Безкаркасний Крим!

Декілька несподіваних пропозицій для нашого часу прибули від нефракційного депутата Лева Миримського. Вексель No 2790 «Про особливості дорожнього руху в курортних зонах і рекреаційних зонах на території Автономної Республіки Крим».
Суть документа не зіпсує Кримське повітря. Тому нам необхідно звільнити півострів від автомобілів. Зважаючи на те, що вони завдають шкоди природі Криму. Особливо в святковому сезоні, коли кількість автостоянок різко збільшується (наближається, не в сезоні, хоча б на машині, хоча б не обійтися без неї).
Як пропонується альтернативні, механічні та електричні засоби перевезення, тобто велосипеди та вагонетки. З тих пір, як ми ще не маємо помітного флоту електромобілів (я бажати відродити історичні традиції). Транспорт також допоможе вирішити цю проблему дуже добре. Додаємо колір. Ви можете орендувати. І знову під ключ невибаглива тварина.
Є також значні штрафи за наші стандарти - 1 700-3 400 грн за перше вторгнення курорту і від 3 400 до 4 100 грн з наступною забороною на водіння автомобіля на місяць - за повторне. Для третього я думаю, що буде зйомки на місці.
В цілому я сидів ввечері, Монсієв Миримський, сумний і думав - як поїсти. Зробіть його дешевим і позитивним. Працює.
P.S. У випадку, якщо хтось не визнав його, Goblin фото. Він добре в рульовому кермі Ishak-arboy.