Він має сенс.

Я не знаю, чому люди дивляться і виснажуються тим, що зарплата Президента України не тільки вища, ніж Президент США, але в цілому є одним з найвищих у світі. На мій погляд, все логічно і логічно. Президент, після того, як не є спеціалістом ІТ або лікарем, який в більш економічно розвинених країнах, може бути запропонована заробітна плата, яка в п'ять разів більше, ніж в наших палестинах.
Я малюю різні паралельні тут. Для того, щоб талановитий плеєр приїхати в Україну (або Росію), він повинен спочатку запропонувати набагато більше, ніж західні клуби обіцяють йому. Це молодий талант. І якщо він є гравцем з досвідом і репутацією, просувався і підтвердив свій клас протягом декількох років, то, звичайно, він повинен запропонувати ще більше. Чому він хоче приїхати сюди, розповісти мені? Він вже зробив.
І тепер мені розповідають: Віктор Федорович – людина з досвідом? О, ye! З двох сторін паркану. Ви не можете пити, що і ви не можете купити його в делі. Чи можливо ви дозволити собі забити на все і не що вести, але в цілому не вдарити пальця на пальці? Це легко. З цілою родиною. Після того, як ви вибрали? Самі. Так чому благ тепер? Дякую за втомлену людину, яка знаходить час і міцність для нас.
Ми будемо вдячні йому за це і вдячні йому. Так це все право.