Як не платити на автобусі

1,1 км Поверніть з кролика на мишу. При введенні автобуса виберіть кут за вікном і запустіть автонавчання. Заохочуйте себе по всій подорожі, «Я миша, я трохи миша». Спробувати уявити інших пасажирів як гіганти. А потім провідник не помітить вас. Надійність методу 10%.

2. Іноземець. Посвідомляємо про те, що не російська. Якщо ви не пам’ятаєте шкільну навчальну програму, то в рядку пісні, як «Ми не потребуємо ніякої освіти». "Ми не потребуємо ніякого контролю думки!" або "Оберігайте плече Дар Нума Є! Нума нума я! Тільки в останньому випадку потрібно зробити смарт- особа. Відправка провідника. Надійність 20%.

3. У Деф-сліпий матовий. Недолік способу полягає в тому, що завжди слід нести чорні склянки і канати. Надійність - 30%

4. У легенда однієї зупинки. Поставте його до провідника максимально чітко. Недолік шляху - в наступну зупинку потрібно залишити. Надійність - 40%

5. Умань Стара сцена квитків. Знайти щасливий квиток в кишені. З неспроможним зовнішнім виглядом, ставити його, намагаючись його помітити. Подумайте, що він вже болить вас, він пройде. Надійність - 50%

6. Жнівень Буча. Коли ви запитуєте про поїздку, маршрут: «Ціцени пасажирів!» Що таке пекло? Ви стояти там, ви чекаєте їх, ви отримаєте там, потім ви повісите на одну ногу. А потім є... Ми повинні платити додатково за це! Недолік полягає в тому, що потрібно викинути протягом тривалого часу, доки не потрібно зупинятися. Надійність - 60%

7. Про нас Виконайте роботу диригента. Надійність - 100%