Критична ситуація з пішохідними шляхами в Москві (27 фото)

Відомий блогер поділився своїми прогулянками по пішохідних зонах Москви і проблемами побудови цих зон.

На жаль, я хочу писати знову про плитку і пішохідні зони. Ситуація з ними є досить критичною. Я не пам'ятаю такий випадок в Москві, перед тисячами Мусковітів за шість місяців, зайнятих сечовипусканням. І це не зроблено в будь-якому місці в околиці міста, це робиться в центрі. 31 грудня 2017 року був знищений. У спробі зберегти пішохідні зони, ненависті будівельники з Середньої Азії методично знищують все, що залишилося у своєму шляху. Робота без документів, без дотримання правил роботи, без спеціального обладнання. Учора я взяв ще одну прогулянку по пішохідних ділянках і можу сказати, що робота виконана з 100% шлюбом. Не можна відновити або ремонтувати, всі матеріали зіпсовані, пішохідні ділянки повинні бути повністю демонтовані і перебудовані.

Деякі люди намагаються ремонтувати щось.

Чому? Вони не знають, що вони працюють, вони не мають ніяких документів з ними, вони ледь говорять російською мовою. Ми змогли дізнатися, що вони прибули 2 дні тому з Таджикистану і на станції вони були взяті в обіг на деяких землях, які ніхто не бачив.

Тепер побачимо, що вони роблять. Я вже писав про те, як правильно покласти гранітні плити. Зима з порушенням всіх можливих технологій. Пескобетон був просто відварений на землі і плити виклали зверху. Ви не повинні бути експертом, щоб зрозуміти, що бетон не заважає нормально взимку. Ось як це сталося. На тиждень після укладання, половина почала згортатися, а пластини згорнулися і затіняли. Що робити зараз? Тепер плити підняті, а болгарки дещо затверджують пісочним бетоном.

Так само, як вони обтирають її в пилу.

Р

Не важко це зробити, тому що взимку, звичайно, нічого не може заважати нормально.

А потім на цьому «повільному» бетоні, а точніше на будівництві сміття, знову кладемо плитку. Для розуміння абсурдності дій будівельників можна намалювати аналогію хлібом. Уявіть, що хлібобулочний, омолоджуючи всі технологічні процеси, виготовлені з неприпустимого хліба, з грудями, які не піднімалися, стебла і не їсти його. Ще один хлібобулочний, виймає дефектний хліб і намагається зробити борошно з нього, щоб знову запекти.

У кутах всіх пластин вже були перероблені після численних ремонтів. Все про шлюб.

Але плити все ще ставлять на місце.

574750 р.

Ось що виглядає як у відео. Ви можете побачити, що вона не буде лежати тут, як ви не вбити її. Особливо торкнувшись - це процес стирання плитки.
Але будівельники продовжують піднімати плити, затирають дефектний бетон і знову перекидають плити.

Фактично плити ставляться на будівництво сміття.
Це те, що місце виглядає як після реконструкції.

Потім беремо залишки будівельних сміття і забиваємо їх величезними проміжками.

р.

Іноді плита не хоче повертатися.

р.

Потім беремо планку і змусимо їх.

Це неприємності ... solitaire не вдалося...

Наш улюблений журнал приходить на допомогу!

Неробоча плита забивається силою!

р.

У цьому випадку важка гранітна пластина крихти. Всі кути розбиті, сусідні пластини починають розтріскуватися. Творчі таджики знищують все.

р.

Шукайте, скільки штук залишають після роботи.

Ось результат можна чітко побачити, що практично немає цілих пластин, все знищено.

2

Ці пішохідні зони лише 4 місяці.

Зараз я серйозний. Це те, як виготовляються колодязі. Я маю на увазі, що свердловини не можуть бути виготовлені з будівельних відходів. Я підозрю, що рано чи пізно, після того, як фрагменти плит, які пропалюють кришку, хтось може впасти в свердловину. Є багато випадків, коли люди потрапили в свердловини і загинули. Я нагадую вам, що це добре на пішохідній зоні, де десятки тисяч людей ходять щодня. Виникає питання. Ви повинні чекати когось, щоб вбити дитину тут? Чи можна покласти когось в в'язниці перед рукою і зробити його нормальним?

Тепер будівельники. Я не відмив їх. Пост не про ненависті Таджикс, що робить такий важливий об'єкт. Будь-яка робота має ціну, і це не несправність Таджиксу, несправність тих, хто найняв їх.

Послухайте розмову з однією з них:
На жаль, мій акумулятор виявився на моєму телефоні і розмова не повністю записана. The worker Вона сказала, що вони прийшли з Таджикистану 2 дні тому. На станції підібрали деякі форієнти і запропонували працювати. Мій друг вдома працював учитель. Для дітей немає будівельної освіти. Вони не знають технології, вони не мають досвіду. Не дано ніякого обладнання: Ми попросили дати її в болгарку, але фореман не давав його, бо бо боявся, що ми її вкрали. Я дав вам колоду, 2 щітки і брухт, це те, що ми робимо ..., сказав будівельник. Попри те, що він був захоплений своєю роботою, будівельник сказав, що він був захоплений і ніколи не робив це в домашніх умовах. Але потім вони дали найважчі умови і в цілому він не піклується про якість: «Комісія прийме все, говорить про те, як зробити, головне, що немає явних рис. й

Ведуться роботи, вони готові спілкуватися, ви можете піти і поговорити з ними самостійно.

І тепер головне. У два дні, що вони були тут, ніхто не прийшла. У центрі Москви невідомі люди, які зайшли у кину. Хлопці дуже дивували, що я приділяв увагу їм. Не продемонстрував форель. «Хто прийшов, але коли він побачив, що він пішов.» Невагомість Мусковітів дивує мене не менше, ніж якість роботи. Ау! Ви піклуєтесь про те, що вони роблять до вашого міста?

Робота на облаштування пішохідних зон займає компанія Дормост. На офіційному сайті Дормост написано: «Що кожен мешканець столичного мегаполісу майже щодня надходить у контакт з результатами роботи великої команди будівельників АТ «Дормост». Ми можемо сказати без значної кількості перебільшень, що Дощ в основному визначає зовнішній вигляд нашої столиці – Москва. З поняттям «Дормост» залишається незмінним високим професіоналізмом співробітників і відповідальним ставленням до поставленої роботи. ?

На жаль, ситуація з пішохідними зонами переноситься на стадію, де не можна перенести. Пішохідні зони чудово, але страшна якість роботи може руйнувати всю ідею. Робота на тротуарних пішохідних ділянках була проведена двома організаціями: «Москва інженерно-будівельна компанія» (ЦЕО Г.М. Жівотинський) та АТ «Дормост» (голова правління Директорів Г.М. Жівотинського). На сайті міської зали було повідомлено, що загальна площа пішохідної зони становить 45.9 тис. кв. м. І вартість роботи склала 1,2 млрд рублів. Це місто приділяв Геннадій Мойсевіч близько $ 870 за квадратний метр. Я не знаю, бо ми не знаємо всіх деталей договору, але я бачу, що всі роботи повинні бути повністю перероблені. Жівотинский, звичайно, не піклується про те, як пішохідні зони виготовляються в Москві, має відмінні квартири в Майамі. Ми повинні жити з цими пішохідними поясами. Тепер я пропоную вам будь-який зручний спосіб описати свої почуття до мера Москви Сергія Семеновича Собініна. Я не думаю, що він бачив пішохідні зони, побудовані та ремонтуються протягом 4 місяців. Не може ігнорувати якість будівлі. Я знаю, що це повідомлення, ймовірно, буде читати в московському міському залі. Ми запрошуємо Сергія Семеновича прогулятися по пішохідних зонах. Чи можна бути анонімними, можуть бути камери та преси. Головне не крокувати на колодязі, є мало...

Джерело: zyalt.livejournal.com