З Її Ніжки Пишіть гордість країни

«Люди не цінують життя. Що вони можуть ходити, переміщати руки, як вони хочуть. І не подобається мені – хочу її в одному напрямку, і вона рухається в іншому, – сказав Даша.

Щоб врятувати дворічний хлопчик, який потребує невідкладної хірургії кишечника, вирішив продати свою роботу.

"Це була дуже сильна мотивація для неї", - говорить мати дівчини.

"Я хочу допомогти людям, які потребують," припускає дівчину, яка мріє про особисте щастя і любов.

«Чи може бути що-небудь. І я сподіваюся, що у мене є діти і вони будуть здоровими, додає Даша Босной.

7287687

Номінація для особистого досягнення

Коли Ярослав Семененко був молодий, його матір п'яний: Я приходжу з школи, і є тільки горілка на столі. Я мав взяти цибулю, обсмажити їх. Це все харчування.

Цей хлопець побіг на вулиці шукає пригод. Але якось доторкнувся трансформаторних дротів своїми руками, після чого він втратив свідомість. Коли я прокинувся, я відчув, як там, але вони не були.

«Я починав кричати, і через кілька годин прийшов мій мама. Вона припинила пити, але вона була занадто пізно, Ярослав згадує. Обидва руки повинні бути ампутованими.

Через три роки вона загинула, пізніше батько загинув, і старший брат пішов в тюрму, хлопець пішов окремо.

Тоді він вирішив грати в спорт. Він сказав, що він повинен працювати, і він не дав. У 2012 році в Паралімпіці пройшов 4 місце. Тепер Ярослав має улюблену дівчину.

«Я розумію, що Ярослав ніколи не зможе захопити мене, погладити волосся, взяти дитину в руки. Незважаючи на це, я впевнений, що Ярик буде любити наших дітей дуже багато і спробувати допомогти мені. Якось своїми руками, не своїми руками, тому з ногами вона сказала.

«Я вважаю себе щасливою людиною, але поступається. Я не можу зробити все. І так – Я щаслива людина, каже Ярослав Семененко.

Історія сім'ї

Премія отримала Ірина Мітіна та В’ячеслав Довган. Після аварії Ірина втратила здатність рухатися. Але її чоловік не відвертав від неї, навпаки - він продав свій бізнес і присвятив його житті дружині.

Він не шкодує нічого, і зараз він хоче тільки одну річ для Ірини, щоб відновити і стати таким же, як раніше.

Номінація "Всесвітній"

У столиці було прийнято рішення дати цю нагороду бійцям з маршом снігопаду, що паралізували трафік. В результаті багато збитих у снігопадній пастці, а звичайні київські мешканці полили і отримували заготовки в автомобілях, прогріли заморожені.

Один з цих рятувальників, які були присуджені, допомагали автобусу з школярами і швидкої допомоги, в якому жінка народила.