Соціальний корпус в Гонконгу (27 фото)

Ви скаржаєте про тісні квартири та брак місця?
Тоді ви повинні піти в Гонконг і подивитися, як живуть люди.
Загальна площа стандартної квартири на 5 осіб за місцевими стандартами становить 25-28 м2 - це близько 2,2 м2 житлового простору для дорослих, і 1,1 м2 на дитину.
У Гонконзі більше 100 000 людей чекають соціальний корпус.
Єдина перевага Росії полягає в тому, що черга триває лише два роки.

Сьогодні, майже половина жителів Гонконгу, які проживають у будівлях «соціальної» та користуються різними видами житлових будинків. Покупка житла в таких будинках дешевше, ніж в приватному секторі. Крім того, вона підлягає сплаті від доходів, отриманих від оренди земельних ділянок і приміщень для автостоянок і магазинів і біля самих соціальних будівель.

Будівництво зазвичай здійснюється в віддалених або відносно недоступних зонах. Проте, як місто розширюється, вона знаходить себе в центрах міських районів. Значна частина побудованої нерухомості представлена багатоповерховими будівлями, а в останні роки (з 2005 року) досягають висоти 40 поверхів.

Я був у звичайному трикімнатній квартирі, як це на 19 поверсі. Загальна площа близько 28 м2. Я не знаю, скільки коштує така квартира для місцевих жителів, але я знаю, що оренда квартири для іноземців (дві студенти живуть зараз) становить 60 000 рублів на місяць.

19905518Р.

Вид з першого номера, вказаний залом. Ліворуч - вхідні двері, за завісою - вікно. Для правої за стіною є ванна кімната, а потім спальня.

Вид з вхідних дверей. Кухня справа, в центрі залу (це дуже велика).

Нормальна ванна кімната. Немає нічого, щоб зменшити.

Кухня менша, ніж ванна кімната, тільки 2,5 м2.

Мийка, підвіконня і вікно.

Перша спальня, 5 м2. Ліжко з стіни до стіни.

У вікні вбудований моноблок кондиціонера.

Друга спальня, вона трохи більше - 6 метрів.

Сходи. Цікавим моментом є те, що будівля має два ліфти, одна зупинка на рівні підлоги, інші на непарних.

Поштові скриньки на першому поверсі. Чистий і чистий.

Зображення відеокамери транслюється на екрані перед ліфтами. Хтось написав, що тільки в Росії є консьєрж. Це не - він у верхній правій картині.

Квартири на верхніх поверхах дорожче. На даху можна встановити невеликий сад або зробити веранду.

Гонконг вважається одним з найдорожчих міст світу, але близько 50% населення міста проживає в бідних умовах.

Поступово сучасні хмарочоси заміщують старі будівлі.

р.

Життя клітин.

Фасад сучасного житлового хмарочосу.

Фасад старого житлового будинку.

7846825

Всі комунікації виходять.

Труби фарбуються в колір стін. Це красива.

Ось як вони живуть.

Фото: chistoprudov.livejournal.com