Дівчина стала чоловічою моделлю (10 фото)

По-перше, Eliot Sailors був блондинкам, працювала модель і спеціалізована в рекламних купальниках, але один день вирішив вирізати її волосся, змінити одяг і почати кар'єру як чоловіча модель.

«Модель... Більш ніж просто дівчина..., написав 31-річний Еліот на Twitter.

До її реінкарнації, Sailors був sultry білявка, працював в престижному моделювальному агентстві Ford Models і був обличчям торгової марки Bacardi. Тепер вона змінила купальник і довгі пасма для короткої стрижки. У ролях чоловічої моделі вона захотіла спробувати себе.

Майже рік тому Sailors вирішили припинити свій контракт з Ford Models і знайти ще одне агентство, де вона могла спробувати себе в ролі жінки і чоловіка. Але, на відміну від інших моделей «дві-сексу», таких як Андрей Педзік, Casey Legler або Lee Tee, Sailors не ідентифікують з протилежним сексом під час фотосесії.

Перехід на роль чоловічої моделі, за її словами, пов’язано виключно до кар’єрних розглядів, не сексуальної орієнтації. Вона вважає, що робота в новій ємності дасть більше можливостей, щоб заробити гроші.

“Ця ідея прийшла до мого розуму давно”, – каже вона, “Я бачив [транссексуальна модель].” Андреа Педзік у 2011 році не у людини, а у фотографіях була зачарована. Я думав, що він був красивим. Спочатку я хотів, щоб зберегти мої довгі блондинки волосся, думав, що я можу використовувати обидва варіанти. Але в реальності це не вийшло. й

1 жовтня 2012 Помилки вирішили, що це час, щоб вирізати її волосся. «Я вирішив діяти рішучо і йти до кінця. Звичайно, я не планую змінити статтю, це просто про зовнішній вигляд.

Наш характер повторюється і знову, що вона не трансгендерна. Незважаючи на її зовнішній вигляд і роботу як чоловіча модель, вона підкреслює, що вона одружена чоловікові, і що вона зробила тільки косметичні зміни: вона відрізала її довге волосся і щільно пов'язує її груди. Для моряків, з її товстими бровами і вираженими жекбонами, щоб виглядати чоловікові не складно. З правильним макіяжом і укладанням ви можете змінити свій погляд на чоловіків або жінок, залежно від потреб роботодавця.

15738516

У своїй кар'єрі, і це було потрібно зробити відразу, так як найголовніше в своєму бізнесі є її молодістю і гарним виглядом. «Я, звичайно, побоюючись, що я втратив клієнтів, які я вже мав», – каже: «У моделювальному бізнесі ваша актуальність залежить від того, як ви шукаєте». Я працюю з дівчатами з довгими блондинками волоссям, тому були побоювання, що це може вплинути на свою кар'єру.

Коли я нарешті зробив це, я не знаю, як це закінчиться. Я дійсно взяв крок до невідомого, оскільки це було більше, ніж просто стрижка. І це було більше, ніж просто кар'єрний рух. Він також має великий вплив на те, як люди бачити мене.

Але хоча наш героїн і втратив деяких клієнтів після зміни її образу, переходячи на роль чоловічої моделі, її кар'єрний ріст не постраждав від цього. Відомо, що чоловічі моделі, як правило, заробляють менше своїх жіночих аналогів, тому набагато простіше зайняти нішу в цій ролі (Саилтори описують цей ринок праці як «більше доступний в хорошому шляху».

«Правда, що чоловіки роблять менше жінок», – каже Сейлори, «Я знаю це перед тим, як я відрізав своє довге волосся». Я знав, що багато людей називають мене супермоделлю, хоча я ніколи не сказав, чи прагнув до такого високого статусу. Не варто робити багато грошей. й

Але зараз кожен, хто знайомий з світом моделювання, звичайно, знає, хто є Еліотом. У Нью-Йоркській Пошті, журналіст з Єзебела поставив моряків на парі з піонерами в цій галузі Педзької та Legler і запитав: «Ви вирішили зробити однакові радикальні зміни, якщо є попит на ринку для моделей з етнічним зовнішнім виглядом або моделями з великими формами?» « » » » » » » » » » » » » » »

Інші журналісти, однак, віднесені до «трансформації» Katie Waldman (Slate) писав: В той час як Sailors може бути присутнім його трансформації, як щось більше, це найкращий кар'єрний рух, а в гіршому, привернути увагу до трансгендерних питань. Присвоєння статусу трансгендера тільки для відображення особи протилежного сексу перед камерою просто приступить. Вирізати його.

Незалежно від спірних відгуків, наша героїня вважає її прийняттям гарним рухом. Якщо вона могла повернутися в час, вона буде робити так само. «Всі є власні думки про свою трансформацію, але ми не завжди знаємо, що робити заздалегідь», - коментує Еліот.