Напій мільярдів відтоків

Схід, звичайно, тонкий. І риси східної кухні я б сказав, що концепція суперфіну. Але деякі деталі фізіологічної природи, я віддаю б не знати. Я маю на увазі, я не подбаю, що страва виготовлена з або як це зроблено.
Я колись мав тему про елітні сорти кави. Нижня лінія полягає в тому, що найдорожчі сорти виробляються натуральною органічною обробкою – тобто, проходячи через шлунково-кишковий тракт тварин – від невеликих (індонезійська лювака – феретно-подібна тварина) до слонів. Зерни, як тільки в жирі тварин, запліднені під впливом ферментів, і набувають насичені відтінки супутніх продуктів, з якими їх з'єднувалися - банани, мангои та ін. Я не можу назвати себе особливо вразливим, але є стійкий асоціативний ряд: елітна кава.
Японці, натхненні успіхом індійських кав'ярень, вирішили піти далі і розширити асортимент фекалійних продуктів. Особливий цинікізм до цієї події дає той факт, що вони зробили так з улюбленим напоєм мільйонів. О, прийти на. Вибори людей. Тепер в Землі Змішаного Сонця з'явився елітне пиво "Уні, Коно Куро". Зрозуміло, що для його виробництва використовуються кавові боби, які пройшли слонові шляхи. (Чим є ці слони, що працюють навколо?) Чи варто спробувати це через людину?
Ось ми йдемо. Ніяких свят. У світі, які не виконуються через ас. Звісно, що виноград перетравлюється практично без залишку - крім насіння. І це, звичайно, не буде достатньо для виробництва елітного Veuve Clicquot. Але з пшеницею для горілки можна навіть експериментувати.