Правила життя Михайла Шумачера

Драйвер, 45, Gland, Швейцарія

Запуск дає мені більше задоволення, ніж люди можуть уявити.

Газолін в крові. Мій батько працював на картковій трасі біля Кельна, і я був чотири, коли він дав мені картинг гонки прямо на боці нашого будинку. Хтось сказав: "Чому не буде краще для хлопчика бути на трекі?"

Коли я перевернув 21, я зробив мої перші великі гроші. Я отримав їх в касі повністю грошей. Моя сім'я була погана в борг, і я просто дав мені валіз на мій дад. Але він не вірив мене, він думав, що я його приречена.

Хтось народився, але це нудно. Я народилася змагатися.

Моя робота завжди була перемагатися, щоб не зробити гонки більш ефектними.
Після аварії Аіртон Сенни я зрозумів, що право робити зараз, щоб написати заповіт. І я писав волю. А потім я зрозумів, що для того, щоб писати заповіт, не потрібно бути водієм Formula 1.

Я не ходив до траурної Сенни, тому що є речі, які я не хочу показати публічно.

У мене є правило: якщо травма загострилася, ніколи не думають про це.

Я знаходився з журналістами, що загинув, і вони захищали мене за межами будинку, щоб отримати коментар.

Життя, по суті, не має правил.

Неважливо, що ви обираєте, ви повинні бути в змозі слідувати всім, що відбувається навколо вас. Насправді ж можна сказати про життя, але більшість людей вдається обійтися без цієї майстерності.

Я не знаю всіх, хто не несе відповідальності за свободу.

Немає нічого особливого про водіння автомобіля на 300 миль/год. Головне - це те, що в цей момент ступні думки не йдуть в голову.

Водіння в звичайній машині на заміському шосе сотні разів більше небезпечних, ніж що я дороблю.

Гарні автомобілі практично завжди приводять швидко.

Adrenaline не сумісний з готелем. Якщо ви отримаєте адреналін, то ви перейдете в наступну ляп, це буде майже напевно погано. Тільки ті, хто холодний і спокійний має шанси.

Жива легенда - найсвіжіші заголовки, які намагаються дотримуватися мене.

Журналісти завжди намагаються знайти в мене більше різних почуттів і емоцій, ніж у мене є.

Я тільки боявся натовпів.

Моя найбільша мрія не єдина.

Найголовніше, що ви можете подарувати дітям Ваш час, адже більше, ніж будь-які, діти потрібні вам.

Ніщо полегшується з віком.

Ви завжди відчуваєте себе, але це те, що ви переможете знову.

Тільки великі втрати стають великими переможцями.

Ви тільки встановлюєте запис для когось, щоб збити його, і якщо ви не, ви просто нарцистичний jerk.

Якщо ви сердитися, коли ваш друг виграє, шанси не мати друзів.

Коли я був дитиною, я ненавидаю школу, і, ймовірно, найгірший катування для мене буде піти туди і сидіти знову.

Мотори про мій дохід настільки перебільшені, що іноді я став ревнощим.

Найгірше, що ви можете зробити, щоб порівняти себе з кимось.

Кожен може знайти заміну, навіть мене.

Дві колеса не такі дрібні.