У нас є шанс.

Сьогодні в підземному проході біля Дем'яського ринку впало літню жінку. Я поїхав на сходи і впав. Навантажувач, clumsy. Він вдарив голову міцним і вийшов на деякий час. Якщо не вибивають, то глибокий відбивається обов'язково.
Три з нас забрали її. Ми ретельно пробували. Під час підйому продавці з магазинів в переході приносили стілець, мокрі серветки, воду. Зніміть, протріть обличчя. Прийшла дитина. Медичний студент. Я запитав кілька питань. Я дивився в очі. Це океї. Абразії, голова і плече, але нічого серйозного.
Ми часто – коли в бізнесі, і коли в вагу – говорити про чуйність, духовність та інші несуть ознаки нашого суспільства. Я думаю, що це правда в певній мірі. Але я бачив щось інше сьогодні. Навіть ті, хто просто ходив (і не було багато людей) сповільнили або навіть припинили. Що робити? Тексти пісень, а це означає: І я думаю, що я повинен, я б зробити мій біт.
На жаль, нам потрібно зробити людину навколо нас дійсно погано, щоб ми приділили увагу йому. Це не просто про це справи.
Але ми все там, глибоко вниз. Ми допоможемо. І коли ми також включаємо увагу, то у нас немає ціни.