1029
Я хотів би вирішити.
Так хто прийшов? Не віддалений предків. Чи дійсно він представитель всіх народів сьогодні? Дуже цікаво.
Я вже зітхався з рельєфом. Я отримую. Настала людина з України. Представлений безпрецедентною конвекцією. Що було дуже добре, що ви не повинні йти в будь-яку точку, щоб дістатися до коренів, щоб говорити.
Але час пікантний. Опубліковано результати нових досліджень. Я отриманий, тому що нічого не зрозуміло.
Наприклад, членом Туркменської академії, заслужений працівник науки і техніки Одек Одеков прийшов до висновку, що багато людей, які набралися з давніх Туркмені. Ну, як багато. Майже все. Він опублікував низку творів його «Ми – Азіатки, Арянс, Туркмені» та «Траси Туркмені на Землі». І він дуже переконливо описав в них, що великі туркмени успадкували досить багато. Вони є предків як китайських, так і скандинавських народів (тобто вікінгів є нащадками Туркмені). І всі світові цивілізації мають коріння в Стародавньому Туркмені. Заратхустра, вона виходить, народилася на півдні Туркменістану в Назі. (Так ви знаєте, до речі.) Заратхустра і Скандинавський Одін є те ж саме. Однак Скандинавці ще не знають. Колишній президент Туркменістан Сапармурат Нязов є прямим нащадком. Це допомогло йому створити безсмертну філософську та історичну трактат Ruhnama. До речі, це велике створення, так як виявилося, є векторним маршом по всій планеті. І ми, хто застрягли в нашому невеликому болоті, не помітили його. (Має вона була абсолютно різною планетою.)
Ну, той факт, що це було Туркмені, які придумали колесо, давали людям вогонь і навчали їх, як розтопити руду, я не був особливо несподіваним.
Але я плутаюся коли-небудь. З ким ми ведемо наш забіг? Українці? Або Туркмені? Чи існують інші варіанти? Допоможіть мені вирішити.