Анджеліна Джолі, актриса, 38, Лос-Анджелес.
Щоб бути вільними, щоб жити відповідно до інтуїції, не пошкодити всіх і не судити людей за свої помилки.
Татуювання, кров і рубці, що я зробив з.
Не потрібен психоаналіз. Я обирає мій психоаналіз.
Коли всі дівчата навколо мене хотіли б бути балериною, я хотів бути вампіром.
Люди думають, що я сповнена темних секретів і обсесів з смертю. Але якщо я люблю думати про смерть, то це тому, що я цінний життя більше, ніж більшість людей роблять.
Я не боїться крові, і я ніколи не був рубаний з мертвих органів. Коли я бачу мертвого чоловіка, все я думаю, що він живий, як мені.
Про смерть Уважаю, що завтра ви не можете, дозволяє оцінити життя сьогодні, що це може бути.
Я зрозумів, що це щасливий вибір, який ви робите.
Ми ніколи не навчимося навчатися.
Я завжди знайшов недоліки. Тексти пісень, а це означає: Скарбники, наприклад, здаються сексуальні, тому що вони кажуть, так, я зробив stupid речей.
Мати ніколи не кричить і ніколи не боїться. Вона кричав і я часто чув її крі, тому що наші спальні були близько. Одного разу, спина в школі - не запитую, що я робив - Я прийшов додому вранці і побачила її вівчарка, обличчя людини, яка лікувала всю ніч.
Мій батько (John Voight) є великим актором, але перш за все він є великим батьком.
До того ж я почав зйомки, я навіть не знаю мій розмір грудей.
Я люблю приховати за мої зображення. Я дуже інтровертна людина, і я не дізнався, щоб отримати разом з полум'ям.
Я не люблю торкнутися. Я був колись сказав, що я замерзла і тримаю дихання, коли хтось захопив мене. Ну, я все ж це зробити.
Я думаю, що це час, щоб покласти мене в психічний інститут.
Ось, над моїми бровами, у мене є складка, тому що я постійно повинні підняти їх в сюрприз.
Дуже важливо зрозуміти, наскільки великий світ дійсно є.
Я пішов на мій перший великий шлях дуже довго, і що я бачив, то шокував мене і повністю змінив мене. Потім, як я продовжував подорожувати, я, ймовірно, пішов через період гніву на процвітаючий світ, в якому я був народився, і тільки потім зрозумів, що замість перегляду або бути сердитися, краще було шукати способи допомогти тим, хто живе в бідності.
Побачити новини притулку, люди в Америці не розуміють, що ці люди просто хочуть піти додому.
Коли я вперше пішов до Сьєрра-Леоне, я бачив тисячі людей, які зрізаються повстанцями. Картина величезного світу буквально ламається в голову. Я пам'ятаю перші дні прослуховування цих оповідань, я постійно слухав. Але тоді я зрозумів, що не хочу моїх сліз.
Для чого я можу заробити, заощаджу третину, проведіть третину, і дайте ще третину благодійності.
Найбільший подарунок я дав моїм дітям, щоб побачити світ.
Моя дитина любить подорожувати стільки, скільки я роблю, і я думаю, що вони вже мають почуття великого світу в своїх головах, адже вони комфортні в готелі в Манхеттені, як вони знаходяться в наметі без електрики в Кеній пустелі.
Я вірю, що діти повинні бачити всіх своїх очей, тому мої діти жив з мене в нашому салоні в Камбоджі. Але це не навіть будинок - так, хати на столицях, навколо яких є сто ще таких хати. Разом з нашими сусідами, звичайними селянами, ми працювали над розмежуванням території. Ми знайшли 48 хвилин на нашій землі.
Я мав невеликий вікно татуювання на спині. Тоді я накрив її величезною тигрою. Але коли я був маленькою дівчиною, я використовував, щоб подивитися вікно і уявити, що я збираюся кудись. Це було так. І неважливо, що сталося — Я просто одружився, або ж був секс з чоловіком, або готовим зйомкам — Я сидів вікном і виглядав на вулицю, і там завжди було щось цікаве, поза вікном. Але тепер моє вікно закрите тигром. Я з'явився вікно один раз і назавжди. Я тут жив, і я зробив багато речей, які я ніколи не мріяв сидіти вікна як малюка. Я дивлюся на небо, думаю, як літати.
Щоб бути вільними засобами, щоб жити шляхом інтуїції, не пошкодити когось і не судити людей за свої помилки.
Я завжди хотів жити кілька життів.
Як тільки я зупинюся після того, як мій інтуїція і почати діяти відповідно до логіки, я відразу втрачу в неприємності.
Коли у вас є шість дітей, ви ніколи не поставили себе в небезпеку.
Часті питання дитини ставлять мене в мертвий кінець. «Чому не завадили Шріка і Фіона, і ти все ще не бачиш? й
Я думаю, що весілля для дітей є просто красивим чотириярусним тортом.
Життя відрізняється від фільму, хоча коли жінка лягає на ліжку з коханою людиною, вона не обов'язково лежить в ідеальному положенні, а велик не покриває грудей.
Я думаю, що люди були більш сексуально звільнені в четвертому столітті B.C., і думка про це конфускація.
Я працюю мамою і хочу, щоб мій одяг був красивим, сексуальним і практичним.
Він завжди здавалося мені, що стати матір'ю є однією з найстрашніших, відповідальних і відчайдушних речей у світі. Це не повний назад татуювання.
Що ви добре, і що ви добре в абсолютно різні речі.
Це моє життя мрії, щоб грати в віллу в Бонді.
Я не збираюсь, Я хочу бути грандіозним.
На відміну від багатьох жінок, я люблю вагітність. Я люблю почуття, що ваше тіло не належить до тебе, вона належить малюку.
Люди так дивні: вони розповідають мені, що я тонкий, вірю, що це буде весело.
З одного моменту я зрозумів, що я був комфортним, що я не відчував. І тепер я можу сказати, що моє життя є цікавим, як моя робота.
Поставити різні люди, які хочуть зробити більше, і це виходить, що ніхто не зробив це ще. Це те, що дійсно мене додає.
Я не маю часу, щоб зрозуміти сенс життя.
Я люблю робити речі, я хотів би зайняти, і я хотів відповісти на багато питань. Я не знаю, скільки фільмів я зробив. Я втратив кількість.
Коли ви вивчаєте мову, починайте з одягом. Добрий одяг може допомогти вам краще, ніж будь-яка фраза книги.
Боротьба в кіно завжди красиво виглядають, але в житті - завжди знезаду.
Зебра є ідеальним преймом, ви думаєте про це? Зебрас не може розгубити себе. Вони просто стоять посередині сванни, як степисті стільці в середині красиво оформленого залу, а все на їх зовнішній вигляд: "Ком на, їсти мене, захопити мене."
Я не загинув, і це добре.