EnglishDeutschPусский简体中文中國傳統EspañolالعربيةFrançaisελληνικάDanskАнглійскаябългарски

Один блогер відвідав місто Вашингтон, Д.К., і розповів про це, людей, патріотизм.

Не всі столиці однакові. Є такі, як Рим або Стокгольм, де посадові особи, як як наприклад, втрачені за визначними пам'ятками, натовпи туристів і загальна неофіційна атмосфера. Є деякі, такі як Москва, де є багато посадових осіб, але поки кількість комітетів, міністерств і популярних фронтів не достатньо зайняти весь місто. І є столиця, де зміст міста знаходиться посадовими особами. І до речі, я не проти останнього варіанту! Так як є так багато державників, побудувати їх окреме місто! Росія ще не досягла цього пункту, а Сполучені Штати зробили так довго. Про один з найбільш незвичайних міст Америки, Вашингтон.

Прогулянка по сніжному Нью-Йорку містом всього за три дні раніше, я ніколи не думав, що я буду вітати в Вашингтоні реальною весною. Плетіння теплого пальто з шапкою і рукавичками в гуртожитку, я ходив до вивчення столиці, яка ніч перед здивує білизну будівель і простору.

Вечори не засвоювалися мені: Вашингтон був дуже чистим, дуже добре занурився, дуже білий і ... дуже схожий. Як правило, орієнтовані в містах досить добре, тут я був незрівняний, незважаючи на зручне розташування вулиць: з східного на захід - чисельний, з південного до півночі - літера (припустимо, наприклад, згоду на зустріч, можна сказати: "на перетині 3-го і К"). Вид шахи.

Що дуже цікаво в Вашингтоні, і чому вам потрібно піти тут – музеї! Вони переважають безкоштовно (за спадщиною народу) і величезного інтересу. Алас, я мав лише два тижні, тому я вирішив обмежити себе лише одним, Національним архівом. Ось він на малюнку.

Національні архіви мають реліквії країни: оригінали Конституції США, Декларацію про незалежність та закон про права. Є також легендарна Магна Карта. Але це схоже на голодування і говорячи "коля", і з того, що дійсно здавалося цікавими є фотографії президентів як дітей, так і з сім'ями і інтерактивним приміщенням, де будь-яка американка може піти через документи і спробувати реконструювати історію своєї сім'ї, оскільки їхні предки переїхали в Сполучені Штати.

р.

Я витратив час на архів і вирішив закінчити музейну програму в цей час. Я хочу побачити щось в місті.

Але великі, довгі білі споруди дуже скоро втомилися. Всі офіси, офіси, міністерства, агенції та офіси. Навіть кав'ярня тут довелося знайти те, що для Америки, з його звичайною кількістю положень на кожному куті, це просто не серйозне! Звичайно, не потрібно говорити про деякі особливості Вашингтона. Знаходив Макдональд, і я радий.

р.

Є так багато курток і дуже серйозних дяків в Америці. Навіть на Wall Street!

р.

Що таке шкарпетки!

, Україна

Офіційно-яскрава атмосфера Вашингтона зуміла зануритися через менше години ходьби. Я вирішив піти в Капітол, і переїхати з центру в десь цікавіше.

Бездомні люди в меншості порівняно з Нью-Йорком. Немає нікого, хто буде придбати їжу.

Незадоволені американськими політиками, якось втратили і не привертають багато уваги. У іншому місті з'явився весь сект, який може збиратися навколо такого жаба! :

Хоча, як правило, нудно, іноді приходять на смішні персонажі. Права собаки адвокатів? :

"Не повинно бути." Більше, як Росія, бути чесною, ніж США.

Тут є прокат автостоянок, повні з двоколісними друзями, ніхто не зацікавлений.

Що ще можна сказати про перевезення? Ну, наприклад, було те, що це в дуже важливому будинку. Напередодні кількох осіб у військових формах, вилучених з неї знаків з знайомими літерами «ФБІ».

р.

І так звичайний транспорт знаменитих «родів в чорному» більш просаї.

Всі найвідоміші місця в Вашингтоні - Капітол і пам'ятники Вашингтону і Лінкольн - знаходяться на одній прямій лінії, вздовж так званого національного ТРЦ, довжиною понад 3 кілометри, і між ними розбиваються газони.

... і деякі досить маленькі сади.

64229818

Багато бігунів.

Вечірній футбол у Вашингтоні не відіграний як всім іншим. Для нас це право, але для американців це футбол, далеко від найпопулярніших видів спорту.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Вперше в моєму житті я був ревним у Вашингтоні.

Там Капітол. Вражаюче з афарю, але трохи розчарує. Лоти охоронців по периметру. Вони говорять нічого, але вони виглядають на камері підозріло. Так само, як і в Кремлі.

І на іншій стороні Капітола є відбиваючий басейн, який, шкода, відображає його. У басейні живі терористичні гільзи, ніколи не бачили такого!

Я скажу таємно, що заради того, що знімався з нічним Капітолом Я стояв 20 хвилин по дорозі з басейну (і перед тим, як я пішов до нього ще півгодини), бо це було в цей час, щоб автокад мав пройти по цій дуже дороги. Правда, поліція була дуже ввічлива, але вона все ще була сором'язливою, щоб згадати московське повсякденне життя знову.

З Я згадав міліцію, там вона. Ніде, не навіть в негайних Балтіморі, я бачив так багато копсів в Америці!

Повільно, повільно, я переходив до метро, щоб піти кудись цікавіше. На в'їзді в метро розташовані барикади газетних машин.

Насправді це повідомлення про Вашингтон може закінчитися. Спочатку я думав повернутися до міста трохи пізніше, але в кінці я залишався так довго в передмісті (особливо в Олександрії, дуже затишне місто, про яке я буду писати окремо), що я повернувся тільки вночі. Я ніколи не бачив Меморіалу Лінкольна або Білого дому. Я не шкодую, що це занадто багато. Вашингтон добре підходить для пам'яток і музеїв, добре культивувати патріотичні почуття для Америки. Але для прогулянок і для того, щоб розповісти про це довго, це нудно. Так, підземелля!

За перший раз в Америці я потрапив в метро, де ціна залежить від відстані. Я не був інер і дав 14 доларів за необмежену подорож на день. Він згодом оплачується за себе.

Це стандарт, він виглядає як Baltimore. На виході потрібно знову провести квиток через зчитувач до виходу - ціни можуть відрізнятися.

На станції я чекаю страшного розчарування: більше не поганий метро я ніколи не бачив в моєму житті! Станції виглядають так.

Я не виправда. Не станція, але станція. Звісно, я не проходив його повністю, але половина лінії було достатньо, щоб зрозуміти родючість цієї окупності. Тільки транспортні засоби та інше.

Габаритний зображення

По дорозі! Також було проектування автомобілів, як в інших містах. Станції в американських підстанціях не дуже оригінальні, але різні поїзди - цілий набір.

Інтер'єр автомобіля ще більш оригінальний. Перший раз я бачив килим на підлозі громадського транспорту.

The Washington Metro не тільки обслуговує місто. Його гілки виходять далеко за столицю, до іншого берега річки Потомак, який територіально належить до держави Віргінії. Тут будівля менш щільна, а більшість автомобілів виходять зверху. І просто на цій станції я повинен вийти.

3610Р. 4200Р.

Арлінгтон Cemetery. Це величезний некрополь, де багато американських військових, а також деякі держави, знайшли мир. Дуже тихе і мальовниче місце, де ви відпочиєте після шуму Вашингтон.

І найвідоміший могильник тут – це місце паломництва – тут так багато відвідувачів. Він був тут, що Джон і Джеклін Кеннеді знайшли миру.

Неподалік від тут, на наступній станції метро, є ще одне легендарне місце. А реклама доречна! :

Пентагон сильно охороняється, як я очікував. На станції метро є багато солдатів. Немає фото знаків всюди. Але! Я ходив з камерою навколо шиї (не знімаючи фотографії нічого), і ніхто не сказав мені, щоб відкинути її. Навпаки я мав можливість говорити з військовим чоловіком, який виявився дуже життєрадісним і доброзичливим людиною. Фотографія в безпосередній близькості від Pentagon теоретично можлива тільки в одному місці - в пам'яті 11 вересня (якщо ви пам'ятаєте, то пішли не тільки в Нью-Йорк).

Спочатку я пішов до пам'ятника, принаймні звідси, щоб гак пентагон будинку в раму: дуже знамените місце, я хотів захопити пам'ять. Але в кінці пам'ятник сам зробив враження, що я не чекав. Більш потужні, ніж американський військовий. Як зробити це місце. Це своєрідний дитячий майданчик, який перехрещений смужками, які відповідають віку народження жертв.

р.

На кожній з цих смужок є одна з декількох під проводів - на честь кожної людини, яка загинула тут. Я не знаю, чому вони вказують на різні напрямки, але я думаю, що це залежить від статі.

Під кожною з оливів є прозора вода, а на кінець є ім'я.

Таким чином, американці захопили пам'ять ВСІ без винятку, вбитих в терористському нападі на Пентагон. Я майже забуту про будинок я прийшов тут. Ось направо. І є один в 41. Але тут небагато шукати, це просто найбільший відділальний будинок у світі. Це всі статистика. Але як люди пам'ятають це вражаючим.

р.

Все, що я хотів сказати про Вашингтон і його передмістя. Місто залишив подвійне враження. З одного боку, якщо я був американцем, я б приніс своїх гостей тут з інших країн, щоб показати, що Сполучені Штати горді і як країна пам'ятає своїх героїв. Я не хочу жити і працювати тут. Це місто посадових осіб, і ви не відчуваєте духу Америки.
P.S. Я хотів би бачити місто, як це побудовано в нашій країні. Так, лише там було так багато поліцейських, які тільки там заблоковані дороги, і тільки там були всі державні споруди. Так що вони не заважають життям інших людей і не займають, що в усіх цивілізованих країнах належить громадянам - історичний центр міста.
П.П.С. Сумний, що з осені СРСР, наша країна забуває, як будувати пам'ятники, які доторкнулися душі, писати написи на пам'ятниках і т.д. А раніше ці пам'ятники були більш наївними і невибагливими, але вони мали душу. А тепер... Ви можете побудувати принаймні десятку Трипхалових архій в кожному місті Героя, але все це виглядає тільки патологічна спроба повторити пам'ятники Брестської фортеці, Батьківщини і площі Перемоги в Мінську.

Дуже дякую.

Фото: dibazolll.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное