1097
Серцевий напад на хлібну полицю
Цього тижня я мав тему "Соціальний хліб як баласт." Про якість даного виробу, який протягом декількох років зносився дуже багато.
Я процитую фінальні лінії (Я думаю, що я можу цитувати себе): Ну, якість... Вони їсти, вони не отруюються. Пон.
Задайте питання і ви отримаєте відповідь. Хтось ще трохи таємницю, і там були такі публікації:
English, Українська, Français...
Виявляється, що не все так нешкідливий. Це, ніхто не падає з стрихніну, але навіть в середньостроковому терміні бомба не дуже повільно. І радіус пошкодження всі бідні. Вони не здорові, але вони зверху. Серцеві атаки і інсульти більше не смішні. Не раз.
Поставивши надмірну дипломатію, ця політика дуже схожа на геноцид. Не знаю, що вони роблять. Зрозуміло, що вони ставляться до цікавої позиції органами влади, які, муки з виборами, вимагають дотримання ціни хліба. У той же час контролюючи те, що на поверхні (такі ж ціни), вони не дуже піклуються про начинку.
Виходить, що баласт більше не соціальний хліб (як проміжний зв'язок), але дуже люди, які споживають цей хліб. Чи можу я перемішати все?
Чоловік здав дружину знайти молодого коханка і зробити силіконові груди (11 фото)
Кілька можливих коригувань за 150,000 євро в Греції?