Про те, як хлопець вперше спробував Скіфі

Я шукаю оголошення для лижників. Вони говорять, якщо ви з'їсти його і вірити в веселку, ви можете навіть сидіти на ньому. Я пішов в магазин і купив пакет цього хема купе. Я мав купити хліб і молоко. Я не маю на увазі. Це як покупка презервативів вперше, ви обов'язково купуєте щось інше, що не потрібно.

Як я прогулявся додому на шляху, я відчував трюк. Враховуйте, чому це вільно продається в магазині і без рецепта і так недорого. Я прийшов додому знову і зловив покупки хліба і молока - Я отримав цей щит зліва на сипучих, так як я пішов на Starburst. Коли я нервую, я часто роблю такі речі, як "Якщо тільки у мене була ковбаса один раз" для поширення на хлібі. У цих моментах історія Достоєвського «Ідіот» часто згадується, особливо його назва.

Ну, я відкрив це, так що я отримав флешку, що сталося ... ви завжди пам'ятаєте свій перший раз. На ковроліні з’явилася невелика джиттер і половина пачки. Не здивував мене лише один раз, коли я прокинувся однаковий кокос на підлозі. Правда, потім прийшла в першу чергу, а потім його друзі тягнеться вгору, тільки вони ще незвичайні і недосвідчені, але здається, що вони люблять це так багато, що зараз краще не скидати нічого на підлозі, а потім вони чують, якщо щось падає десь, відразу ж запускати там і спробувати няти все... Після цього інциденту мій цукровий пісок зникнув і всю соди випічки звичайно має свої плюси з дому зникли, і не так довго тому я прокинувся на підлозі невеликої, потім всю ніч я не дав сміятися під плінтусами. На підлозі я побачила, що ти сміється.

Я взяв решту лижників і не думаю, двічі їсти одну таблетку, між першою і другою я теж не думав багато, і коли я нарешті думав про це, я не помітив, як я вже їсти все. Дуже смачно.

Коли я зрозумів, що я роблю, я почав боути параноії: чи я перестараю, або чи буде щось страшне для мене, як час я на поїзді. І це повинно відбуватися в момент, коли ми стояли в Тулі протягом 20 хвилин і туалети були всі закриті, я потім вилікував все в світі протягом декількох років вперед (як це виявилося, не вмираючи кілька років тому я був удачливий бути в іноземній країні в серпні 98, ви могли б спокійно протирати себе рубками) і я сидів під поїздом і пошкодили, що це не було 98-го року і що в моїй кишені не, що рубри, там був навіть звичайний папір. І, ймовірно, після того, як вилікували робітників залізниць Тули і продавців пряників залізниць Тули.

Ну, я сидю тут, так що все я дрочить і все моє життя спалахує перед очима, і якось, якось, це не розривається добре в животі. Ну, я думаю, що я збираюся піти до пекти, але через 5 хвилин паніки, я нарешті даваю, добре, я думаю, що я буду дивитися на веселці, перш ніж я помер... Він сидить більш комфортно і почав чекати. Сидіння протягом 2 годин, і веселка не з'являлася, вони ще раз прослилили млинець, так як коли я купив непрозорий від них ... Він вівсяний і вирощений молоком і знежиренням, і навіть спробував курити, крім того, що він не змащував його в вени. Я ніколи не потрапив до Нескітської країни. Навіть кролик Швидко не бачив...

Я не збираюся купити наркотики в продуктових магазинах більше. Кращі літні локальні ділаги. А потім я пам'ятав, що тільки другий день я купив два штампи, і один повинен залишитися з мною. Запуск на мої кишені ... У правій кишені мого носка була брендом. Не думав, що я подав її, ефект не займе довго чекати, і я не сумніваю його на другий.

О, о, там вона. Щиро дякую! після того, як бренд є універсальним, що реклама вона дивиться на телевізорі і покаже вам в реальному житті. Головне не їсти після телебруків, інакше все закінчиться в суїциді. Ви не можете вірити все, що ви бачите на телевізорі, але ви повинні вірити, що ваш дилер pesky говорить вам і ніколи не обдурити на нього з товарами з deli в будь-якій красивій упаковці, вони загорнуті.