Американська залізнична поїздка з Санкт-Петербурга до Москви

Олімпійські ігри в Сочі дали нашій країні не тільки велику кількість медалей, але і багатьох іноземних туристів. Американський мандрівник відправився в Сочі і сьогодні розповість про початок своєї поїздки – дорогу від Санкт-Петербурга до Москви.

Габаритний зображення

За словами мандрівника: Кожна поїздка в Росію пам'ятна, але це було особливим. Це буде можливість взяти участь у головному світовому заході, щоб побачити Росію у всій її славі і оцінити, наскільки добре країна отримує масивний приплив іноземних туристів, які відвідують Сочі та Олімпійські ігри.

Вже перший раз на поїзді. Рейки мають глибокі корені в американській історії, і використовуються широко в своїй країні сьогодні. Але, переважно, для вантажоперевезення, і не як пасажирський транспорт. Більшість американських автомобілів, ми маємо велику інфраструктуру дорожнього руху і ми дуже мобільні країни. Не потрібно подорожувати поїздом, коли ви можете просто їздити в будь-якій точці Америки і насолоджуватися визначними пам'ятками по дорозі. Так я ніколи не взяв поїзда в США в моєму житті.

Моя поїздка в Сочі почала в Санкт-Петербурзі, улюблене місто Росії.

1,1 км На цій подорожі я жив дві ночі в готелі «Октябрська». Велике місце! Розташований в центрі, на проспекті Невський і прямо через дорогу від залізничного вокзалу. Спочатку я був дещо плутаним, тому що один готель має два різні будівлі в безпосередній близькості від одного. Один сучасний готель і інший старше. Я мав номер у старому готелі, а персонал просто забрав мене після того, як я прийшов, щоб перевірити на неправильному місці. Номер був величезний, з гарним письмовим столом і відмінним Wi-Fi. Немає скарг, крім того, що він був дуже гарячим. Проблемою для мене є в Росії, де готелі та ресторани намагаються організувати сауну для гостей, коли це не так холодно. Проблема, я просто відкрию вікна вночі. Нижче наведено зображення на iPhone з вікна. Я думаю, що це метро?

р.

Я був до Москви протягом п'ятого часу і досі не схожий на це. Я не можу тримати ритм життя там, але речі різні в Санкт-Петербурзі. Коли я тут, я більш комфортний, ніж в будь-якому іншому місті Росії. Люди більш дружні, готові допомогти, і сама місто дає естетичне задоволення.

На жаль, в цей час все потрапився, але я все ще стикався з вершиною собору св. Ісака знову, за чудовий вид.

Через два дні в місті я залишила московську станцію вдень поїзда.

Пасажири та мандрівників.

Розроблено і виготовлено німецькою компанією Siemens Velaro, поїзд стильний і схожий на дизайн до швидкісних поїздів, що працюють в Америці.

Я був повністю незнайомий з процесом дошки поїзда, але це так само, як аеропорт. Перед посадкою поїзда обов'язковий офіцер перевіряє квиток. Для ідентифікації необхідно надати паспорт. Ви можете зареєструватися заздалегідь, а потім тільки паспорт необхідний при доплаті, дані про квиток в провідник. Важко кажучи, персонал Сапсан був дуже доброзичливим, але ця жінка є винятком. Коли вона побачила камеру, вона відразу зламана і почала розповідати мені щось дуже агресивно.

Для допомоги пасажирам необхідно персонал. Хоча це популярний бізнес маршрут, знання англійської мови серед працівників практично на нуль. Наприклад, ця жінка обурила значок на її куртку, яка сказала їй англійську. Проте, її навички були мінімальними і не змогли відповісти на деякі мої питання. Але вона була дуже доброзичливою і докладена зусиль, щоб допомогти і спілкуватися. Це важливо для іноземних туристів!

Я завжди звертаю увагу на безбар’єрне середовище в Росії. Америка має серйозну інфраструктуру для людей з обмеженими можливостями, і я сумний, щоб побачити, що це не зазвичай справа в Росії. Дуже важко для тих, хто має доступ до вільного руху в громадських місцях. На іншому майданчику я з радістю побачила спеціальні коляски. У штаб-квартирі запрошували свій кращий сервіс, щоб допомогти цьому пасажирському борту поїзда.

У Sapsan є спеціальний туалет для інвалідів.

Я не можу подорожувати з кількома речами і завжди носити важкі валізи, фаршировані лосьйонами, кремами і шампунем, одягом і т.д. Найкраще, що я можу сказати про цей поїзд, це багато місця зберігання для валіз. Лоти полів багажу, де підходять великі валізи. Я думаю, що найгірша частина авіаперевезення. Намагайтеся вичавити свої речі в полиці над головою, там вони досить натовповані. Але не проблема з Sapsan поїздом.

Окреме місце для зберігання вашого пальто. Здається, що багато жінок Росії мають ці пальто. Я не знаю, якщо вони підроблені або реальні, але я бачу їх всюди.

й Розташування місць в економічному класі: це два окремих місця або чотири місця і великий стіл. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Російські дівчата подорожують з британською людиною. Вони пішли в Москву на вихідні і були дуже дружніми.

Чай і кава подаються по всій подорожі. Під час цієї поїздки я згадав останній рік маршрут від Москви до вул. Петербурзький автомобіль, під час першого візиту до Росії. Я не уявляю, що коли-небудь збираюсь, і вперед між цими містами автомобіля після того, як я спробував поїзда. Хоча я вдячний, що я отримав цей досвід на дорогах Росії. Але один раз достатньо!

Це керівництво не говорить англійською мовою, але подається з посмішки. Я думаю, що всі інші кадри в Росії повинні приймати уроки від співробітників Сапсана. Дуже гарне обслуговування клієнтів на поїзді. Зверніть увагу на телевізор на фоні. Трейдбук говорить, що ви можете дивитися різні телевізійні програми, але є дійсно не вибір, ви будете дивитися що показано для вас.

Це перший швидкісний поїзд в Росії, і час поїздки між двома основними російськими містами всього чотири години. Поїзд може подорожувати на швидкості до 250 кілометрів на годину (155 миль/год). Поїздка в Сапсан набагато зручніше, ніж стандартний поїзд з Москви в Сочі.

Я сидів в економічній перевезенні поїзда, але є три класи обслуговування в Сапсані. У преміальних і перших сортах є безкоштовні страви, є стільці трохи більші і злегка м'які. Також можна пити з звичайної чашки, а не картонної чашки. Я летю бізнес і перший клас, в літаках однакові градації сервісу: кращі страви, зручні місця, індивідуальна увага.

р.

Перший клас автомобіля з повноцінними сидіннями. Ціна квитків залежить від того, скільки вони були придбані заздалегідь. У середньому квиток першого класу в чотири рази дорожче економного квитка.

Р

Є окрема кав'ярня для пасажирів класу голодного господарства. У меню і все перекладається англійською мовою. Я!

Мій вибір - куряче блюдо з легким томатним соусом і овочами. Дуже смачно!

Спирт також продається на поїзді. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Він намагався говорити мені довгий час, але він навряд чи говорив англійську, тому не вдалося. Він зберіг казку «день народження». Я думаю, що він був святкуючи свій особливий день, і він був сумним. Смішні персонажі! На поїзді є багато різних людей.

На шляху з Санкт-Петербурга до Москви були тільки дві зупинки, але я не пам'ятаю назву станцій. На цій подорожі я зіткнувся з найбільш дружніми росіянами. Посмішки всюди, я не бачив цього до, на минулих поїздках.

Однією з проблем є відсутність розеток на поїзді. Я тільки бачив одну в передпокої. Тим не менш, провідники були дуже добрими і запропонували заряджати телефон в відсіку начальника поїзда. Тут ви також можете побачити великий брат, спостерігаючи всіх пасажирів через камери безпеки.

999 р.

Всі компанії в Росії намагаються заробити гроші на Олімпійських іграх, сувеніри Сочі доступні навіть на поїздах. Мій улюблений Олімпійський туш? Ведмедя, звичайно!

Моя поїздка до російських залізниць була плавно. Подорожі по Сапсану швидко і зручно, залишаючись і прилетіли вчасно. Я знаю, що багато маршрутів по всій Росії, і поїзди дуже відрізняються якістю і сервісом. Я хотів спробувати різні варіанти, тому наступний день я отримав на регулярному поїзді з тривалістю, щоб бути на Олімпійських Сочі 26 годин.

Я знову привід Sapsana. На мій погляд, це зручніше і зручніше, ніж літати до Петроа літаком. За час, коли ви приїжджаєте до аеропорту, пройдіть перевірку безпеки, почекайте виходу на землю і дістатися - Сапсан також прибуде. Поїзд має більший простір, доброзичлива людина і більше свободи руху.

Ми також маємо подібний швидкісний поїзд в Америці під назвою Akela, який керує Amtrack. Займає пасажирів на популярні маршрути Східного узбережжя, такі як Вашингтон DC в Нью-Йорк або Бостон. Я думаю, що ми повинні їздити в найближчому майбутньому, щоб порівняти якість обслуговування в російських і американських поїздах.

Що про тебе? Ви їдете в Сапсан між Санкт-Петербургом і Москвою? Або ви віддаєте перевагу подорожувати літаком? Імпресії?

р.

Джерело: macos.livejournal.com