Гітлер був взятий з американських наз (6 фото)

Дебора і Хеат вперше приїхали до уваги соціальних послуг ще в грудні 2008 року, коли вони замовили торт в супермаркеті, який прочитав «Щасливі дні народження, Адолф Гітлер». Вони заявили, що назва свого трирічного сина. Пекари відмовилися зробити торт.

Соціальні працівники, які відвідали Кемблети, виявили, що молодші сестри Адельфів не мали екзотичних імен - Йоцелін Еріанська нація, яка означає «Арянська нація», а Гонслер Хінлер Янін, який отримав свою назву на честь одного з найвідоміших діячів Третього Рейха, Генріха Хіммера.

Крім того, соціальні працівники шокували велику кількість знаків нації в будинку, де мешкали маленькі дельф-гітлери. Всі три дітей передані до догляду за соціальними службами, де вони все ще. У судовому порядку було прийнято справу про можливе позбавлення батьківських прав.

Це час для випробування. Нью-Джерсі резидент Heath Campbell, який знаходиться в батьківському дисенфранцузі, з'явився на слуху в повній формі нази з татуюванням нації навколо шиї. Його пристрасть була в повному параді.

За словами Кембеля, законом, його політичні погляди не можуть використовуватися проти нього у разі позбавлення батьківських прав.

Гітлер був взятий з американських наз (6 фото) р.

«Наскільки я говорю про мої погляди і що я нац», - сказав Кембелл перед слуханням. "Нехай мені довести світ, що я хороший батько. Я ніколи не лікував дітей, я просто дав їм нормальні імена.

На жаль, він одягався в назі уніформи, Campbell сказав, що це не болить справи: Якщо вони хороші судді і хороші люди, вони будуть виглядати всередині, не на що зовні.