Як розслабитися в Феодосії?

На мій погляд, головною особливістю Феодосії є бюджетний відпочинок в мальовничому і мирному місці. Які проблеми повинні вирішувати відпочиваючи? Три з них:

1,1 км Де жити. 2. Де їсти. 3. Що робити.

р.

Ми, наприклад, не покладайтеся на випадково, але знайдіть житло заздалегідь, через Інтернет. Є ряд сайтів, присвячених відпочинку в Криму в цілому і феодосії відпочинку зокрема. Рішення про житло можна приймати 3-5 днів.

Просто не фокусуватися на сайтах готелів і міні-готелі, а також на посередників. Дивитися дошки приватних оголошень: як правило, ціни приватних осіб значно нижче, і вибір дуже великий.

Однак житло в Феодосії, як і в будь-якому курортному місті, можна знайти відразу після виїзду з станції.

Визначні знаки на харчових столах: «Я здаю житло». При бажанні можна погуляти по вулицях, що прилягають до набережної, де подібні ознаки можна побачити на багатьох будинках. Поблизу самої станції, трохи далі, вздовж набережної (на вулицях, найближчих до неї), є старобудовані будинки, великий приватний сектор простягається на наступних лініях.

Не варто йти безпосередньо до станції. У місті є станція "Авязівська". Поблизу це автобусна станція, з якої розташовані міжміські автобуси по Криму і за її межами. Похід до «Авязівської», ви відразу знайдете себе на вулиці Федько - друга лінія, де є висока ймовірність житла. Так перед тим як залишити, радимо ознайомитися з картою Феодосії: це можливо, що зручніше дістатися до місця, потрібного від Айвазовської.

У готелі, але, як я сказав на початку, це буде бюджетний відпочинок. Ціни в приватному секторі в цьому році 40-100 грн за добу (1 грн. на початку червня витрати 3.8 рублів). Здається гарна кімната з окремим входом і кондиціонером на 100 грн за добу на два. За цими грошима ми отримали холодильник, телевізор з п'ятдесяти каналів (локально і пара російської), газова плитка і окреме місце для відпочинку в дворі. Душ і туалет в приватному секторі зазвичай розташовуються в дворі. По дорозі ми завжди відкриваємо сезон Феодосії на початку травня. Але тільки в цьому році спійманий місцевою особливістю – повне відключення води протягом трьох днів. Ми збираємо воду в пляшечках 5-літрових, виданих власниками, і пережили тест нормально. Крім того, міська водна утиліта працювала важкою і дав воду на півроку раніше. Зараз наша коханка розповіла нам, що ви реальні феодосій!

Номер в квартирі зазвичай коштує дорожче, ніж в приватному секторі. Крім того, багато приватних власників надають простір для автомобіля, деякі приймають і з тваринами. Недорогі варіанти житла прибули до нас на околиці і в сусідніх передмістях Феодосії. Вибираючи номер, врахуйте який пляж, який вам подобається. До станції починаються пляжі міста. Тут вони галькові, а піщані починаються з бази відпочинку «Динамо». Хороші піщані пляжі розташовані в районі станції "Авазовская". Помешкання розташоване лише в 10 км від центра міста. Прибув на початку червня в повній силі зловить сезон, коли вирощені пташки залишають гніздо, а над парком стоїть драматична заготовка. Скаргає про життя і висловлює незадоволеність молодшим поколінням. Друге питання, «де їсти», в Феодосії, ви не повинні навіть їсти. Місто (не менше в сусідній частині до моря) є повним кафе. Зрозуміло, що вони в основному зосереджені ближче до центру міста, але пошуку «викинути місце» – це не проблема в всій приморській зоні. Ціни (особливо за московськими стандартами) дуже демократичні.

У різних місцях вони різні – але закуска на 20-30 грн не проблема. Звичайно, багато в чому залежить від апетиту туриста. Дві з нас зазвичай копають 30-40 гривень, вибираючи місця без доріжки, але з гарною кухнею (як правило, видається, що погана кухня не існує тут). Одне з місць, де завжди є багато людей і де, важливо, щоб місцеві жителі вийшли в Bistro Cafe, розташованих в 10 хвилинах ходьби від станції. У асортименті, крім звичайної першої і другої кухні (до речі, відмінно готують і подаються в твердих порціях), є особлива особливість: різноманітні і смачні піци, зроблені тут. Більш бюджетний варіант, дуже популярний серед відпочиваючих, особливо з дітьми, є кав'ярня Дієта, розташована на вулиці Федько, працює паралельно лінії основних міських пляжів. Це місце, безсумнівно, додає популярності цього місця, організованого абсолютно в дусі класичної радянської їдальні. Наступні двері – бар з відмінними кримськими винами.

В цілому, велика кількість різноманітних кафе зосереджена в районі будинку-музею А. Гріна. Звідси починається набережна, розділена уздовж залізничної лінії. Приблизний до моря призначений для ходьби. У той же час з іншої сторони залізничної лінії є безперервна серія стілів з сувенірами. Там також продають шашлики, гарячі собаки та рибні страви. І, звичайно, охолоджене вино в розливі, від сто грамів. Вино в Криму відмінні, продаються тут в багатьох магазинах, пляшках і розливах. Вино торгується на ринках, але варто, якщо ви можете купити гарантовану якість в магазинах трохи дорожче?

Розмова ринків. Є два з них в Феодосії: Центрально-Крим. Центральний набагато більший, розташований, як можна вгадати, в центрі міста. Поруч - автобусна станція, з якої походять автобуси і автобуси. Тут, в сто метрах знаходиться ринок одягу (хоча в локальному друге руки одяг дуже дешевий, і можливі цікаві пошуки). У нас є супермаркети ATB з відмінним асортиментом продукції. Так само АТБ знаходиться біля Кримського ринку, розташованого на вул. Кримська. Ціни тут, на мій погляд, трохи вище, і сорт товарів менше, ніж в Центральному. Але якщо ви живете на території Кримського ринку, то не існує особливого сенсу йти до Центрального для їжі. З ринкових продуктів я хочу відзначити такі місцеві чіпси як мідії і рапси (в тому числі мариновані) і інші маринади морепродуктів; сушені, копчені і солоні риби; чудові домашні ковбаски: кров, печінка і т.д. Офіційна вартість таксі цього року - 14 грн. дошка + 1 км безкоштовно, потім - 3 грн. за кілометр. Вартість поїздки на транспорті по місту цього року становить 2,25 гривень, оплата водієм на виході.

В цілому я хочу відзначити, що автобуси і мікроавтобуси з Феодосії йдуть практично до всіх куточків Криму. Місцеві туристичні бюро пропонують поїздки в різні історичні місця Криму. Вартість поїздки включає дорогу туди і назад і вартість квитків на сам об'єкт. Як правило, набагато дешевше, щоб подорожувати на одному місці на регулярному автобусі, і ви можете вибрати, куди піти і коли повернутися назад. По-перше, ми проїдемо більшість Східного узбережжя, щоб ви могли самостійно відвідати об'єкти, які пропонуються туристичними агентствами. І, оскільки ми говоримо про бюджетне відпустку, при переході з одного міста в інший, не охочуються дзвінками водіїв таксі. Особливо на залізничних станціях. В Криму, всюди ви можете отримати громадський транспорт надійно і в рази дешевше. Нарешті, делікатне питання, яке не можна ігнорувати. Туалети розташовані на пляжах, ринках, вздовж набережної, і, звичайно, можна вирішити цю проблему в кафе. Вартість в будь-який час від 1 до 2 гривень (в центрі, як звичайно, дорожче). На залізничному вокзалі знаходиться туалет.

Я думаю, що ця інформація буде корисною для вас, щоб нічого хмари задоволення від довгих прогулянок по мальовничих вулицях цього красивого давнього міста. І питання про те, що робити в Феодосії і її оточення заслуговує окремої статті.