Божевільна пластична операція (9 фото)

16 років пластичної хірургії в ході супермана виглядає

Я, ви, що філіппінський хлопчик виглядає як Superman! І змінився одяг на телефонному стенді не було. Для того, щоб перетворитися на супергеро, хлопець занурився... 19 пластичної хірургії! У минулому шейф з філіппінки Herbert Chavez провів більше 300 000 песо і 16 років, щоб зробити себе реплікою справжнього Clark Kent.

Японська модель хоче виглядати як французька лялька

30 косметичних процедур, рік 10 млн грн або 102 тис. дол. – це ціна вражаючої трансформації від японської жінки в французьку ляльку. Ваніла Чаму (детрепідна модель) має намір продовжити йти під ножем пластичного хірурга, доки вона мріяла стати однією в одному виглядає як виконується лялька порцеляни. Але тепер навряд чи хтось визнає в цьому мініатюрному мешканні країни, що випливають сонце колишнього Ванілья.

$100,000 для пластичної хірургії, щоб виглядати як Ken

Протягом останнього десятиліття, Джастін Джедла, Нью-Йоркер, пройшов через 90 пластикових процедур, від грудних імплантатів до жовчних імплантатів. 32-річний каже, що він провів близько $100,000 шукав, як Барбі чоловік. Шузіна поліпшила обличчя з 18 років. Перша операція ринопластики (зміна у вигляді носа).

Дівчата об’єднали обсесивну ідею стати живими ляльками
Р

Живий Барбі Валерія Лук'янова знайшла себе подвійним, і тепер обидві плани на буру Америку. Перетворення Валерії в ляльку шокувало Інтернет-глядачі.

Зараз Валерія не єдина в її пристрасті, вона приєдналася до 24-річного Ольга «Домініка» Олейник. Ольгою теж поїхали на робочий стіл кілька разів, сподіваючись прокидати ляльку.

Жінки зустрілися в Інтернеті 5 років тому, і тепер вони проходять «східні семінари» разом, в £ 50 за вхід. Ольга та Валерія стверджують, що вони використовують їх зовнішній вигляд для залучення учасників до своїх майстер-класів.

Пластиковий як спосіб позбутися від китайського зовнішнього вигляду

43-річний американський китайського походження Julie Chen, тепер зірка американської програми The Talk розповіла про те, як на початку своєї кар'єри молодий журналіст з Огайо, почув пару неприємних слів про її майбутнє: не бачу кар'єру, але все, що ви китайський.

Після того, як Чен почав пройти пластичну операцію, щоб позбутися від її «китайського» зовнішнього вигляду. На початку своєї кар'єри вона змінила очі і зробила їх більшими.

$30,000 і ви Кім Кардашян

Mila Sinanej повністю одержує зовнішній вигляд Кім Кардашян і збирається зробити серію пластичних операцій, щоб виглядати точно так, як актриса. Mila допускає, що вона втомилася від багатьох порівняння з Кім не на її користь: ви дивитесь як жир Кім!

Тільки хірург може допомогти їй. “Я люблю своє тіло і я хочу, щоб бути таким же!” вона говорить. Щоб задовольнити бажання клієнта, пластичний хірург Метью Шульман буде виконувати ліпосакцію, акугментацію губ, а також операцію для збільшення і корекції грудей.

Для того, щоб отримати її екс назад, китайська жінка спробувала зробити себе копію Джессіка Альба.

Причина розриву відносин 21-річного Xiaoqing і її хлопець був... Джессіка Альба. Ця американська акторка фільму була ідеальною для хлопця. Нав’язливість з Альба пішов так далеко, щоб зробити Xiaoqing носіння wig і скопіювати макіяж актриса.

Дівчина хоче змінити її зовнішній вигляд, наблизившись до зовнішнього вигляду Джессіка Альба, через пластичну операцію. Уважно досить, актриса почула чутки про історію: Я думаю, що ніхто не повинен піддаватися таким змінам. Якщо людина дійсно любить вас, він буде любити вас, як ви, і незалежно від того, що.

Після цих слів китайська жінка змінила свою думку, щоб піти під ножем хірурга: Я думаю, що це великий, що jessica був так званий про мене. Її слова зберігають мене від помилки!

Людина хоче платити $5,000, щоб виглядати як Райан Гослінг
3250Р. 3700Р.

Наскільки ви можете бути такими, як ваш idol? Микола Райан, актор Нью-Джерсі, оплачується 5000 доларів США, щоб виглядати як актор і серцероб Райан Гослінг. «Я хотів більш виразну щелепу, як Райан», – каже Микола.

Пластиковий хірург Тим Невін спеціалізується у випадках, коли люди хочуть виглядати як знаменитості. Якось кілька тисяч доларів і Миколай виглядав як зірка кінодрайву.

Жінка хоче пластичної хірургії, щоб зробити її виглядати старшим

Через тридцять тисяч з нас починає турбуватися про ідею старіння і її ознаки не можуть втекти: зморшки, сіре волосся, целюліт, провисання форми. Але є, виходить, винятки. У 47-х роках бабуся Анни Bolton не бачить жодного з вищевказаних і хоче їх показати. Мати-чотирьох говорить, що люди постійно плутають її з 20-річною дівчиною.

Додаток розглядає операцію, щоб отримати її трохи ближче до свого віку. Болтон переконаний, що це був молодий вигляд, який руйнував шлюб і всі наступні відносини, оскільки вона постійно змогла молодим чоловікам. І її друзі відвернулися від неї, бо вони дивляться старшими.