Ви отримали шість сотень тисяч доларів у Домініка? (18 фото + 1 відео)

Один блогер відвідав Домініканської Республіки і розповів, як витратити $ 600 000.

Але сама вілла, її площа 278 квадратних метрів, але це не все, я розповім вам для того, щоб вона була розташована в розкішному комплексі в Баваро, недалеко від пляжу, який ви вже бачили сходи. Пляж відноситься до готелю, який входить до складу цього комплексу, і ви можете використовувати його без обмеження.

499 р.

Будьте позитивними, тому що кожен ранок ви побачите схожу картину. Усі вілли з видом на гольф, а сусіди тільки на боці. Площа ділянки - 10 соток, але це умовно, тут немає парканів, а ділянку огороджується від сусідів чагарником.

Покупка вілли в такому комплексі ви стаєте членом закритого клубу, який, як дорогий готель, має майже все для розкішного життя. Розкажіть про віллу. Ціна не включає в себе меблі, але меблі можуть бути придбані локально, тут це порівняно недорогий для обстановки всієї вілли з меблями з мускатними меблями. У вартість входить басейн. У комплексі є садівники і очищувачі басейнів, вони подбають про все, ваш бізнес тільки для відпочинку.

Планування вілли: 3 спальні (одна домашня спальня) кожен має власну ванну кімнату, гостьову ванну кімнату, студію з вітальнею і кухнею і доступом до тераси з ковалю можна дістатися до дівчині, яка має невелику кухню спальні і ванної кімнати, на вулиці покрита парковка на 2 м / м.

У Домініканська Республіка, вона на замовлення, щоб мати слугу в будинку, для такого будинку, одна людина буде достатньо постійно жити в вашому будинку, вартість такої послуги становить $ 300 на місяць, мита слуги включають в себе всі господиня: прибирання, пральня, включаючи варіння і придбання круп. Спеціальна агенція підбере госпіталь на будь-який період, за час відправлення ви зможете влаштувати для рідкісного і недорогого обслуговування будинку без домовласника. Ну, якщо ви готові, поїдемо всередину.

Вид з передпокою до залу, праворуч від 3-ї спальні, в передпокої високі стелі за рахунок скатного даху.

Всі санвузли оформлені в одному стилі, тому я покажу тільки одне. Оздоблений просто і скромно.

731210 Габаритний зображення

Мастер спальні, у мене є звичайний об'єктив і вся спальня виходить.

р.

А потім зал переходить на кухню. Тут можна побачити лінію стельового підйому.

Дверцята на кухні веде до кімнати слуг, і є невелика кухня спальні і санвузол.

Ця ціна включає в себе скромні, але досить практичні кухонні меблі.

І це посудомийна машина в кімнаті покоївки.

Вхідна команда до комплексу. По суті, вартість левів цієї вілли є земельною ділянка в елітному селищі з безпекою і сервісом, якщо така вілла побудована в місті, то його вартість разом з земельною ділянками буде близько $ 150,000.

Так виглядає дорога в с., до кожного будинку його входу.

Ми подивимося на заселену віллу нашого співвітчизника, але я не покажу інтер'єру, якось незручно.

Атоя вже замислюється про те, хто роблю?

Я збираюся показати вам Домініканська Республіка з вертольота.

р.

Джерело: nemihail.livejournal.com