Літак для тих, хто хоче відчути себе Шейхом

За словами автора: Якщо ви вже захотіли літати в першому класі, і вам не вистачає для своєї площини на пару тисяч років. Якщо Ваш маленький бізнес jet не підходить 20 друзів, з якими ви обов'язково хочете піти в Мальдіви на вихідні... І в кінці, якщо ви всі ваші життя мріяли літати Еміратів і з Жмеринка, але ось поганий удачі - аеропорт Жмеринка не приймає A380 ... то ми приїжджаємо до вас!
У Дубаї Air Show я був дуже цікавим літаком, який я хочу показати вам сьогодні. Зовні повністю білий з червоним смугою на борту і невеликим логотипом Еміратів зліва від вхідних дверей, це дитячий Airbus A319, так само, як звичайний пасажир, але всередині це бізнес струменя, який будь-який може орендувати! І це особливо цікаво враховуючи те, що тільки великі довгі авіалінії літати в флоті Еміратів і тільки один невеликий A319!

У Дубаї Air Show я був дуже цікавим літаком, який я хочу показати вам сьогодні. Зовні повністю білий з червоним смугою на борту і невеликим логотипом Еміратів зліва від вхідних дверей, це дитячий Airbus A319, так само, як звичайний пасажир, але всередині це бізнес струменя, який будь-який може орендувати! І це особливо цікаво враховуючи те, що тільки великі довгі авіалінії літати в флоті Еміратів і тільки один невеликий A319!
"Кнок-кнок, який там?"

Сніжно-білий мінімалістичний життєрадіс, навіть не думав, що літак може виглядати настільки приголомшливо просто і лаконічно! І це Є...
Рейс No A6-CJE був випущений в 2011 році.

р.

крихітний логотип авіакомпанії праворуч від вхідних дверей. A380 дихає назад голови.

Пасажирська ємність - 19 пасажирських місць або 15 місць для інвалідів (10 люксів і 5 повністю розкладних місць).

Відвідувачі польотів Emirates мають стандартні вимоги щодо кольору помади, не залишають кроку або вправо.

Зал переговорів. Два 42-дюймовий екрани.
Всі фрагменти також оснащені передньою камерою для відеоконференції під час польоту.
Це з великим гордістю, що рейс приймав мене, що завжди є безкоштовним Wi-Fi на борту!

Р

Дуже хороший і просторий інтер'єр. Я не думаю, що це може бути настільки просторим у звичайному маленькому Airbus.

За бізнес-залом розташовані бухти спальних люксів.

В цілому, це саме той самий перший клас, як на далеких літаках, тільки це A319.
Зверніть увагу на те, як реалізуються жалюзі на вікнах, природно все автоматичне. Але ось додатковий простір між межі жалюзі і подвійним вікном вікна ... площина не призначена для тих, хто любить фотографувати під час польоту.
Додаткове скло, ймовірно, також служить для шумоізоляції. З таким, щоб покласти його м'яко, неповне завантаження, напевно можна організувати відносно повну тишу.
Повністю розкладне ліжко та 32-дюймовий екран з фірмовою розважальною системою Emirates – ICE:

Таблетка є великим пультом дистанційного керування екраном.

р.

стюардеси мають велику форму!

На борту одного туалету в середині кабіни:

І другий туалет поєднується з душовою кабіною в кінці салону:

Унітаз не був золотом, але душ був золотом!
1 "портіон" душ = 5 хвилин. У стандартній конфігурації резервуар для води має 20 «портацій». Так ви не можете стояти в душі і співати пару пісень.

Ліворуч не відбиття, але дзеркально-інтегрований екран карти польоту:

Також в цьому літаку є багажний відсік потужністю 1200 кг (30-50 валіз).
Літак робить безземний рейс до 8 годин, після чого можна заправити і літати далі. Ви можете приземлити вкладиш в будь-яку точку, навіть у Жмеринка.
І ось кокпіт без крильок і золота:

88515.

Але головне, звичайно, є чайником :

Джерело: alexcheban.livejournal.com