5 найбільш незвичайних телефонів

код товару: Z2

З моменту запуску мобільного телефону для жінок ми завершимо модель для красивої половини людства. Якщо E910 Serene був створений в образі і схожості косметики, причина появи BenQ Qube Z2 стала модою для різнокольорових помилкових нігтів.
р.

Не секрет, що дівчата використовують такі аксесуари, хочуть виглядати яскравіше і бути центром уваги. У відповідності з цим телефон має оригінальний дизайн: мініатюрний квадрат з крихітним екраном і крихітними кнопками. Дуже приємно, але, по-справжньому, ви можете використовувати такий мінімобайл тільки через надзвичайну любов до красивого. Однак головний шик не в цьому ...

Для Qube Z2 є багато взаємозамінних панелей. Не тільки вони варіюватися в кольорі, але багато хто має рельєфний візерунок або візерунок. Те ж саме міститься на поверхнях помилкових нігтів. Якщо ви підбираєте один до іншого, ви отримаєте вражаючий дотик у вашій зовнішній вигляд. Що це виглядає дійсно ефектно, ви можете побачити самі, дивлячись на фотографії. Крім того, представники компанії заявили, що будь-який власник телефону може вийти з будь-якого малюнка, а потім замовити унікальну знімну панель з аналогічним малюнком.

Однак я не схильна бути стилістом або конструктором зображень, тому якщо хтось не погоджується з мною, я не буду сперечатися. У будь-якому випадку, ця модель зацікавлена у беттінгі дівчат на ловому стилі в одязі. Цікаво відзначити, що з точки зору технічних параметрів Qube Z2 дещо поступається, але для самої частини перевершує E910 Serene. Таким чином, продукт BenQ позбавлений Bluetooth, COM-порту, електронної пошти клієнту, але має 1.3-мегапіксельну камеру (versus 0.3), mp3-плеєр і FM-радіо. Як тільки розробники змогли поставити стільки функцій у такому малюку. Нарешті, я зізнаю, що незважаючи на всі мої симпатії для цього телефону, я не розумію, як говорити про це.

Концепція Nokia 888

Після того, як час, люди мріяли про космос і на фантастичних кораблях, щоб вивчити роздатки Всесвіту. Але потім виявилося, що космос є небажаним простором, наповненим порожнею, де тільки дуже, дуже рідко можна приглушити на деякий холодний блок астероїди, гарячий кулька зірки або пилова хмара небулі. З іншого боку, космос не обіцяє чоловіка, крім неймовірної кількості бордо.

З тих пір наші мрії перетворилися на більше пресуючих речей, а для самої частини вони знижуються до рецептури «зробити життя більш комфортним». Так нехай разом з дизайнерами Nokia мріяли про мобільний телефон майбутнього (це звичайно не буде нудно).

Тонкий і пластиковий. Можна зігнути, скручують, випрямляють і загортають по руці, і вона буде обійми і утримувати задану форму. дисплей охоплює всю поверхню однієї сторони. Також використовується для управління пристроєм.

Однак, навіть цей автор поняття не вистачить, і він додав пристрій функцію самостійного придбання форми. Наприклад, коли він називається, телефон арки в деякі видимість труби. Ще одна можливість зв'язку через такі деформації. Побачимо, що ви відправляєте свою подругу, і її телефон приймає цю форму. Потім до вас приходить, і ваш мобільний телефон перетворюється в "липки, складені в поцілунку". І так далі.

Зносимо 888th в будь-якому місці і як вам подобається: складаний навпіл, чіпляючи на кишеню, обгорніть зап'ястя як зап'ястяний годинник або, змащений, перекиньте його в короткий край або гаманець. Дизайнер стверджує, що технологія дозволяє створювати цей телефон сьогодні. Для цього вам знадобиться гнучкий сенсорний екран, чохол матеріалу, який може запам'ятати його форму, еластичний чіп і акумулятор. Може добре дізнатися, що він правий, але скільки коштує виробляти такий пристрій важко сказати.

Концепція Nokia SURV1

Як ви знаєте, щоб перевірити друг, потрібно взяти ризик і взяти його з собою в гори. Якщо він буде примхливим і скаржуваним, то він не варто. Але це призведе до завершення всіх випробувань і труднощів – ви можете повністю довірити. Так, згідно з представленим критерієм мобільних телефонів, тільки Nokia SURV1 може стати справжнім другом. Не менше в горах, в нижній частині океану.

Він готовий до екстремальних умов, оскільки він має водонепроникний і стійкий корпус. Ви можете знайти правильний шлях. Гравець MP3 не буде нудний на дорозі. І в разі небезпеки, натискаючи його аварійну кнопку, щоб викликати надзвичайну допомогу. Решта функцій телефону здійснюється за допомогою сенсорного екрана, який також може використовуватися як ліхтарик. Нарешті, пристрій повинен мати хороший акумулятор протягом тривалого часу без заміни.

Портативний дисковий телефон

Телефони не те, що вони використовуються. О, час. Пристрої розміщуються на спеціально призначеному місці (на комоді або полиці). Тексти пісень, а це означає: І вони чудово виглядають, і вони чудово виглядають. І тепер прийшов з деякими «мопільниками». Молоді люди будуть купувати їх, набивають їх в кишені і мішки, а потім запускати їх, як вони голі. Вони постійно порушують на них і вказуючи їх пальцями – гоління і нічого іншого. І перед тим, що був пристрій – диск. Яка техніка! Вони не роблять це більше...

Ах немає. Vultures від Spark Fun Electronics вирішило, що будь ласка, стара людина і створив портативний дисковий телефон. По суті, це мобільний телефон, який знаходиться в тілі старого пристрою. Також потрібна SIM-карта для роботи. З древнього предка, пристрій успадкував диальний диск і справжній металевий дзвіночок для вхідних дзвінків. Також телефон оснащений літієвою полімерною батареєю, яка вистачить на 4-5 діб операції.

І, можливо, це буде мені, тому що тепер телефони не такі ж.

Samsung E910 Серена

Результатом співпраці Samsung та Bang&Olufsen було розбити стереотипи про зовнішній вигляд мобільного телефону. І я повинен сказати, що він успішно справився з цим завданням. Модель має незвичайний дизайн. Щоб бути більш точним, це незвично для мобільного телефону. Я венчую, що створення цього коту, розробники надихалися звичайним косметичним засобом. Суддя для себе: в закритому стані, телефон, крім напису Samsung, не зраджує себе; і в відкритому, дисплей цілком підійде за дзеркала, і клавіатура виглядає як порошковий лоток.

Звісно, з цієї причини виробник позиціонує пристрій як виключно жіночий. Такий телефон допоможе жінкам виглядати велично і таємничо. Незважаючи на відсутність додаткових вставок і інших прикрас, це дає враження стильної і дорогої речі, яка, однак, є (не менш дорогим).

Е910 Serene вирішує завдання практично забутого в сучасному мобільному ринку – забезпечує зручне і комфортне спілкування. Навіть ім'я Serene перекладається як «серен». І для того, щоб не порушувати «свідомість» власника, розробники вирішили не обтягувати пристрій непотрібними функціями. І по-великим, вони праві, тому що такий телефон можна уявити тільки в гаманець деяких претенсивних моделей дівчини. Вона потребує йому лише для того, щоб послухати пропозицію іншого дратівливого вентилятора, щоб відповісти йому з рішучою відмовою (хоча хтось купив її цю трубу, тому все ще говорить «мая». Крім того, в контексті розписаного образу фраза «віддає зручне і комфортне з’єднання» набуває абсолютно різне значення. Тим не менш, дивився...

Завдяки спеціальному механізму телефон легко відкриває. Форма клавіатури незвичайна, але з часом ви будете адаптуватися. Звичайно, запис на швидкості, встановлених SMS-повідомлень на неї не кладеться, але претенсивний вигляд моделі дівчини навряд чи коли-небудь потрібно.

Існує клас товарів, які ви платите не за функціональні можливості, але для понтів. Призначений для власного кола споживачів. Samsung E910 Serene це просто інший продукт в цьому класі.