Правила живого Жанна-Клауда Ван Дамма

Жан-Клод Ван Демп

Actor, 53, Бангкок, Брюссель, Гонконг
Я не доглядаю, що вони пишу про мене.

р.

Коли я перевернув сорок, я раптом зрозумів, що більшість моїх шанувальників були про той же вік.

Я колись зробив зірку.

Я не можу зробити помилки. Але ми неправильно, і Голлівуд прощав нас.

Просто 10-15 років тому, ми повинні накачувати м'язи, тримати fit і знезаражувати над хорошими сценаріями. Але сьогодні ви не повинні бути паном Biceps, щоб бути героям дії. Вам не потрібен хороший скрипт. Вам просто потрібен режисер, який знає, як працювати з зеленим екраном і все це ебать обману.

Я думаю, що перший реальний супергеро на екрані був Чарлі Чаплін.

Я хворий і втомився від нього: три джмелі в повітрі, потім ви розбиваєте когось голову, а потім ви приземлитеся на стіл і скажемо, "Привіт, я Жан-Клод Ван Дум".

Я розповім вам, що дешевий фільм. Ви звикли робити три, чотири, п'ять, але вони кажуть, що у вас є тільки два. Два береться, і - добре або погано - ми рухаємося. Ви стоїть перед Америкою, і ви намагаєтеся поговорити як Американець, адже ви, як і в Майямі, і все це. Але на самому непортуному моменті «Лада» переходить на тебе – добре, такий російський автомобіль зі Східного блоку.

Що відбувається для всіх. У певній точці ви усвідомлюєте, що вам не слідувати скрипту, але скрипт буде наступним чином. І ви починаєте просто жити всередині фільму. Де Ніро, я не думаю, що він виглядає на скрипті.

Коли я вперше прийшов в Америку, я робив речі, такі як водіння лімузину, працює в масажному салоні, доставляючи піцу і чистка килимів. Я теж був бункер. Одного разу, мій лімо був виведений двома тітами. Вони були про сорок, і вони сказали мені, "Драйджер, чи є ти щось росити?" "Так," Я кажу, "гум". «Ні, вони кажуть, «ми повинні мати щось в нашому роті, ви знаєте». У будь-якому випадку, вони бажали мені, Чоловіки надіслали їх в Beverly Hills, щоб побачити пластичні хірурги, і вони бажали мене. Але нічого не сталося. Вони були дуже страшними.

Перш ніж поїхати в Америку вперше, я взяв мій собаку, Тара, чорно-червоний шип, і пішов на відпочинок до Франції. Я бачив чоловіка в парку. Він прийшов, щоб зустріти мене з великим доглянутою собакою, і він виглядав дуже поважним. Я вже знав, що я не міг прийняти мій Tara в Америку, тому я запропонував, що цей чоловік взяв її. Через рік я повернувся до Франції. Він кладе на склянки і шапку, щоб Tara не визнавав мене, тому він пішов на прогулянку в цьому парку. У той же день, можливо, наступний день, я бачив її. З її головою вниз, все в коклі, вона ходила на леш. І я сказав собі, що дупа ви, Жан-Клод. Ви подарували кому собаку, тому що ви кинулися в Америку, щоб переслідувати неможливу мрію, де ви лікували, як сита і працювали на дві гречки годину. Я хотів піти в Тара, але я не бо я не хочу, щоб бити її. Що відбувається, коли ви познайомитеся з жінкою, яку ви колись любили. Тепер вона просто друга, але вона не розуміє її, і вона починає думати, що це дійсно любов знову. Я повернувся і пішов, і коли я повернувся до Франції на рік і навпіл пізніше, Tara вже загинув. І мій папуга, що я дав до одного чоловіка. Вона любила мене, завжди намагалася сидіти на руці і закохала на плечі, і я дав її жінці, що не зателефонував мені, щоб розповісти мені птах був мертвим. Коли я думаю про це зараз, я розумію, що це те, чому Бог поставив так багато випробувань на мене. Він любить тварин.

Коли я бачу бездомного собаки, я знаю, що я повинен зняти його з вулиці. Я забрав сім собак в Таїланді. Деякі з них були паралізовані. Один мав три ноги замість чотирьох. Я мав замовити спеціальний пристрій з колесами для нього. Але це не просто отримати собаки з однієї країни на інший, тому я отримував приватний струмінь. Тепер у мене є дев'ять собак в домашніх умовах, а реальний оргазм — не в сексуальному розумінні, звичайно — коли я прогуляю цей пакет на пляжі. Вони дуже широкі в Бельгії. Побачити, я думаю?

Недарма про мене. Це людина, яка народилася в простому стані серед простих людей. Я не маю глибині, не розумію, ніякої ступеності - просто чувак, який має собаки і будинок, який любить тренуватися і хто щасливий бути живим.

Я все ще запитую себе, що я зробив в моєму житті? Але я не маю відповіді.

Не мій мати, ні мій батько коли-небудь назвав мене a Brussels м'яз. Моя мама казав мені Сіска. Це бельгійське слово для чого ви хочете вичавити. Мій батько назвав мене Жан-Клод, і я захопив його в той момент.

Я не маю ворогів. Життя занадто короткий для цього.

1412734

Я не зацікавлений в політиці. Я ліву школу на 13, і я не знаю багато, крім того, що нічого в світі було краще пізно. Так замість того, щоб говорити про президентські вибори, поговоримо про планету і що відбудеться 20 років. Чи перемога Обама? Не доглядати.

Я волію їсти щось, що не має очей. Очі душа, і що душа навряд чи корисно для тіла.

Я не Fidel Castro. Восьма годинна мова не про мене. Але за шість хвилин я можу.

Правда завжди правда, навіть якщо ніхто не хоче слухати.

Краще бути Брюссельський м'яз, ніж Брюссель ідіот.

Мій тіло виглядає тридцять і мій обличчя виглядає п'ятдесят. Але мені не доведеться ходити по голий, щоб виглядати молодше.

Якщо Бог дає вам гарне тіло, він стає вашим фізичним храмом, і це ваш обов'язок, щоб тримати замовлення в цьому храмі.

Життя... Ви просто відкриваєте двері на вулиці. Виглядаєте зліва, ви залишаєтеся правою, ви закривите жалюзі. Як довго це було? Один другий? Один і половина? Що таке життя.

Весь момент моєї кар’єри буде днем до мене.

Наркотики приходять в життя, коли у вас є все. Коли ви подорожуєте світ, як у вашій спальні. Ви вже залишитеся в усіх готелях, і тепер ви занурилися в каструлі. Ви були всюди і ви хотіли щось більше. І так - і тому, що є багато жінок навколо вас - ви спробуєте щось нове, і він починає харчуватися вас. Одне, і тепер Ван Дамме, звір, тигр в клітку і що дует від Bloodsport, отримав гак. Я став сміттям, фізично і духовно. Але я знайшов сили, щоб вийти з неї. Як далеко? Не знаю. Я хочу, щоб я міг.

Я ніколи не розумію значення слова «стражний». й

Я прочитав Кано Jigoro. Якщо ви падають сім разів, він сказав, отримайте вісім разів.

Коли я був в тридцятому кіно, я сказав до себе, "Я ніколи не збираюся зробити фільм, що я не люблю знову. й

Karate є ебать нудний. Спочатку ви просто дізнаєтеся техніку, а потім, озброєні ним, ви йдете, даючи їй своє тіло і розум.

Проблема з найбільш культуристів полягає в тому, що вони тільки йдуть на скелястий, щоб побудувати м'язи. Але все, що виходить з цього тренування є величезною машиною з крихітним двигуном.

Часті відповіді приходять на вашу думку перед питаннями.

Будь-який, хто бореться з великою кількістю знає, що це кільце. Хто їсть багато, знає, що їжа. Я був одружений п'ять разів, тому я знаю, що жінки є.

Питання, що я їсть під час навчання? Я їсть людей, звичайно.

Я ніколи не відчуваю втоми після обробки щось. Але я завжди відчув, коли він не закінчився.

У двадцять чотиримісному житті, крім тих, хто загинув на двадцять років.

Все має бути структурованою і послідовною. Коли хіти апкаліпса, то йдіот знехтує, «Оберіг з міста!» А розумна людина скаже: «Ви ходите в школу, візьміть її праворуч, потім прямо до церкви, після неї зліва, і ви побачите вихід з міста».

Я довго не був, як я був день, я не хотів би показати Конан О'Брєн. Щоранку я відкрив розчавлення тіла одного з моїх собак, на підлозі. Ми взяли його в клініку, і вона виявилася на інфаркт. Я не знаю, що собаки мали інфаркт. Про це розповів лікарі. Але кожен день, діти і я приїду до клініки і шкарпетки. Так я блюв шоу для хорошої причини.

Найголовніше, щоб дізнатися, що ви не можете змінити.

Я дуже дівчині, і нічого не робити про це. Але гей люди мають смак, і якщо вони люблять мене, це обов'язково не через мій ас. Тексти пісень, а це означає: Вони люблять мене, тому що я мене.

Я не знаю: прямі плечі, темне волосся і простий костюм найпростіші.

Вбити людей. Вони красиві.