1194
День космонавтики на трассе
Про двадцять років тому, в цей дуже день, тобто 12 квітня, був вантажівка з двома вантажними автомобілями. Рано вранці, близько п'яти годину. Водій колишнього вантажного автомобіля, перш ніж прокидати свій партнер і змінити, вирішив зупинити куріння на сонці. Я вибрав місце - невелика асфальтова площа поруч з доріжкою, є також трактор на ньому, а тракторний драйвер поруч з ним робить щось чарівним. Стоплений і копчений сигарет. Цей драйвер трактора приходить до нього. Так і так, скажемо, натягнувши на найближчий кут на дачній ділянці, є п'ятка кілометрів. Арба не стартує. "Я, - сказав він, "будь себе." А кабельні шоу. «Без питань. Дороге. Ми повинні допомогти один одному. й
Я пішов прокидати свій партнер.
Зміяти, змінити. Перейти до місця Я не забув, щоб сказати щось до мого партнера? – і почав змерти. Як довго пройшов, точно ніхто не помітив, тільки раптом його партнер прокинувся.
до Ось така річ, - каже, - трактор захоплює нас і чимось аварійними спалахами. Я вже прискорився до повного - не заду. (Вегетативний ліміт швидкості 90 км/год. Плюс, як ми маємо 20 км / год на вершині неочікуваного.
З першого, вся мрія миттєво впав. «Що хочу сказати, кішка. й
Право. Повільніть, але дуже повільно.
Стоппед. З. Драйвер трактора дрочить на них з кріпленням. І підняти руки відповідально. Бог знає, що сказати. Вони сказали, що перше, що прийшли до розуму.
- Щасливий робочий день, людина. Ми не знали. Я впав без попередження. Про нас
Руки трактора падають.
до Дякую за привітання. Я вже зробив. Спасибі, є замінні штани в салоні.