Гарбаж на прапорі і чому рік за барами

У той час як Україна ділиться на пров’язуючі та антиуристичні групи та дуже активно, іноді з переходом на особистість, захистять свою точку зору в соцмережах та за кордоном (разом дає враження, що було мало інформативного випадку, а слина завжди достатньо), вже з України отримала сигнал про інший акт вандалізму та зловживання. У цей час майже над святом – над нашим прапором.
А рука Москви не має нічого спільного з нею (хоча хто знає). Москал, вони немовляті люди. У Чернігівському стрічнику можна було здійснити таку комбінацію, оскільки у Чернігівському стрічнику допускається кримінальне правопорушення для державного символу. Хто зберіг сміття на полотні підозро нагадує український прапор. Представники прокуратури, розуміючи, що це гріх попросити консервильну людину, яка оцінює ціну акту за фактом виконання (Про «Ох, що ебать я знаю?»), намагаються відобразити справу так, щоб не було прапора. Контроверсійне, але зрозуміле положення. Якщо ви помітили, що прапор зробив, доведеться ініціювати випадки для всіх місцевих комунальних послуг. Для інвентаризації. Я думаю, що є причиною. І хто потребує таких геморою в плоскому місці?
Ну, приречена на те, що було зроблено в разі підтвердження провини (що малоймовірно) обличчям три роки за барами, або вісімсот і п'ятдесят гривень дрібно. Хороша ціна. Якщо ви кладете його на голову, то виходить 283.33 гривень на рік. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.