1078
Засоби для депресії
Про це розповів молодий лікар-резузор Олександр Олександр, який один раз в дуже нетрадиційному шляху вилікував депресію хлопця, який був покинутий дівчиною.
У 2010 році закінчив медичну школу і був направлений на інтенсивний доглядовий підрозділ одного з лікарень Санкт-Петербурга на стажування. І так, наприкінці березня юнака близько 20 років приносила до них. Він був непристойним, захопивши щось про дівчину Маша, і що якщо вона не з ним, він буде вбити себе.
Увімкніть, що цей марш вагон п'яний на деякі таблетки. У той же час він помітив, що він відчинив свої вени, так, від гріха, він був закріплений до ліжка. З моменту свого життя більше не був в небезпекі, він був переданий з інтенсивного блоку догляду на звичайний підопічні.
Це було зроблено внутрішнє Олександр. Ну і Саша взяв хлопчика, викручений до грудей, з ІV в руці, кричущий ігнорування, що він навіть не знаю, що всього за кілька хвилин він буде запечена з депресії ...
Після нічного і важкого мита Саша мала дуже заспокійливу голову, і цей хлопець все ще отримав свої кричить. А потім лікар не може стояти його, відключивши IV і сказав:
Якщо ви не хочете жити, то нехай ви візьмете вас на органи – люди будуть корисними!
Сперма в один раз.
Саша перетягувала в ліфт і до питання: «Чи ви приймаєте мене?» спокійно і чітко відповіли:
- Морга.
Не вдалося відбілити самогубство, ніж лист, на якому він лежав. І коли, рухаючись по підвалу, що з'єднує госпітальні споруди, він побачив ще один лікар, він почав шати: “Зберегти мене, вони хочуть вбити мене! й
Невідомий лікар, помітивши, що хворий торкнувся до скинії, негайно зрозумів, що з'явилася «лікування пригніченні», протертий і сказав:
Що ви боїтеся, це не боляче!
Немовний хлопець. Коли Саша приніс йому в палату, хлопець ледь відновив, але "вилік від депресії" і прагнення до вчинення самогубства повністю зникне.