1720
Недорогий маршрут, як це
Шукаю, я просто не збуджусь про наше випробування. Цей хороший прецедент, однак, був встановлений!
Пам'ятайте, кілька днів тому Ліза Жарікова прокидала два пакети екскремменту в регіональному народний депутат Вадим Колесніченко? Так як все відбулося в присутності численних свідків, дівчина не запускається в будь-якому місці. Аррест. Ми зробили. Замовлення. З просто дивовижною швидкістю.
Ординанс - немає слів - деякі родзинки. П'ятдесят-один гривні штраф. Або п'ятнадцять днів коригувальних робіт (три шість днів на день, або що?) Смішні ціни. І для двох пакетів вторинного продукту. Вітчизняний депутат. Правда, чи був Ліза слабо металом, або Колесніченко був чудовим і керованим доджом (і, можливо, обидва), але ароматні пакети не досягали мети. Після того, як це було б більше.
Але все ж я думаю, для такого задоволення такі гроші з дорогою душею будуть платити дуже, дуже багато наших однодумців.
Ви навіть можете зробити хороший Gesheft на цьому. Уявіть. Є ще один кандидат, який йде кудись. Продається вхідні квитки на цей захід. Вони відразу заряджають вартість штрафу. Квитки на передні рядки будуть літати як гарячі торти, запевняючи вас. І хто буде спійманий, звичайно. Неприємний, але вони будуть. Вони не використовуються для прання. І поповнюється скарбничка. І всім щасливим.