Finns знати щось

р.
Фінська поліція здавалося б дізнатися щось про Путіна. Але ретельно задуманий з інших країн світу. Недавно зробили російський президент. Потім вони змінили свої думки і перекреслили його. Офіційна версія - кажуть, через контакти з байкерським клубом "Нічні вовки". Звичайно це може бути. Це не відбулося в цьому світі. Також непередбачувані помилки програми. І навіть там міністр внутрішніх справ Фінляндії зумів скуштувати до Володимира Володимировича. "Ми не знаємо." Застигніть мене. Хто знає, як отримати програму. Не судити мене. Щоденник має бути над. Але залишилася мушка!
І уявіть картину - тут вступають до Фінляндії. Або ні. Кращий з приватним поїздом Incognito. А в аеропорту - клапт - і в шафі. До того моменту, як особа зрозуміла. Міжнародний скандал, однак.
Керівники держави повинні бути більш обережними за допомогою куляних контактів. Це груба година, ви можете отримати руку. Хоча, якщо ви піднімаєте негромадські контакти, нам здається, що більшість лідерів або навіть всі вони не залишать. У будь-якому випадку для більшості населення, після публікації таких з'єднань, найближче село з'явиться за кордоном.
Так, можливо, програма не була неправильною. Я працював над алгоритмом.

Tags

See also

New and interesting